• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 22°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2306.238 1.33
  • Dolar: 32.3412 0.29
  • Euro: 35.092 0.02

CHP Gebze’de düğmeye bastı!

CHP Gebze İlçe Örgütü, Gebze basınıyla kahvaltıda buluştu.
CHP Gebze’de düğmeye bastı!

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Milletvekili ve PM Üyesi Tahsin Tarhan, İl Başkanı Harun Yıldızlı, Meclis Üyeleri ve yöneticilerde katıldı. İlçe Başkanı Gökhan Orhan kısa selamlama konuşmasında, yapılan çalışmaları değerlendirmeye aldıklarını ifade ederek, “Mahalle öbeği çalışmasıyla Mahalle yönetimlerini oluşturduk. İl başkanımız kongre sonrası startı Gebze’den vermişti. Pandemiden dolayı çalışmalarımızı kuralarla uygun bir şekilde yürütmeye çalıştık. Gebze hak ettiği değere ulaşana kadar mücadelemiz devam edecek. Tüm Gebzelilerle bir Gebze bilinci oluşturup, kentimizin sorunları için mücadele edeceğiz. Gebze’nin il olmasıyla alakalı önerge vermiştik. Bu Gebze’ye verdiğimiz önemin göstergesi. TBMM’de tek Başkanvekili Kocaeli’den Haydar Bey. Bizim için emeğin kenti Kocaeli önemlidir.”dedi. 
KOCAELİ MUTLU MU?
CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı Kocaeli’nin Mutlu şehir sloganına atıfta bulunarak, insanların mutsuz olduğunu vurguladı. Yıldızlı, “Pandemi döneminde Sağlık çalışanlarımıza ve özelikle Türk Tabipleri Birliği’ne teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimizde 12 ilçe beraber yöneteceğiz demiştik. 472 mahalleyi tek tek dolaşacağımızı söyledik. Pandemi döneminde bu biraz sıkıntılı oldu ancak 86 mahallemizi tek tek gezdik. Bu hafta Gebze sokaklarında olacağız. Kentin röntgenini çekeceğiz. Gerçekten bu kent mutlu mu değil mi göreceğiz. Tahir bey ve etrafındakiler mutlu, beyaz saraydakiler mutlu. Hani diyor ya Kocaeli Mutlu şehir. Bakalım ne kadar mutlu Kocaeli? İnsanlar çöpün içinden ekmek çıkartıyor, Gebze’nin, Kocaeli’nin, Türkiye’nin hali bu. Eğitimle ilgili sıkıntılar var, Genel Başkanımızın açıkladığı 14 maddelik eğitim çağrısını yinelemek istiyorum.”diye konuştu.  
HALK OYLAMASI YAPILMALI
Gebze’nin il olmasıyla ilgili şahsi düşüncesinin sorulduğu Yıldızlı, bu konuda halka sorulması gerektiğini ifade ederek, çıkan karara saygılı olduğunu ifade etti. Yıldızlı, “Gebze’nin il olması bizim istememizle olacak bir şey değil. Bu halk oyuna sunulmalı. Halk ne diyorsa bizim tavrımız o yönde. Vatandaşın dediğinin karşısında olmayız biz. Halka rağmen hiçbir şeyi yapmayız. Biz hiç bir ilçeyi dışarıda bırakmayız. 12 ilçeyi bütün olarak düşünüyoruz. Halk ne derse halkımızın yanındayız. 
GEBZE İSTANBUL’UN KENAR KÖYÜ
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise Gebze’nin İzmit ile hiçbir alakası olmadığını ifade ederek, İstanbul’un kenar bir kıyı olduğunu vurguladı. Tarhan, “CHP parti içi demokrasiyi işleten tek parti. Kendi seçimlerimizi tamamlayarak, Türkiye’yi yönetmek için kolları sıvadık. Artık pandemi ile birlikte yaşamaya alışmalıyız. Önlemlerimizi alarak halkla kucaklaşmalıyız. Türkiye’de ne yazık ki korku politikası var ve insanlar konuşmaya korkuyor. Eskiden Milletvekilleri kamu yatırımları için çalışırdı TBMM’de, rahmetli Alattin Kurt çok büyük hizmetler kazandırdı. Ama bugün insanlar bizi açım, işsizim diyerek arıyor. En büyük mücadelemiz yoksulluk ve işsizlik. İnsanlar şu anda bizi yatırım için aramıyor, iş istiyor, aş istiyor. CHP iktidarında Gebze il olacak. Bunun Gebze’ye de İzmit’e de katkısı olacak. Kocaeli ile hiçbir ilişkimiz yok. Gebze, İstanbul’un kenar köyü. Bu kent teknolojisi, sanayisi varsa İl olmalıdır. Herkes bu kentin il olması için çalışmalıdır. 
TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK KÖYÜ
Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi Gebze. Kent kültürünün gelişmediği ve sorunlarının imar sorununun alt yapı sorunun çözülmediği Türkiye’nin en büyük köyü. Akşamları dışarı çıkamıyoruz, tiyatro, sinemalarımız yok. Bir tarih ve kültürü yaşayamıyoruz. Tarih ve kültür burada ama hangisi yaşatılıyor. Kent dediğiniz zaman bir kültürü olmalı. Karanlık bir kent Gebze. Onun için bu kent,in İl olması gerekir, Büyükşehir olması gerekir. İzmit ve Gebze’de 750 bin üzerinde nüfus var, ikisi de Büyükşehir olacak. Bizim vatandaşımız İzmit’e gitmiyor ki, İstanbul’a gidiyor. Çalışanlar İstanbul’a gidiyor, buradan para kazanan sanayi İstanbul’a gidiyor.

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim