• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 9915.62 0.00
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

CHP 500 yeni üyeye rozet taktı

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Örgütü bugün bir tören düzenleyerek 500 yeni üyeye rozet taktı.
CHP 500 yeni üyeye rozet taktı

CHP Darıca ve Çayırova İlçe Örgütü bugün bir tören düzenleyerek 500 yeni üyeye rozet taktı. Yeni üyelere rozet takma törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP MYK Üyesi milletvekilli Tahsin Tarhan, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Gebze İl Başkanı Gökhan Orhan,Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Salih Karakadılar, CHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

ÇOK TER DÖKTÜK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından başlayan programda ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş konuştu. CHP’li Aktaş, “3 yıllık görev süresi boyunca CHP olarak, elimizden gelenin daha fazlasını yapmak için çalışıyoruz. Hep beraber iktidar olmak için çalışıyoruz. CHP olarak üye sayımızı arttırmaya çalıştık. Çok emek verdik, çok ter döktük. Darıca'da olan 60 bin hanenin yüzde 10'unu kapı kapı gezdik. Tüm örgütümüzle hane hane gezerek çalışmalarımızı yapıyoruz. Gitmediğiniz köy sizin değil, bu anlayışla her haneyi geziyoruz. Gittiğimiz hanelerde yurttaşlar, Darıca'nın sorunlarını bize anlatıyor. Çalışınca, emek verince çok güzel işler oluyor. Burada aramıza yeni katılan üyeler var, iyi ki geldiniz bizlere güç verdiniz. Bizi ve milletimizi kurtaracak olan milletimizin azim ve kararlılığıdır. AKP'nin nasıl gönderileceğini biliyoruz. Millet hazır, biz hazırız. Yaşasın iktidar" dedi.

ÖN SEÇİM VURGUSU

Sonrasında konuşan CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı şunları söyledi: "Biz yola çıktığımızda iktidar olmak için siyaset yapıyoruz demiştik. 3 senedir kapı kapı dolaşıyoruz. Dokunmadan iktidar olma şansınız yok. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımıza yapılanları, il başkanımıza yapılanları görüyorsunuz. Bu bizi yolumuzdan yıldıramaz. Darıca'da internet yok. Yol sorunu var. Bir tane hastane var başhekimi yok. Sahada da bir tane vekilleri yok. Kocaeli'nin en büyük sorunu ulaşım problemi. İstanbul'da her şeyin ket vurmasına rağmen CHP'li belediyeler çalışıyor. Kocaeli, CHP seçmenleri ön seçim istiyor. Biz her zaman ön seçimden yana olacağımızı söylemiştik. Bu kentte bunu size bir kez daha aktarıyorum. Kocaeli, örgütlerinin talebi ön seçimdir. Hak için, hukuk için zaman birlik zamanı. Yeni üyelere katılımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum."

“AHMAKÇA DEĞİL Mİ?”

Yıldızlı’dan sonra konuşan CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Darıca güzel bir ilçe, çok güzel koyları olan, daha önce İstanbul ve Ankaralıların tatil yaptığı kasabaydı. Son yıllarda çok fazla nüfusu artarak, nüfus bakımından Kocaeli'nin 3. büyük ilçesi. Son seçimlerde burada yüzde 42 oy aldık. Türkiye'de kendini en iyi yenileyen kentlerden biri Kocaeli. Genç bir hareket var Kocaeli'nde. Son dönemlerde İstanbul'da büyük tartışmalar var. İptal edilen seçimlerde büyük mücadele gösterdik ve İstanbul'u iki kez kazandık. Şimdi İstanbul düşsün diye tüm imkanlara başvuruyorlar. Yasamaya, yargıya tamamen müdahale ederek, bunu düşürmeye çalışıyorlar. Uyuşturucu baronlarıyla fotoğraf çekilmek ahmakça değil mi, Türkiye'yi uyuşturucu merkezi yapmak ahmakça değil mi, çıkıp televizyonlarda biri 10 bin dolar alıyor her ay deyip, sonra kuyruğunu kıstırmak ahmakça değil mi?  Türkiye'nin limanlarını peşkeş çekmek dangalakça değil mi, Türkiye'nin köprülerine, havaalanlarına araç garantisi vermek, hastanelerde hasta garantisi vermek, yerli otoda da kamuya alım garantisi vermek bunların hepsi dangalakça, dangalakça, dangalakça. Bugün buraya gelip CHP rozeti takacak herkesi kucaklıyorum. Önümüzdeki seçimde hak ve hukuk için, yapılan haksızlıklar için, gelecek için birlikte sokağa çıkacağız" diye konuştu.

“HESAP SORACAĞIZ”

Programda son olarak konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, “CHP'ye katılımlar devam ediyor. Türkiye'nin her yerinde ilçemize katılımlar sürüyor. Yeni arkadaşlarla iktidar yürüyüşümüzü sürdürüyoruz. 2002'de milletimiz bu iktidara oy verdi. Yeni kurulmuş siyasi partiye görevi verdi. Sonraki seçimlerde milletimiz mevcut iktidara oy vermeyi sürdürdü. Milletimiz tek adam sisteminin ülkemize katkı vermediğini gördü. 31 Mart 2019'da işin şekli değişmeye başladı. Uzun zaman sonra Büyükşehirlerde CHP'li belediyelere görev verdi. 31 Mart'ta İstanbul'u kazanmayı içlerine yedirmediler. Çaldılar dediler. Seçimi iptal ettiler tekrar sandığa gittik sandıktan çıkan sonucu tanımayan iktidara bir ders verdiler. İstanbul seçimlerini kazanmamızda en büyük katkısı olan Canan Kaftancıoğlu'na saldırdılar. Bitti mi bitmedi. Son olarak da başkanımız Ekrem İmamoğlu'na ceza verdiler. CHP bedel ödeyenlerin partisidir. Biz mücadele edenlerin partisiyiz. Bundan sonra geri adım atar mıyız? Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Türkiye'nin adalet problemi var. Türkiye'de hak, hukuk konuşulmaz hale geldi. Ekonomide, eğitimde işler kötü. Başkanlık sistemine geçtiğimizden beri neresinden tutsak elimizde kalıyor. Önümüzdeki seçimde tek adam mı yok ortak akıl mı egemen olacak biz bunu oylayacağız. Türkiye'nin krala değil kurala ihtiyacı var. Değişim vakti geldi. Bu değişim gerçekleşecek. Milletin verdiği kararın önüne ne mahkeme kararı geçer ne başka bir şey. Biz Kuva-i Milliye’den gelen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu bir siyasi partiyiz. Önümüzdeki seçim 20 yıldır ülkeyi yöneten Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilik seçimi olacak. Türkiye'yi aydınlığa çıkaracak, ekonomiye düzeltecek bir iktidar kuracağız. Bu mücadele sizin desteğinizle büyüyor. Biz hükümet programı hazırlıyoruz. Biz iktidara geldiğimizde Türkiye'de kimse sürprizle karşılaşmayacak ama Türkiye'yi soyanlardan, kaynaklarını tüketenlerden hesap soracağız" diye konuştu. Program daha sonra yeni üyelere rozet takdimi ile sona erdi.

a1253f7f-8338-482a-ad4b-0aa75ae5919b.jpgd459a8ab-ecfb-42ff-96ef-021530e10d69.jpgffd5db5a-5a73-4e28-aebc-604967dcada5.jpg

 
 
Etiketler: , , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim