• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:36Güneş 07:01Öğle 13:17İkindi 16:41Akşam 19:23Yatsı 20:42
    • 4°C Kocaeli
    • 7°C İstanbul
    • 3°C Ankara
    • 3°C Rize
  • BIST: 9810.94 -0.50
  • Altın: 3709.387 0.10
  • Dolar: 37.877 0.02
  • Euro: 40.9983 -0.20

Çayırova’da kaçak inşaat atığına ceza

Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki bir çöp konteynerine kaçak olarak inşaat atığı atan firmaya, idari para cezası uyguladı.
Çayırova’da kaçak inşaat atığına ceza

Çayırovalı ilçe sakinlerinin sağlığının ve tüketici haklarının korunması adına çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaçak inşaat atığını da cezasız bırakmadı. Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yaptığı denetimler ve gelen şikayetler kapsamında Atatürk Mahallesi 387 Sokak’taki bir çöp konteynerine atılan inşaat atıklarını tespit etti. Yapılan inceleme sonrasında bir firmanın, ilgili inşaat atıklarını kaçak ve izinsiz bir şekilde çöp konteynerine attığını tespit eden ekipler, yapılan işlemi cezasız bırakmadı.

 

PARA CEZASI UYGULANDI

Tutanak işleminin ardından Çayırova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilgili firmaya kabahatler kanunu hükümleri uyarınca idari para cezası uyguladı ve söz konusu atıkların ilgili firma tarafından geri alınmasını sağladı. İlçe genelinde halk sağlığını ve çevre temizliğini korumaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirten Çayırova Belediyesi, konuya ilişkin yaptığı duyuruda, kaçak inşaat atığı ve kaçak hafriyat dökümüne karşı yapılan mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim