• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8890.43 1.98
  • Altın: 2239.539 -0.21
  • Dolar: 32.3365 0.08
  • Euro: 35.1002 -0.30

CHP Dilovası seçim startını verdi

CHP Dilovası sahaya indi CHP Çayırova-Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Dilovası’nda ilçe yöneticileri ve aileleriyle bir araya gelerek seçim startını verdi.
CHP Dilovası seçim startını verdi

CHP Çayırova Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın bu sabah CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu ve ilçe yöneticileri ve aileleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Efendioğlu Ocakbaşı’nda gerçekleşen kahvaltılı programa CHP Çayırova Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu ve ilçe yöneticileri ve aileleri katıldı. Programda ilk olarak CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu bir konuşma yaparak, “Bugün bizleri bir araya gelmesinde vesile olan il başkan yardımız Baran Aydın’a teşekkür ediyorum. Bundan böyle bu tür programlarda daha sık bir araya gelerek partimizin başta genel seçimde ardından da yerel seçimlerde Dilovası’nda en yüksek oyu almak için çaba göstereceğiz” dedi.

whatsapp-image-2023-01-29-at-15.07.28-(3).jpeg

“BİZLER BİR AİLEYİZ” 
CHP’li Gökalp Erenoğlu’nun ardından konuşan CHP Çayırova Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, “Kıymetli Cumhuriyet Halk Partili ailem. Bugün buraya gelerek bizlere büyük bir mutluluk ve sevinç verdiniz. Başta eski ilçe başkanımız merhum Kerem Aydemir ve yine Dilovası Belediyesi’nin kurucu belediye başkanı merhum Ercan Dalkılıç’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Cumhuriyet Halk Partili ailem ben Dilovası’nda isteyerek görev aldım. Çünkü Dilovası ve sizler benim için her zaman çok değerli idiniz. Kıymetli ailem diyorum çünkü bizler bir aileyiz. Bu kıymetli ailenin birer fertleri olarak önümüzde tarihi bir seçim var. 

whatsapp-image-2023-01-29-at-15.07.28-(1).jpeg
“SEÇİME 100 GÜN KALDI” 
Bu tarihi seçime 100 gün kaldı. 100 gün boyunca ailemizden, işimizden, sevdiklerimizden fedakârlık yaparak seçime çalışacağız. Sizlerden istediğim bir aile olarak bu tarihi seçimde üzerimize düşeni yapmaktır. Biliyorum bir çoğunuz CHP’de siyaset yaptığı için ailesinde, yakınlarında, arkadaşlarında ve işinde zorluklar çekiyor. Bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Bu seçimde en yakınlarınızda bir oy isteyin. Bir kere de CHP’ye oy vermesi için ikna edin. Bundan böyle ben sürekli sizlerle bir araya gelerek partimizin Dilovası’nda birinci parti olması için canla başla mücadele edeceğim” dedi.

whatsapp-image-2023-01-29-at-15.07.28.jpeg

“ÇABA GÖSTERMELİYİZ” 
CHP’li Baran Aydın’ın ardından CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya konuşup, “Bugün sizlerle bizleri bir araya getiren başta il başkan yardımcımız Baran Aydın ve ilçe başkanımız Gökalp Erenoğlu başkanımıza teşekkür ediyorum. Dilovası’nda daha sık gelmemiz gerektiğini biliyorum. Merhum Kerem Aydemir başkanımız döneminde sık sık geliyorduk. Ancak tarihi bir seçime girdiğimiz bu süreçte Dilovası’na artık sık gelerek burada partimizin alacağı en yüksek oyu alması için çaba göstermeliyiz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından program toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

whatsapp-image-2023-01-29-at-15.07.28-(2).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim