• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:27Güneş 06:03Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:01Yatsı 21:31
    • 23°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 25°C Ankara
    • 28°C Rize
  • BIST: 9789.68 0.70
  • Altın: 2427.694 -0.04
  • Dolar: 32.5699 0.15
  • Euro: 35.0032 0.66

Çayırova 4. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Çayırova ilçe milli eğitim müdürlüğünün dördüncüsünü düzenlediği Çayırova Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin ÇİFTÇİ, Çayırova ilçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ, Şube müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla ba
Çayırova 4. Geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası

Çayırova Türkan Göktürk İlkokulunun finallerde ev sahipliği yaptığı turnuva; Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ’un başkanlığında, Şube müdürü Gülcan ÇİMEN, Çayırova Türkan Göktürk İlkokulu müdürü Ali DÜZENLİ, Çayırova Ahmet Yesevi İlkokulu müdürü Halil İbrahim YILDIZ, Çayırova Mevlana İlkokulu Müdürü Haldun BABATUTMAZ ve Çayırova Mehmet Akif İlkokulu Müdürü Emrullah YILDIZ’dan oluşan tertip komitesinin organizeleriyle gerçekleştirildi.

11335 Öğrenci 3 Hafta Süren Turnuvada Ter Döktü Okullarda ön elemeleri yapılan akıl ve zeka oyunları turnuvasında 11.335 öğrenci finale kalabilmek için akranları ile yarıştılar. Her kategoride okul şampiyonları belirlendikten sonra okul bazında finalistler Türkan Göktürk kapalı spor salonunda yapılan müsabakalarda kıyasıya yarıştılar. Yapılan ödül töreninde İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç pandemi döneminde bir yıl ara verdikleri, 2 yıldır da heyecanla devam ettikleri Çayırova geleneksel akıl ve zeka oyunları turnuvalarının öğrencilerin okullarda dersleri ile birlikte vakitlerini faydalı olarak geçirmelerini sağlayan önemli etkinlikler olduğunu ilkokul ve Ortaokullarda akıl ve zeka oyunları sınıfları açılmak suretiyle öğrencilerin yeteneklerinin ve ilgilerinin artırılmaya çalıştığını söyleyerek turnuvalarda emek veren, tüm okulların hakem heyetine tertip komitesine ve yarışmacılara teşekkür etti.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ilçemizdeki çocuklarımızın Her yaş kademesinde eğitimde farklı ve güzel uygulamalar ile eğitimin en güzelini almalarının mutluluğunu yaşıyoruz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği geleneksel Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum, dedi. Çayırova’da geleneksel hale gelen ve her yıl öğrencilerimizin heyecanla beklediği, akıllarını yarıştırdığı ve zekalarını geliştirdiği, İlçemizdeki tüm ilk ve ortaokulların katıldığı çayırova geleneksel akıl ve zeka oyunları turnuvası bu yıl 4 kategoride gerçekleştirildi.

68 öğrencinin finalde yarıştığı turnuvada dereceye giren öğrenciler ve okullar şu şekilde; Hedef 5

Oyunu 1. Yasin Emir İNCESU / Yenimahalle İlkokulu

2. Çağan KALKAN / İstiklal İlkokulu

3. Fatih PEHLİVAN / Demirsaç İlkokulu Reversi Oyunu

1. Enes AĞAR / Reysaş Lojistik Ortaokulu

2. Rüzgar Erkan CAN / Mustafa Necati Ortaokulu

3. Ravzanur KARAÇAY / İstiklal Ortaokulu Q bitz Oyunu

1. Zeynep Beren TEMEL / Türkan Göktürk İlkokulu

2. Gülce ÖZKAN / Mehmet Akif İlkokulu

3. Ecrin Ela KÜTÜK / İstiklal İlkokulu Mangala Oyunu

1. Gaye BOY / İstiklal Ortaokulu

2. Gülfidan BABUR / Çayırova Yunus Ergüz İlkokulu

3. Defne ESİN / Yenimahalle Ortaokulu

Öğrencilerimize ödüllerini Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi TUNÇ ve Şube Müdürleri takdim etti.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim