Soyluçiçek bu zor günde insanın ekmeğiyle oynandığına değinerek, “Esnaf ziyaretinde bulunduk ama zabıta bugün sabah bu arkadaşların tümüne tutanak tutarak 20 günde tahlillerini istemiş gerekçeleri çalışma ruhsatları yok diye ama bu işyerleri yıllardır burdalar vergi ödüyorlar vergi levhaları da var” dedi. Soyluçiçek esnafın mağduriyetini dile getirerek, ” Özgürlük mahallesi ertuğrul gazi caddesi üzerinde bulunan Yaklaşık on tane iş yerinde sabah zabıta baskını yaparak Mühürleme yapılmıştır on gün içinde dükkanların tahliye edilmesi ile ilgili tebligat verilmiş bir küçük sanayisi bile bulunamayan Çayırova ilçe de bütün mahallelerinde bu tür işyerleri mevcut ama baskı yaparak şu zor zamanda insanların ekmekleriyle oynamak gibi bir sıkıntısı olan sayın belediye başkanı ve yönetimi bunla ilgili çözüm için ne yapacak” ifadelerini kullandı.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 11007.37 0.81
- Altın: 5762.089 0.39
- Dolar: 42.4999 -0.13
- Euro: 49.4986 -0.38
CHP mağdur esnafın yanında!
CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Çayırova’da zabıta ekipleri tarafından mağdur edilen esnaflarla ilgili bir paylaşım yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiDilovası'nda meydana gelen yangında 63 yaşındaki Asım Bal hayatını kaybetti. Olay, akşam saatlerinde bir konutta henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.
Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeTürkiye Basketbol Ligi’nin 13. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çayırova Belediyesi, sahasında ligin güçlü rakiplerinden Göztepe’yi konuk edecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikKocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gonca Engelsiz Yaşam Merkezi’nin “Gonca Efeleri” adıyla oluşturduğu halk oyunları topluluğu Cumhurbaşkanlığı’ndan özel davet aldı.
Zeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandı17,1 milyar TL portföy büyüklüğüne sahip Zeray GYO’nun halka arz başvurusu SPK tarafından onaylandı. Pay başına satış fiyatı 13,00 TL olarak belirlenen halka arzın yaklaşık 2,04 milyar TL büyüklüğe ulaşacağı öngörülüyor.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim





























