• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Ceyhan, Talus ve Kahraman başvurusunu yaptı

AK Parti’de İl Başkanlığından istifa eden Şemsettin Ceyhan, Başiskele İlçe Başkanlığından istifa eden Şahin Talus ve İl Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Emre Kahraman milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu parti binasında yaptılar
Ceyhan, Talus ve Kahraman başvurusunu yaptı

Geçtiğimiz günlerde milletvekili aday adayı olmak için AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Şemsettin Ceyhan ve Başiskele İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Şahin Talus ve İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman İl Binasına gelerek adaylık başvurularını gerçekleştirdi. Adaylık başvurusunu İl Başkan vekili Abdullah Eryarsoy’a teslim eden Ceyhan, Kahraman ve Talus’a partililer büyük destek verirken partililer il binasına sığmadı, aday konuşmaları parti önünde gerçekleştirildi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantıda ilk konuşan İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “24 Haziran’da yapılacak seçim çok önemli. Mimar arkadaşlarımız bilir, temellerde bir kilit vardır. O temeli sağlam tutmazsak çöker. Sabah akşam çalışacağız. Bugün il başkanımız Ceyhan, Talus ve Kahraman’ın adaylık başvurularını birazdan alacağız. Kurulduğu günden beri görevini layıkıyla hakkıyla yerine getirdi. Her mahallede sokakta bulundu. Sayın il başkanımıza başarılar diliyorum” dedi.

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VARDI

Ardından konuşan milletvekili aday adayı Şemsettin Ceyhan, “Beni ve bizleri yalnız bırakmayan herkesi muhabbetle selamlıyorum. Böylesi bir pazar gününde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. 16 yıl önce kurucu il gençlik kolları başkanı olarak başlamış olduğumuz bu kutlu davada hizmetimizi il başkanı olarak partiye elimizden geldiğince yapıyoruz. Özellikle il bakanı olduktan sonra birçok badireyi birlikte atlattık. Bir kongre süreci geçirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın da onurlarıyla 2. Dönem il başkanlığımıza başladık. Gelişen süreç ve alınan erken seçim kararının ardından bir karar vermem gerekti. İstişarelerde bulunduk. Daha yapacak çok işimiz vardı” dedi.

HAKKINIZI HELAL EDİN

Devamında Ceyhan, “Bugün böylesi bir kararı istişare etikten sonra 15 il başkanına genel merkezimizden izin verilirken biz de istifamızı sunduk. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin. 2011’de de aday adayı olmuştum. Daha gençtim ve o gün 11 kişilik listeye girmek nasip olmamıştı. O gün milletvekili olamamamızın neticesinde Türkiye’nin en büyük teşkilatına il başkanı oldu. Bu parti koltuk için değil davası için her türlü fedakarlığı yapmayı göze alabilenlerin partisi. 21’inde çıkan tablo ne olursa olsun tüm aday adayı arkadaşlarım için hayırlısı olsun. Belki farkında olmadan kırdıklarımız olmuştur. Hakkınızı helal edin, bizim de hakkımız varsa helal olsun” şeklinde konuştu.

HİÇBİR DOSTUMU SİYASET YÜZÜNDEN KIRMADIM

Ardından söz alan AK Parti milletvekili aday adayı Şahin Talus ise, “2008’de Gölcük devlet hastanesinde başhekimliği yaptım. Ardından partide göreve çağırıldım. İlimizde 5 yıl görev yaptık. Bakanımızın ve büyükşehir belediye başkanımızın teveccühü ile Başiskele’de ilçe başkanlığı yaptık. Gerçekten siyasetteki tek hedefim masaya beraber oturduğumuz arkadaşları siyaset yüzünden kırmamak. Allah’a şükür ki hiçbir dostumu kırmadım. Ben de il başkanımız gibi genel merkezimizle görüşerek böyle bir karar verdim. 24 Haziran’a kadar gece gündüz çalışmamız lazım. Ben inanıyorum ki büyüklerimiz kimi layık görüyorsa onunla çalışacaktır. Hepinizden Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

İLMEK İLMEK İŞLEYECEĞİZ

Daha sonra İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Kocaeli’de genç olup AK Parti Gençlik kollarında görev yapmak herkese nasip olmuyor. Bugün kıymetli büyüklerimizle bakanımızla milletvekillerimizle belediye başkanlarımızla yapmış olduğumuz değerlendirmeler sonrası inşallah milletvekilliği aday adaylığına başvurumuzu yapıyoruz. 24 Haziran’a kadar genç kardeşlerimizle beraber Kocaeli’nin tüm mahallelerini ilmek ilmek işleyeceğiz. Allah hepinizden razı olsun” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim