• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:20Güneş 05:58Öğle 13:06İkindi 16:56Akşam 20:05Yatsı 21:37
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 24°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 10082.77 1.69
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Cani anne tutuklandı

Çocuğuna uyguladığı şiddet görüntülerin sosyal medya hesaplarında paylaşılması ve gündem olması üzerine, başlatılan soruşturmada, daha önce serbest kalan Nurcan Serçe isimli kadın ve birlikte yaşadığı arkadaşı H.B tutuklandı
Cani anne tutuklandı

Bazı sosyal medya paylaşım sitelerinde yayınlanan bir kadının evde çocuğunu boğmaya çalıştığı görüntüler, kısa sürede büyük tepki görerek sosyal medya gündemine oturdu.  Görüntülerin Kocaeli’nde çekildiği ve o görüntülerde çocuğunu boğmaya çalışan annenin adının Nurcan Serçe olduğunun ortaya çıkması ile birlikte, sosyal medya kullanıcılarının  #NurcanSerceTutuklansın  hashtagı ile   açtığı konu kısa sürede   trend topik oldu.Ancak yapılan araştırmalar sonucu   o görüntülerin geçtiğimiz yıl Temmuz ayında  çekildiği ve kadınında aynı tarihte gözaltına alınarak  serbest kaldığı öğrenildi.

 

TEMMUZ AYINDA ÇEKİLMİŞ

 

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre; Nurcam Serçe isimli kadının çocuğuna uyguladığı şiddet bir yakını tarafından çekilip sosyal medyada paylaşıldı. Kocaeli Körfez İlçesinde oturan Nurcan Serçe’nin bu nedenle Temmuz ayında gözaltına alındığı ve o görüntüler nedeniyle ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldığı, ayrıca görüntülerde şiddet uyguladığı kızı ile diğer 5 çocuğunun da devlet koruması altına alınarak yurda yerleştirildiği öğrenildi.

 

HER İKİSİ DE TUTUKLANDI

Ancak sosyal medyada geniş bir kesime ulaşan bu görüntüler sonrasında,  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili yeniden soruşturma başlattı. Olayla ilgili Nurcan Serçe ve  erkek arkadaşı olan  Hayrettin Bahar   gözaltına alındı ve   yapılan sorguları sonrasında Serçe “Kasten öldürmeye  teşebbüs”, erkek arkadaşı  Hayrettin Bahar ise  Kasten öldürmeye teşebbüse yardım” iddiaları ile  tutuklandı.

 

Konu ile ilgili olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler kullanıldıi” Bazı basın ve yayın   kuruluşlarında Kocaeli  ili Körfez ilçesinde bir kadının  kız çocuğunu darp ettiği  ve  yastıkla boğmaya çalıştığı yönünde görüntülerin yayınlanması ve bu görüntülerin ihbar kabul edilmesi üzerine, Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından  soruşturma başlatılmıştır.  Körfez Cumhuriyet Başsavcılığınca   soruşturma kapsamında  yapılan araştırmada  şüpheli  N.S’nin 14 Nisan 2020 tarihinde  2 küçük erkek çocuğunu darp etmesi nedeniyle  soruşturma yürütüldüğü, soruşturma sonucunda   basit yaralama suçundan  açılan kamu davasının  Körfez 3. Asliye Ceza   Mahkemesinde devam ettiği bu eylem sebebiyle de  şüphelinin 6 çocuğunun  aile ve sosyal politikalar  il müdürlüğü tarafından  koruma altına alındığı amlaşılmıştır. Haberlere konu video kaydındaki çocuğun, şüpheli N.S’nin  2011 doğumlu  küçük kızı D.B olduğu ve  söz konusu videoyu kayıt altına alan kişinin ise  şüpheli N.S’nin birlikte yaşadığı erkek  arkadaşı H.B olduğu tespit edilmekle,  6 Şubat 2021 tarihinde haklarında gözaltı kararı verilen  şüpheliler  N.S ve H.B yakalanarak gözaltına alınmış ve  ifadelerinim ardından  tutuklama talebi ile  Körfez Sulh Ceza Hakimliğine sevk edilmiştir.  Sorgu sonucunda   şüpheli N.S “ Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan  şüpheli H.B  “Kasten öldürmeye teşebbüse yardım suçundan tutuklanmıştır. Soruşturma titizlikle yürütülmekte olup, gereği halinde  ayrıca bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim