• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:11Güneş 05:51Öğle 13:06İkindi 16:58Akşam 20:11Yatsı 21:44
    • 8°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10276.88 0.67
  • Altın: 2390.367 0.03
  • Dolar: 32.335 -0.05
  • Euro: 34.7427 0.01

Bıyık'tan Darıca'nın refahı için projeler

Cumhur İttifakı Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gerçekleşen programla seçim beyannamesini kamuoyuna duyurdu.
Bıyık'tan Darıca'nın refahı için projeler

Cumhur İttifakı’nın Kocaeli’ndeki adayları gelecek dönem için hazırladıkları projeleri kamuoyuyla paylaşmaya başladı. Dün, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programda Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık Seçim Beyannamesi’ni açıkladı. Bıyık’ın gelecek 5 yıl için tasarladığı projeleri duyuracağı organizasyona AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Darıca Belediyesi Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, meclis üyesi adaylar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “15 yıldır İbrahim Karaosmanoğlu ve Şükrü Karabacak başkanlarımızla vizyon projelere kavuştuk. Yeni dönem adaylarımız üzerine koyarak devam edecektir. Biz sadece taş yapılar yapmayacağız, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini de sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

“SİZLERDEN MUZAFFER KARDEŞİMİ İSTİYORUM”
Acay’ın akabinde kürsüden salonda bulunan vatandaşlara seslenen Şükrü Karabacak, “Liderlerimiz ülkemizin bekası için çok önemli bir karara imza attılar ve yeni yönetim sistemini belirlediler. Aday olan arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun” dedi. Ardından kürsüye çıkarak salonda bulunan AK Parti’ye gönül vermiş seçmenlere konuşan Büyükakın, “Darıca ilçemizdeki yapacağımız hizmetlerin tanıtımı için bir araya geldik. Darıca’daki arkadaşlarımıza heyecanı bizlere yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum. Muzaffer kardeşimin beyanların tamamını beraber hazırladık. Sizlerden Muzaffer kardeşimi istiyorum, ben bu sahada onla beraber hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

“PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR DEVAM”
Toplantıda kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Aydın Ünlü, “Hep ilkleri yaşıyoruz. Liderlerimiz dünyayı şaşırtırken, biz de buralarda Millet İttifakı’nı şaşırtan çalışmalar yapıyoruz. 15 Temmuz gecesi sizlerin istediği birlikteliği kuran liderlerimiz Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli ülkemizin bekasını düşündü. Bugün burada açıklanan projelerin altına MHP de imza atacak. Cumhur İttifakı’nın Darıca’da en üst düzeyde çıkması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” açıklamalarında bulundu. Eryarsoy ise, “Bugün açıklanan projelerin hem destekçisi hem de takipçisi olacağız. Hizmetlerin size ulaşması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Cumhur İttifakı halkın bağrından kopmuş bir ittifaktır. Pazara kadar değil, mezara kadar bu ittifak devam edecektir” dedi.

“BAYRAĞI DAHA YUKARI TAŞIYACAĞIZ”
Programda son olarak söz alan Cumhur İttifakı Darıca Belediyesi Başkan Adayı Muzaffer Bıyık kısa bir konuşmanın ardından proje sunumunu gerçekleştirdi. Bıyık, “Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız hizmetleri açıklayacağız. Cenab-ı Allah aziz milletimize karşı bizleri mahcup etmesin. Çıktığımız bu yolda alnımıza bir leke sürülmeden bu hizmetleri gerçekleştirmeyi bizlere nasip etsin. Darıca’da son 15 yılda çok önemli projeler yapıldı. Halkımızla sürekli iç içeyiz. 17 yıldır iktidarız ve halkımız bizi hala tebessümle karşılıyor. Rabbim bizi bu itibardan düşürmesin. Başkanımızdan aldığımız bayrağı da daha yukarılara çıkartmaya devam edeceğiz” dedi ve projelerini açıkladı. Beyannamenin hemen ardından ise meclis üyesi adayları salondaki vatandaşlara tanıtıldı.

İŞTE O PROJELER
“Darıca Millet Bahçesi, Darıca-Gebze OSB Metro Hattı, yeni belediye ve kamu binaları, yenilenen kent meydanı, Tuzla-Bayramoğlu bağlantı yolu, Osmangazi Köprüsü 2. bağlantı yolu, Sanayi Caddesi-Gebze bağlantı yolu, 60. Yıl dalcık çıkışı kavşak düzenlemesi, 60. yıl üst geçidi, Cengiz Topel Caddesi’nin tamamlanması, prestij cadde uygulamaları, Bayramoğu Aqua Park, Balyanoz Koyu Marina, Nenehatun Kent Park, millet kıraathanesi, çok amaçlı kapalı pazar yeri, sosyal yaşam merkezi, sokak hayvanları barınağı, Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Ek Bina, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi binasının yenilenmesi, kentsel dönüşüm ve otopark planlaması, mahalle konakları, sıfır atık projesi, atık getirme merkezi, her okula dijital kütüphane, engelsiz yaşam merkezi, engelliler kreşi ve parkı, Gönül Erleri Toplumsal Dayanışma Mağazası, Balyanoz Koyu 2. Etap çalışması, yürüyüş ve bisiklet yolları, istihdam masası”

 

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim