Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği ve Sağlığı Temel Eğitimleri tüm çalışanların katılımıyla devam ediyor. Birim birim devam eden eğitimler ile tüm çalışanlar, İş Güvenliği konularından iş ve işveren yükümlülükleri, iş kazaları ve iş kazası anında yapılması gerekenler hakkında bilgi alıyor. Eğitimlerde; iş güvenliği ne olduğu, işyeri temizliği ve düzeni, meslek hastalıkları, meslek hastalıklarının sebepleri, hastalıklardan korunma yöntemleri, yangın ve yangından korunma, iş ekipmanlarının güvenliği, kişisel koruyucu kullanımı, güvenlik ve sağlık işaretlerinin anlamları, kriz anında tahliye ve kurtarma konuları ele alınıyor.
- Dilovası’nda Yangın: 63 Yaşındaki Asım Bal Hayatını KaybettiParamedikler yoğun iş yükü, şiddet ve yanlış ihbarlarla mücadele ediyor!Çayırova Belediyesi’nin rakibi GöztepeCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Gonca’nın efelerine tebrikZeray GYO’nun halka arz başvurusu onaylandıBaşkan Sezer, “Türk Kadını Her Dönemde Fedakârlıkların En Yücesini Yapmıştır”Büyükşehir mezbahasına örnek tesis vurgusuBaşkan Büyükgöz’den Gebze Esnaf Odası’na ZiyaretilanGebze’de 3 şirket konkordato kapsamında koruma altına alındı
- Bir Ayet
- Bir Hadis
- Namaz Vakitleri
- Hava Durumu
- BIST: 10981.35 0.58
- Altın: 5788.623 0.85
- Dolar: 42.5124 -0.10
- Euro: 49.5727 -0.24
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLİYOR
İşçi sağlığı ve iş güvenliğinden yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire, çalışanlarına bu konuda eğitimler veriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
İzmit'te Kiraladığı Otomobilde Cesedi BulunduİZMİT'te 36 yaşındaki Fahrettin Eski, bir gün önce kiraladığı otomobilde battaniyeye sarılı şekilde, ölü bulundu.
CHP'den Ceketli Başbakanlık GöndermesiCHP Kocaeli Gençlik Kolları, parti binasına 'Eleman aranıyor' başlıklı ceket resminin bulunduğu afiş asarak, aranan özellikler ve imkanları belirterek, Başbakanlık için göndermede bulundu.
Servis Minibüsüyle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 7 YaralıKocaeli'nin Kartepe ilçesinde servis minibüsüyle otomobilin çarpışması sonucu bir kişi öldü, 5'i üniversite öğrencisi 7 kişi yaralandı.
Yankesicilik Yapan Kadına SuçüstüKocaeli’de pazar yerlerine giderek alışveriş yapan vatandaşların cüzdanlarını çalan kadın yankesici, polis tarafından suçüstü yakalandı.Güncel Haberler
1/20
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tarihi miting!
Padişahların sırları
Seka Kağıt Müzesi
Türk'ün İngilizceyle İmtihanı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim
Haber Scripti: CM Bilişim

































