• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 16°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 21°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

CHP Çayırova danışma toplantısında bir araya geldi!

Çayırova İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısında konuşan Yıldızlı, “Çayırova’daki israfı, sorunları dile getirip çözün dedik. Çözmediler. Hayal satmaya devam ediyorlar. Çözümün adresi belli, CHP halkın iktidarını kuracak” dedi
CHP Çayırova danışma toplantısında bir araya geldi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çayırova İlçe Örgütü’nün danışma kurulu toplantısı partinin ilçe binasında gerçekleştirildi. CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, CHP Kocaeli İl Yönetimi, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, geçmiş dönem CHP Çayırova ilçe başkanlarından Selahattin Kaya, Çetin Hartamacı, Lütfü İlhan, Ali Koç, Ali Sınırtaş, Mehmet Ali Kaplan Bin Ali Karcı, geçmiş dönem belediye başkanı Timur Koç ve partililer katılım sağladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından toplantının açılış konuşmasını CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek gerçekleştirdi.

HALKIMIZ BİZİ BEKLİYOR
Soyluçiçek; “Bugün danışma kurulumuzda önümüzdeki dönemde baskın bir seçim kararı alınırsa, iktidar yolu için ortak kararlarımızı uygulamak için bir aradayız. Ülkemizin içerisinde olduğu zor süreçteki tek çıkış yolu Cumhuriyet Halk Partisi ailesidir. Ortak akıldan hareketle hep birlikte çalışmalarımızı yürüterek partimizi iktidara taşıyacağız. Geçmiş dönem ilçe başkanlarım, belde başkanlarımızda aramızda. Artık Çayırova’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin farkını hep birlikte hissettireceğiz. Bizler birlikte güçlüyüz. Her birimiz, Çayırova’daki çalışmalara katkı koyarak halkımızın iktidarını kuracağız. Halkımız bizi bekliyor, halkımız kendi iktidarını kurmayı bekliyor. Halkımız Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını bekliyor. Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

6190fac9b6844.jpg

İNGİLTERE’DEKİ TEFECİLERLE İŞ YAPANLAR
Soyluçiçek’in ardından partililere hitap eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, iktidar yolunda emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Başkan Yıldızlı; “ Yol çok yakın, iktidar yakın. Artık gidiyorlar. Vakitleri doldu. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu ülkenin çimentosuyuz. 18 yıldır saraydakiler servetine servet katarken, vatandaşımızı canı ile cüzdanı arasında sıkıştırdılar. Ne vatandaşı, ne esnafı, ne barınamayan öğrenciyi, ne emekliyi, ne işçiyi, ne EYT’liyi düşünüyorlar. Tüm dertleri sarayın zevki sefası. İngiltere’deki tefecilerle iş yapanlara müjdeler olsun dolar 10 TL oldu.” diye konuştu.

BİZ Mİ AYNI YAĞMURDA ISLANDIK
Ekonomik buhran sebebi ile vatandaşın içerisinde olduğu dar boğaza değinen Başkan Yıldızlı, “Esnafın, işçinin, emekçinin hali ortada. Biz Merkez Bankası rezervlerinden kaybolan 128 Milyar Dolar için nerede diye sorduğumuz zaman, verdikleri farklı cevaplarla milletin aklıyla alay ettiler. Bakın bugün dolar 10 TL oldu. Türk Lirası eridi. 3600 ek gösterge ile ilgili sokağa çıktığımız zaman iktidar sahipleri kalktı, ‘Cumhuriyet Halk Partisi memuru kışkırtıyor’ dedi. Ama çıktılar 2022 sonunda vereceğiz diyorlar. Halkı düşündükleri falan yok. Biz esnaf sıkıntıda diyoruz, 3600 ek gösterge diyoruz, buyurun sokağa diyoruz. Hemen kalkıp bize Fetöcü PKK’lı diyorlar. Biz mi aynı yağmurda bu örgütlerle? Biz mi İstanbul seçiminden önce devlet kanallarına teröristleri çıkardık? Biz mi sınır kapılarını açtık?” açıklamasında bulundu.

VATANDAŞ BOĞULUYOR SARAYDA HİÇ SIKINTI YOK
Üst üste yapılan zamlar hakkında konuşan Başkan Yıldızlı, “Millet açken milyon dolarlık saray inşaatlarına devam ediyorlar, 5 kurumdan ayrı ayrı maaş alıyorlar. Bu zevki sefayı sürdürmek içinde vatandaşı ultra zamlara boğuyorlar. Cumhuriyet Halk Partisi’nin onurlu bir şekilde vatandaşın hakkı için yaptığı siyaset ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde yapılan takip ile elektrik faturalarındaki TRT payını kaldırttık. 2018 yılında 5 milyon 311 bin TL mutfak masrafı olan saraydan tencere kaynatamayan vatandaşa diyorlar ki kemerleri sıkın. Vatandaş evine yağ şeker alamayacak durumda. Ama vatandaşa tasarruf önerisi veren sarayda hiç sıkıntı dert yok. Derdim var diyenlere sırtını dönenlerin gitme vakti geldi. Çayırova’da da vakit geldi, Kocaeli’de de vakit geldi, Türkiye’de de vakit geldi.” dedi.

6190fa8d949cd.jpg

KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun; “Kimse umutsuzluğa kapılmasın” sözlerini hatırlatan Başkan Yıldızlı, “Halkın iktidarını kurmak için tüm kademelerimizle sahadayız. Bizler il kongresinde sokakta siyaset yapacağız dedik. Kocaeli genelinde 250 mahallemizi dolaştık, dolaşmaya da devam ediyoruz. Nerede ne sorun var yerinde görüyor. Gündeme taşıyoruz. Çayırova’nın da 9 mahallesini sokak sokak dolaştık. Çayırova’da Sazlıdere’nin, kaportacıların sorunlarını gündeme taşıdık. Biliyorsunuz Çayırova’da kendisi olmayan ama tabelası olan bir şehir hastanesi vardı. Biz bu konuyu bangır bangır gündeme taşıyınca kolları sıvadılar. Bir de korku filmi setine dönen mahallenin göbeğine milyonlarca liralık israfla kondurdukları uçak olayı var.” diye konuştu.

ÇÖZÜMÜN ADRESİ BELLİ
AKP’nin geçtiğimiz günlerde Çayırova’da gerçekleştirdiği ilçe danışma toplantısındaki söylemleri de eleştiren Başkan Yıldızlı, “Geçen gün iktidar partisi kendi ilçe danışma kurullarında Çayırova’ya şunu bunu yaptık diye anlatmış. Hani görmüyor musun o atıl uçağı, kamu israfını? Geçen yıl Ağustos ayında biz bunu gündeme taşıdık. Bütün Türkiye bu israfınızı konuştu. O harabe hale duruyor. Çayırova’da internet yok. Öğrenciler pandemi sürecinde Çayırova’da ne kadar eğitime katılabildi? Bunu da dile getirdik. Bir adım dahi atmadılar. Bunların hepsini dile getirdik. Çözün dedik, çözmediler. Çayırova’daki israfı, sorunları dile getirip çözün dedik. Çözmediler. Hayal satmaya devam ediyorlar. Çözümün adresi belli, Cumhuriyet Halk Partisi halkın iktidarını kuracak. Halkın iktidarında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında Kocaeli’de Çayırova’da bir kişi bile yatağa girmeyecek. Geliyor gelmekte olan.” şeklindeki açıklaması ile konuşmasını tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim