• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:12Güneş 05:52Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:10Yatsı 21:43
    • 16°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2385.405 -0.41
  • Dolar: 32.3446 -0.07
  • Euro: 34.8739 0.24

Çiftçi, '' 7'den 70'e hitap edecek projeler var ''

Cumhur İttifakı Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, seçim beyannamesinde yer alan projeleri kamuoyuyla paylaştı.
Çiftçi, '' 7'den 70'e hitap edecek projeler var ''

31 Mart seçimlerine kısa bir zaman kala siyasi partilerin belediye başkan adayları da gelecek dönem için hazırladıkları çalışmaları seçmenlere duyurmaya başladı. Bu bağlamda Cumhur İttifakı Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi gerçekleşen seçim beyannamesi sunumu ve meclis üyesi tanıtımı programıyla projelerini duyurdu. Organizasyona Çiftçi’nin yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Çayırova Belediyesi Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, meclis üyesi adayları ve çok sayıda Çayırovalı katıldı.  Açılış konuşmasını yapan Karahan, kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür ederek, beyannamenin Çayırova’ya hayırlı olmasını diledi ve “Kazanan Cumhur İttifakı olacak” dedi. Demirci ise, “Hep üçlü olsun güçlü olsun dedik. Gerçekten üçlü oldu güçlü oldu” ifadelerini kullandı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Büyükakın, “Bünyamin kardeşimizin açıklayacağı tüm projeler bizim de sözlerimizdir” şeklinde konuştu. Büyükakın’dan sonra kürsüye çıkan Ünlü ise, “Çayırova’da üç hilalin boynunu büktürmeyeceğiz ve zaferi hep beraber kutlayacağız” dedi. Programda konuşan Cemil Yaman ise salondakilere şu sözlerle seslendi; “Bizim  derdimiz ve davamız Türkiye’dir. Çayırova Cumhurbaşkanımıza güçlü bir destek vermeye hazır mısınız?” Çiftçi’nin sunumundan önce son olarak kürsüye çıkan Eryarsoy, “15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımıza diz çöktüreceklerini sandılar ancak en güzel dersi verdik. Cumhur İttifakı bu ruhla kurulmuş bir ittifaktır. En güçlü destek Çayırova’dan gelecek” şeklinde konuştu.

ÇAYIROVA HALKI HER ŞEYİN GÜZELİNE LAİK

Programda son olarak kürsüye çıkan Cumhur İttifakı Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi ise Çayırova’nın geleceği için hazırladığı projeleri tanıttı. Çiftçi, “Bütün projelerimiz gönül belediyeciliği ekseninde; insan odaklı olup, 7’de 70’e herkese hitap edecek projelerdir” ifadelerini kullandı. “Çayırova’da yaşayan insanlarımız başka yere gitmek zorunda kalmasın. Çayırova halkı her şeyin en güzeline layık” diyen Çiftçi şu çalışmaları açıkladı;

 

57 BİN METREKARE HASTANE
“50 bin metrekare alan üzerine yapılandırılacak bir kent meydanı oluşturacağız. Alanın büyük bir kısmı yeşil alan olarak planlanacak. 57 bin metrekare alana Çayırova Devlet Hastanesi kurulacak, 200 yatak kapasiteli olacak. Adını içindeki uçaktan alan Uçak Park, 20 bin metrekare alan üzerine çocuklar için bilim yuvası, aileler için ise dinlenme merkezi şeklinde tasarlanacak. Prestij projelerimiz arasında yerini alacak olan Çayır Park kurulacak. Çayırova Sanayi Sitesi inşa edilerek apartman altındaki esnafımız daha rahat bir çalışma imkanına kavuşacak.

ÇAYIROVA’YA METRO DURAĞI VE KÜLTÜR EVİ
Engelsiz yaşam merkezini kuracağız. Bu sayede hem engelli vatandaşlarımız hem de aileleri daha rahat edecek. Çayırova Kültür Evi’ni inşa edeceğiz ve bununla birlikte farklı kültürdeki insanlarımız daha rahat kaynaşacak. İhtiyaç duyulan mahallelere yeni kapalı semt pazarları kurulacak. Çayırova-Gebze arasında TEM yanyol ve kavşak projesi oluşturulacak. Yapımı yüzde 20 oranında tamamlanan Çayırova-Tuzla Şifa Mahallesi geçiş köprüsü hizmete açılacak. Gebze-Sabiha Gökçen Metro hattıyla, Çayırova metro durağına kavuşacak.

ÇAYIROVA BELEDİYESİNİ CEBİNİZDE TAŞIYACAKSINIZ
Büyükşehir ortaklığıyla ilçede uygun görülen noktalara otopark yapımı sağlanacak. Yeni ve güvenlikli parklar oluşturulacak. Bazı parklara güvenlik kameraları konulacak ve Wİ-Fİ hizmeti verilecek. Robotik ve kodlama sınıflarıyla geleceğin bilim adamları Çayırova’da yetişecek. Yetimlerimiz bize emanet olacak ve Sosyal Çayırova projesini hayata geçireceğiz. Mobil uygulamayla Çayırova Belediyesi’ni cebinize taşıyacağız. Belediyedeki tüm hizmetler cebe taşınacak. Mahalle meclisleriyle, periyodik şekilde vatandaşlarla bir araya geleceğiz.”

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim