• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10082.77 0.00
  • Altın: 2428.149 -0.42
  • Dolar: 32.3702 -0.61
  • Euro: 34.6846 -0.82

CHP Aday Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, bugün Otel Asya’da düzenlediği basın toplantısında 27’inci Dönem Milletvekili Aday Adaylarını tanıttı.
CHP Aday Adaylarını Tanıttı

Heyecanları gözlerinden okunan 44 milletvekili aday adayının bir araya geldiği tanıtım toplantısında yoğun katılım gözlemlenirken, aday adayları bu gövde gösterisiyle birlik ve beraberlik mesajları verdi.

24 Haziran Genel Seçimleri’ne sayılı günler kala seçim şarkılarıyla salona giren CHP Milletvekili aday adaylarının yanısıra toplantıya, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Andiz ve çok sayıda partili katıldı.

“Erken seçim değil, baskın seçimle karşılaştık”

Sözlerine tüm annelerin Anneler Günü’nü kutlayarak başlayan Sarıbay, “Erken seçim değil, baskın seçimle karşılaştık. Takvim çok kısıtlı. Örgütlerimizin tüzüğümüz gereği 13 adayı belirlemesi gerektiği ile ilgili yazı geldi. İlçe örgütlerimizden, kadın ve gençlik kollarımızdan, il kurulumuzdan Perşembe gününe kadar 13 adayı sıralama yapmadan bildirilmesi istedi. Ben de bunu ilçelerden istedim. Bütün bu sıkışıklıklar bugün buradaki toplanmamızın başka bir nedeni. Şunu da belirtmeliyim ki bugün bu kürsüye çıkan her arkadaşım burada konuşurken aday olamadığı zaman partinin aleyhine çalışmaması lazım. ‘Ben bu partinin bir bireyiyim. Bu parti benim olmazsa olmazım demesi lazım. Çünkü memleket elden gitmekte, onun için herkes yere sağlam basacak. ‘Ben milletvekili aday adayıyım’ diyorsanız herkes elini taşın altına koyacak. Herkese çıktığı bu yolda başarılar diliyorum yolunuz açık olsun” dedi.

Konuşmalarının ardından kürsüden inen Sarıbay, Anneler Günü dolayısıyla milletvekili aday adayı olan tüm annelerin tekrardan gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

Kendilerini tanıtan CHP 27. Dönem Milletvekili Aday Adayları ise yaptıkları konuşmada verdikleri birlik ve beraberlik mesajlarında ülkenin dirliği, birliği için her zaman çalışacaklarını, çıktıkları bu yolda kendileri gibi aday adayı olan diğer arkadaşlarına başarılar diledi.

Toplantıya katılan aday adaylarının isimleri ise şu şekilde:

Ali Güneş, Anıl Acurman, Asude Fırat Özkan, Beyhan Kormaz, Cevdet Sezer, Coşkun Dursunoğlu, Cuma Karavar, Dursun Yaman, Ebru Küçükaydın, Ehlinaz Torun Kayabaşı, Engin Özcan, Ensar Öğüt, Fatma Kaplan Hürriyet, Fethi Aras, Haydar Akar, Fikret Toker, Hülya Güreli Yolcubal, İmam Çetinkaya , İsmail Sancak, Kemal Nişancı,Kenan Üner, Mehmet Hilal Kaplan, Mehmet Tamer Solakoğlu, Mehmet Ümit Küçükkaya, Muhip Kanko, Murat Erinç, Mustafa Anaç, Müzeyyen Topçu Tan, Necat Çakır, Necati Akdeniz, Nuray Birinci, Orkun Utkubaş, Ömer Ekşi, Sait Aydın, Sezer Nilgün Aydın, Tahsin Tarhan, Tamer Aktaş, Tuğman Kayalı, Yakup Yılmaz, Yaprak Fidancı, Yeşim Akpınar, Zeynep Çiğdem Canbaz

chp-aday3.jpgchp-aday2.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim