• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:56Güneş 05:41Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:20Yatsı 21:58
    • 9°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 10°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2444.726 0.02
  • Dolar: 32.1576 -0.15
  • Euro: 34.741 -0.27

Büyükgöz, ''Gebze uluslararası turizme açılacak''

Cumhur İttifakı Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, kısa, orta ve uzun vadede hayata geçireceği projeleri kamuoyuna duyurdu. Büyükgöz, göreve gelmeleri halinde ilk iş olarak mülkiyet ve tapu sorununu ortadan kaldıracaklarını açıkladı.
Büyükgöz, ''Gebze uluslararası turizme açılacak''

Yerel seçimlere kısa bir süre kala siyasi partilerin adayları da göreve gelmeleri takdirinde yapacakları çalışmaları seçmenlerle paylaşmaya başladı. Bu çerçevede Cumhur İttifakı’nın AK Partili Gebze Belediyesi Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programla seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaştı. Yoğun katılıma sahne olan organizasyona Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar ve MHP Gebze İlçe Başkanı Serkan Kural, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda davetli katıldı. Büyükgöz projelerini açıklarken çalışmaları kısa, orta ve uzun vade olarak sıraladı. Bununla birlikte Büyükgöz, ilk olarak yıllardır kangren halini almış tapu ve mülkiyet sorununu çözeceklerini dile getirdi. Ayrıca Büyükgöz kısa vadede trafik yoğunluğu ve otopark problemi için çözümler de üretileceğini belirtti. Öte yandan Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Zinnur Bey’in beyannamede açıklayacağı her şeyin altında benimde imza var. Bunları hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

“KAZANAN CUMHUR İTTİFAKI OLACAK”
Programda kısa bir selamlama konuşması yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Ünlü, “Türkiye’nin geleceği buradaki görüntüdür. Biz Cumhur İttifakı’nı 15 Temmuz gecesi tankların önüne geçenlerin kurduğu ittifak ruhu olarak görüyoruz. Cumhur İttifakı milletten talimat alır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli dünyada kimsenin yapamadığını yapıp, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni kurdu. Bugün Türkiye kendi projelerini yapıyor. Biz ülkemizde ABD’nin ve başkalarının istediği, eski parlamenter sistemi istemiyoruz. Kazanan Cumhur İttifakı olacaktır” dedi.

“HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”
Ünlü’nün akabinde açıklamalarda bulunan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise, “31 Mart akşamı Cumhur İttifakı’nın zaferini yaşayacağız. Onların kazanmak gibi hesabı yok, dertleri başka ve hesaplarını boşa çıkartacağız. 31 Mart’a kadar durmadan, yorulmadan çalışacağız. Bizim davamız, birlik, beraberlik, kardeşlik davasıdır. Bizim kızıl elmamız büyük ve güçlü Türkiye’dir. 31 Mart’tan sonra da hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Gönül Belediyeciliği anlayışıyla yola çıktık. Hakkın ve halkın memnun olacağı belediyeciliği, hak ve hukuk çerçevesinde sunmaya çalışacağız” diye konuştu.

“KATILIMCI YÖNETİM MODELİ”
Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ise projelerini anlatırken şu ifadeleri kullandı; “Biz bir yola çıkıyoruz. Proje yaparken, ihtiyaçlar neyse buna göre yapacağız. Yapacağımız işleri ihtiyaçlara göre sıralayacağız, bu projelerin dışında ki talepler ve beklentiler de olursa bunları da sizlerin hizmetine sunacağız. Katılımcı yönetim modeliyle ortak aklı esas kılacağız. Bu kente dair bütün düşüncüleri ortak aklı yakalamak için çaba göstereceğiz. Bunu kurumsal kimlik hale dönüştürmek için aktif bir kent konseyi oluşturup, her mahalle için sorunları çözmek için halk meclisleri kuracağız. 

“ENGELSİZ PARKLAR YAPACAĞIZ”
Erişilebilir bir başkan modeli oluşturacağız. Gebze’de hayır çarşısını daha sistemli hale getireceğiz, Aşevi düşüncesini devam ettirmek istiyoruz. Evde bakım hizmetlerini bakanlıklarımızla sistemli hale getirip, engelsiz Gebze için engelsiz parklar yapacağız. Spor tesisleri ve yeni yaşam alanlarında engelliler için bütün sorunları ortadan kaldıracağız. Aile danışmanlığı merkeziyle psikolojik destek sunacağız.

ULUSLARARSI TURİZME AÇILACAK
Çocuk ve gençlik meclisleri oluşturacağız. Hedefimiz gençlerimizi ve çocuklarımızı yetiştirip, geleneklerimizi gelecek kuşaklara aktarmak. Gebze’ye kimlik kazandıracağız. Bu kapsamda Fatih Otağı Hünkar Çayırı’nda Panorama Müzesi yapacağız ve uluslararası turizme açacağız. Gebze Kışlası Millet Bahçesi, eğitim ve spor kompleksi, kamu binalarıyla donatılacak. Gebze’nin denizlerini kullanabilmesini sağlayıp, su havzalarını koruyacağız. Akıllı bir kent oluşturacağız.

GEBZE METROSU’YLA TRAFİĞE NEŞTER
Yenilikçiliği geliştirmek için birimler kuracağız. Mobil uygulamalar yaygınlaştırılıp, yerli ve milli çözümler bulunacak. Kodlama sınıfları oluşturup, bilgisayar ve telefonu üreten gençler yetiştireceğiz. Gençleri yazılım yapar hale getirme hedefimiz var. Gebze kariyer merkezi oluşturup, istihdama katkı sunacağız. Enerji Verimliliği Merkezi kuracağız. Sanayi de dönüşümü gerçekleştireceğiz. Akıllı ulaşım sistemi kurup, yatay ve estetik mimariyi uygulayacağız. Ulaşım master ve acil eylem planı hayata geçecek. Gebze Metrosu’yla trafik sorununa büyük neşter vuracağız.

KISA VADELİ BİRÇOK PROJE
Gebze lojistik köy, KOBİS, kırsal kalkınma hayata geçecek. Sosyal donatı alanı kapsamında ikinci bir kent meydanı yapılacak. Gebze TEM Yanyol ve kavşakları yeniden düzenlenip, Yavuz Selim ve Hürriyet de tapu sorununu çözeceğiz, birilerinin şişirdiği balonları patlatacağız. Kısa vadede; tapu ve mülkiyet sorununu çözeceğiz, trafik yoğunluğuna çare üretilecek, otopark ve parklanma konusunun üzerine düşeceğiz, pazar alanlarının rehabilitasyonu gerçekleştirilecek, fiziksel altyapı çalışmaları yapılacak, sokak hayvanlarımız için çalışmalar olacak ve atık noktasında çözümler üretilecek.”

 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim