• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:50Güneş 05:37Öğle 13:06İkindi 17:01Akşam 20:24Yatsı 22:04
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10319.96 0.00
  • Altın: 2465.437 -0.05
  • Dolar: 32.2606 0.03
  • Euro: 35.0379 -0.32

CHP’den Başkan Bıyık’a bir teşekkür daha

Geçtiğimiz yıl Darıca Belediyesi meclisinde özel kalem müdürlüğünün harcamalarında tasarruf etmesinden dolayı teşekkür eden CHP, grubu bu yıl yine belediyenin tasarrufu ön plana çıkarmasından dolayı bir kez daha teşekkür etti.
CHP’den Başkan Bıyık’a bir teşekkür daha

Belediyelerin faaliyet raporları ve gelir gider bütçelerinin gündeme geldiği yıllık denetim komisyonu raporlarının görüşüldüğü meclis toplantıları her zaman hararetli ve bol tartışmalı geçerken ancak Darıca Belediyesi’nde ise durum biraz farklı yaşanıyor. Sert muhalefet politikası izleyen CHP grubu, Darıca Belediyesi’ne birçok konuda eleştirilerini yaparken belediyenin harcamaları konusunda ise teşekkür etmesi dikkat çekiyor.

BAŞKAN BIYIK TASARRUFU ÖN PLANDA TUTUYOR

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın göreve geldikten hemen sonra belediyenin bütçesini etkin ve verimli kullanmak amacıyla harekete geçirdiği projeler kamuoyunun takdirini kazanırken aynı şekilde ana muhalefet partisi CHP’den de bu konuda teşekkürü alıyor. Özellikle çöp toplama konusunda radikal adım atan Başkan Muzaffer Bıyık, çöp toplama araçlarını satın alarak ciddi oranda tasarruf etmişti aynı şekilde benzer araçları da satın alma yoluna giden Darıca Belediyesi, uyguladığı sıkı tasarruf politikalarıyla belediyenin piyasa borcunu kısa sürede bitirerek bütçeyi rahatlatmıştı.

GEÇTİĞİMİZ YIL ÖZEL KALEME TEŞEKKÜR ETMİŞLERDİ

Darıca Belediyesi’nin uyguladığı tasarruf tedbirleri ve bütçeyi etkin kullanma politikaları meyvelerini vermeye devam ederken geçtiğimiz yıl kesin hesabın görüşüldüğü meclis toplantısında belediyenin harcamaları görüşürken CHP grubu adına söz alan Plan Bütçe Komisyon üyesi Özkan Sarıtoprak, yaptığı konuşmada “Yiğidi öldür ama hakkını yeme derler. Bir belediye başkanının özel kalem müdürlüğünün bütçesinin istikrarlı ve tutarı olması bizleri hayal kırıklığına uğrattı. İşsizliğin ve yoksulluğun arttığı bir dönemde Darıca Belediyesi’nin özel kalem müdürlüğü 821 bin TL belediyeyi kara sokarak kazanç sağlamıştır. Biz CHP grubu olarak özel kalem müdürünü performansı için tebrik ve teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

BU YIL YİNE TEŞEKKÜR ETTİLER

Dün gerçekleşen Darıca Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında yine CHP grubundan Darıca Belediyesi’ne teşekkür gelmesi dikkat çekti. 2021 yılı faaliyet raporları ve denetim komisyonu raporlarının görüşüldüğü sırada CHP grubu bazı konularda sert eleştiriler yaparken özellikle tasarruf ve belediye harcamaları konusunda yine Darıca Belediyesi’ne teşekkür etti. CHP grubu adına söz alan ve zaman zaman sert çıkışlarıyla gündeme gelen CHP’li Ayhan Şen, yaptığı konuşmada “Darıca Belediyesi’nin çöp transfer istasyonu konusunda yaptığı çalışma ile belediyeyi yaklaşık 1.1 Milyon TL kara geçirmesi önemli. Bu çalışmadan dolayı tebrik ve teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Meclis toplantısı aynı zamanda sosyal medyada canlı yayınlanırken CHP’nin teşekkür etmesi kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim