• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:14Güneş 05:54Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:09Yatsı 21:41
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2420.766 -0.24
  • Dolar: 32.4438 0.01
  • Euro: 34.797 0.12

Çayırovalılardan Başkan Çiftçi’ye coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden, Cumhur İttifakı AK Parti Çayırova Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da coşkuyla karşılandı.
Çayırovalılardan Başkan Çiftçi’ye coşkulu karşılama

Bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Aday Tanıtım Programı’nda AK Parti’nin Çayırova Belediye Başkanı olarak açıklanan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’da coşkuyla karşılandı. AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen ‘Çayırova Başkanını Karşılıyor’ programında, Başkan Çiftçi meşaleler ve konfetiler eşliğinde alana giriş yaptı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ve siyasilerin katıldığı programda, Başkan Çiftçi’nin alana gelmesiyle birlikte coşku, doruk noktasına ulaştı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Sarıdede, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla bir kez daha yeniden Bünyamin Başkanımızla yol yürüyeceğiz. Allah nasip ederse, yine burada büyük bir çoğunlukla sandıkları patlatacağız” dedi. MHP’li Akkuş ise, “Bizler Cumhur İttifakı’nın birer neferleriyiz. İki genel başkanımızın nasıl uyum içinde olduğunu hep birlikte biliyoruz. İnşallah Çayırova’da da en güzel örneğini göstereceğiz” açıklamalarında bulundu. İlçe başkanları, Bünyamin Çiftçi’ye hep destek olacaklarını ve seçimden zaferle ayrılacaklarının da altını çizdi.

whatsapp-image-2024-02-03-at-21.43.48.jpeg

“ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Programda konuşma gerçekleştiren Çayırova Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Bünyamin Çiftçi, “Çayırova Cumhur İttifakı Başkan Adayı görevi tarafıma tevdi edildi. Bu görevin tarafıma tevdi edilmesinde başta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye, bütün teşkilatlarımıza ve siz değerli Çayırova halkımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. teşekkür ediyor, Başta aday adayı olan tüm kardeşlerime, tüm yol arkadaşlarıma teşkilatlarımıza sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizler yaklaşık 5 senedir sizlerin hizmetkarı olduk. Rabbime hamdolsun çocukluğumdan beri yaşadığım ve ölene kadar da yaşamaya devam edeceğim Çayırova’ma hizmet etme imkanını rabbim bana verdi. Bizler hiçbir bahanenin arkasına saklanmadan, 5 sene önce sizlere sunduğumuz beyannamemizdeki projelerimizden daha fazlasını yaptık ve sizlerin huzurunuza çıktık.

whatsapp-image-2024-02-03-at-21.43.50-(2).jpeg

“ŞEHRİMİZİ GELECEĞE HAZIRLAMAYI DÜŞÜNDÜK”

Bize emanet ettiğiniz belediye kurumunun hakkını en güzel şekliyle savunduk. İlçemizi ve yavrularımızı geleceğe hazırlamayı düşündük. Önümüzdeki dönemde de sizlerin başınızı öne eğdirecek hiçbir yanlış işin içine girmeyeceğim. Bizler makam ve mevkii peşinde değiliz. Sadece hakkın rızasını almak istiyoruz. Hakkın rızasını almak da halkın rızasını almaktan geçiyor, bu düsturla çalışıyoruz. Aday adaylığı süreci başladığında bir düşüncemi ifade ettim. Kimin aday olduğu önemli değil, önemli olan Çayırova’mızda Cumhur İttifakı Belediye Başkanı’nı seçip, AK Parti belediyeciliğine devam etmek esastır ve önemli olan budur dedim.

“ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN”

Biz bugün aday ilan edilmemiş olabilirdik. Kader, nasip. Yarın bir gün görevimiz bitecek ama biz Çayırova’da yaşamaya ve sizlerin arasında dolaşmaya devam edeceğiz. Benim dostlarım ve akrabalarım burada. 31 Mart’ta Çayırova’mızda AK Belediyeciliğin devamı için Cumhur İttifakı belediye başkanını en güçlü şekilde seçtirmek için sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Sizleri çok seviyorum. Sizler için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Sizleri sevgiyle, saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” açıklamalarında bulundu.

“OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ”

Başkan Çiftçi’nin akabinde söz alan Katırcıoğlu, “Sizlere Ankara’dan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kucak dolusu sevgi ve selamlarını getirdim. Cumhurbaşkanımız dedi ki bu kutlu dava için yeniden AK Belediyecilik için, millete hizmet için gayretle, aşkla çalışacak olan Çayırova Belediye Başkanımız, Adayımız Bünyamin Çiftçi için oy isteyin dedi. Bu vesile ile sizler de 31 Mart günü sandıklarda Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi için sandıklarda oylarınızı kullanacak ve sandıkları patlatacak mısınız? Kendisi çalışacak ve bizler de milletvekilleri olarak belediye başkanlarımıza istişare ediyoruz, bu hizmetlerin gerçekleşmesi için omuz omuza çalışıyoruz. Bir ve beraber olarak sizlere en iyi hizmetleri sunmak için mücadele ediyoruz. 22 yıldır Çayırova, nereden nereye geldi. Daha da iyisi olacak. Bir ve beraber olarak kardeşçe yeni hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından protokol üyeleri, günün anısına hep birlikte fotoğraf çekildi ve alanda bulunan vatandaşları selamlayarak, karanfil dağıttı.

whatsapp-image-2024-02-03-at-21.43.48-(1).jpeg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim