• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9977 0.62
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Çayırova'da tüm kararlar oy birliğiyle

Çayırova Belediyesi Meclisi bir aylık aranın ardından toplandı. Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’na Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi başkanlık etti. Görüşülen gündem maddelerin tamamı oybirliği ile geçti.
Çayırova'da tüm kararlar oy birliğiyle

Çayırova Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Bünyamin Çiftçi’nin öncülüğünde toplandı. Meclis öncesinde konuşma gerçekleştiren Başkan Çiftçi, “Sonbahar ayının başlangıcı olan Eylül ayında meclisimizi icra edeceğiz. Ağustos ayı zafer ayıdır. Anadolu’yu işgal etmek isteyen düşmanlara karşı 26 Ağustos’ta büyük bir taarruz başlatılmış, 30 Ağustos’ta düşmanlar tamamen temizlenmiştir. Biz de bayramımızı hep birlikte kutladık, vatan toprağını kurtarmak için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu toprakların bizlere yurt olmasında emeği geçen başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca Eylül ayı demokrasimiz için kara bir leke içermektedir. Bizler meclis üyelerimizle birlikte daha güzel bir Çayırova, daha güzel bir Kocaeli ve daha güzel bir Türkiye için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

CHP GRUBU ADINA KONUŞTU
Gündem öncesi söz alan CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Salih Işık, CHP Grubu adına yaptığı açıklamada, “Birçok vatan evladımızı şehit verdik, şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize de şifa diliyorum. Ayrıca Kurban Bayramı’nı tekrardan tebrik ediyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladık. Bu vesileyle Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı için emek veren tüm kahramanlara minnetlerimizi sunuyorum” dedi. Işık ayrıca, Muharrem Ayı’nı da tebrik etti.

ÇİFTÇİ’YE YETKİ VERİLDİ
5 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda tüm kararlar oybirliği ile alındı. Bununla birlikte Halk ekmek kurulması için gerekli protokolleri yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi maddesi hakkında CHP’li Salih Işık, Başkan Çiftçi’ye sorular iletti. Çiftçi ise, “Yeni bir fabrika kurmayacağız, Kocaeli Fırıncılar Odası ve ilçede bulunan fırınlarla birlikte bir çalışma yapacağız” açıklamasında bulundu. Çiftçi’ye gerekli protokolleri yapması için meclis oybirliği ile yetki verildi.

“16 FARKLI BİRİM VAR”
Gündemin son maddesi olan norm memur kadrosunda iptal ve ihdas yapılması maddesi hakkında açıklamalarda bulunan Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, “Belediye bünyesinde 24 adet birim müdürlüğü bulunmakta bunlardan biri de kültür ve sosyal işleri müdürlüğü. Dış İlişkiler Müdürlüğü’nü kapatacağız, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü ikiye böleceğiz. Çünkü Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 16 birbirinden bağımsız hizmet yeri var ve bu müdürlüğe bağlı 168 kişi bulunuyor.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN TEŞEKKÜR
Belediye personelinin 780 civarında olduğunu düşünürsek sadece bu müdürlüğün bünyesinde istihdam edilen personel yüzde 25’e tekabül etmektedir. Hem personel hem de çalışma alanı olarak çok dağınık hizmet verdiğinden bunu ikiye ayırarak efektif bir çalışma ortamı yaratmak istiyoruz” açıklamasında bulundu. Önerge oybirliği ile kabul edilirken, Başkan Çiftçi tüm gündem maddelerinin oybirliği ile geçmesinden dolayı meclis üyelerine teşekkürlerini sundu. Ayrıca Ekim ayı meclisinin 1 Ekim’de yapılması kararlaştırıldı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim