• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 18°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 -0.03
  • Dolar: 32.4246 -0.15
  • Euro: 34.6533 0.03

Çayırova İstişare Kurulu Hedef Gösterdi ; 10 Ağustos

3 Ağustos Pazar günü yapılacak olan Kocaeli mitingi için tüm hazırlıklarını tamamlayan AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 2 Ağustos Cumartesi günü istişare kurulu ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
Çayırova İstişare Kurulu Hedef Gösterdi ; 10 Ağustos

Çayırova Dedekorkut tesislerinde Saat 10.00 da başlayan istişare kurulu toplantısında Ak Partinin kurucu ilçe yönetimi ve mahalle başkanlarının yanı sıra eski ve yeni meclis üyeleri, ilçe yöneticileri belediye başkan aday adayları ile tam kadro katıldı. Nazmi Özmen başkanlığında toplanan istişare kurulu 3 Ağustosta yapılacak olan Kocaeli mitingi için yapılan çalışmaları değerlendirdi. Çayırova olarak Kocaeli mitingine hazırız mesajının verildiği toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Nazmi Özmen yaptı. Tüm teşkilat kadrosu ile hem mitinge hem de 10 Ağustos seçimlerine hazır olduklarını ifade eden Özmen “ Dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğanı Başbakan olarak son kez Pazar günü Kocaeli’de göreceğiz. Kocaeli mitinginde hepimiz özverili bir şekilde çalışarak dünya liderine olan vefa borcumuzu bir nebzede olsa ödemeye çalışacağız. 10 Ağustos seçimlerinden sonra artık Türkiye eski Türkiye olmayacak. Çayırova’da hedefimiz olan %64’ün üzerine çıkmak için tüm varımız yoğumuz ile çalışacağız” dedi. Genel olarak seçim çalışmalarını teşkilat mensupları ile değerlendiren Özmen yönlendirilen soruları da cevaplamayı ihmal etmedi.  Selamlama konuşması yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci “ Pazar günü yapılacak olan Kocaeli mitinginde eski ve yeni tüm partilileri görmeyi ümit ediyorum. Yarın Başbakanımızı Çankaya’ya yolcu edeceğiz. Bundan sonra da 10 Ağustosta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Başbakanımızın rüzgarı ve rakiplerimizin güçsüz potansiyeli bizleri rehavete düşürmemeli” dedi. Toplantıya katılan İl Başkan Yardımcısı ve Çayırova Koordinatörü Yekta Türker, Çayırova’yı genel olarak değerlendirildiğinde çalışmaların iyi olduğunu ifade ederek bazı tavsiyelerde bulundu. Konuşmasına devam eden Türker “ 10 ağustosta yapılacak olan seçimlerde % 50.1 oy almamız yeterli olacaktır. Bu oy oranı ile Başbakanımız Çankaya’ya çıkarak Cumhurbaşkanı olabiliyor. Fakat biz ne kadar çok çalışırsak Başbakanımız o kadar fazla oy alarak Çankaya’ya çıkacaktır. Başbakanımız ne kadar çok oy alırsa dünya ülkeleri içerisinde itibar ve yaptırım gücü o kadar fazla olur. Dünya liderinden sonra Cumhurbaşkanlığı aktif bir makam olacak. Bu makamda liderimizin her platformda yumruğunu masaya vurup halkın menfaat ve refahı için daha güzel işler yapabilmesi için bizlerin daha çok çalışarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde daha çok oy alabilmemiz gerekiyor” dedi. Genel olarak fikir alışverişlerinin yapılmasından sonra dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.  İstişare toplantısına AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı ve Çayırova Koordinatörü Yekta Türker, Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen,  Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Çayırova SKM Başkanı Yaşar Doğan, Kadın Kolları Başkanı Feride Dinç, Gençlik Kolları Başkanı Kerem Coşkun, İl yöneticisi Ayşin Balcılar, mevcut ilçe yöneticileri, kurucu ilçe yöneticileri, eski ve yeni meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim