• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:54Güneş 05:40Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:21Yatsı 21:59
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 10177.05 1.20
  • Altın: 2440.899 1.04
  • Dolar: 32.27 0.19
  • Euro: 34.9283 0.40

Bıyık, “Gizli kapılar ardında iş yapılmayacak”

Darıca’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı bugün gerçekleşti. Darıca Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen oturumda konuşan Belediye Başkanı Bıyık, “Yeni dönemde birlik ve beraberlik sadece sözlerden ibaret olmayacak” dedi.
Bıyık, “Gizli kapılar ardında iş yapılmayacak”

Darıca Belediyesi Başkanı Muzaffer Bıyık, yeni dönemin ilk meclis toplantısına öncülük etti. AK Parti, CHP ve MHP grubu meclis üyeleri toplantıya eksiksiz katılım sağlarken, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Av. Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım ve MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Nisan ayı meclis toplantısında parti gruplarını yalnız bırakmadı. Meclis toplantısında konuşma gerçekleştiren Başkan Bıyık şeffaflık ve eşit hizmet anlayışına dikkat çekerek, “Güzel hizmetler yapmayı Rabbim bizlere nasip etsin. Aslolan gök kubbede hoş bir seda bırakmaktır. Bu çerçevede var gücümüzle çalışacağız. Biz vatandaşa eşit yönetim, şeffaflık diyerek bugünlere geldik. Meclis toplantısını canlı yayınlamasından taraf olan bir kardeşinizim. Gizli kapılar ardında iş yapılmayacak. Ne sorarsanız sorun cevabını alacaksınız. Nerede eksik görürseniz bizlere bildirin. Hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin, eşit bir şekilde Darıca’ya hizmet etmek isteyen kardeşiniz var. Yeni dönemde birlik ve berberlik sadece sözlerden ibaret olmayacak” ifadelerini kullandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından okunan Kuran-ı Kerim tilavetiyle meclis oturumuna başlandı. Meclis üyeleri kısa selamlama konuşmaları yaparak kendilerini tanıttılar. Yapılan oylamada meclis 1. Başkanvekilliğine Cafer Teyyar Demirdaş, 2. Başkanvekilliğine Hakan Kartal seçildi. Katip üyeliği için yapılan oylama sonucunda ise Mustafa Çavuş ve Derya Akbaba asil üye olarak seçildi. Encümen üyeliklerine Ayhan Naci Yılmaz, Cüneyt Şentürk ve Fikret Ağbaba seçildi.

KOMİSYON ÜYELERİ BELLİ OLDU
Yeni dönemin ilk meclisinde ise komisyonlar belirlendi. Bununla birlikte İmar Komisyonu üyeliğine, Abdullatif Özcan, Melikşah Tosun, Halil İbrahim Kocagöz, Mustafa Yılmaz ve Aydın Işık seçildi. Plan ve Bütçe Komisyonu ise, Bülent Koçak, Cafer Teyyar Demirtaş, İsmail Ramazanoğlu, Tuncer Saltaş ve Özkan Sarıtoprak’tan oluştu. Hukuk Komisyonu, Hüsamettin Ergül, İsrafil Gökburun, Ahmet Güler, Ayhan Şen, Cevat Yalçın olurken, Sağlık Komisyonu da Hülya Kodek, Hakan Kartal, Nuran Kurşun, Rahime Turgut, Osman Demir’den oluştu. Aynı zamanda oturumda birlikler için de oylama yapıldı. Marmara Belediyeler Birliği için asil üye olarak Ahmet Hakan Hocaoğlu, Gebze Belediyeler Birliği için asil üye Nafiz Çığlık ve İsrafil Gökburun, Türk Dünyası Belediyeler Birliği asil üyeliğine Fikret Ağbaba, Tarihi Kentler Birliği asil üyeliğine Cüneyt Şentürk oy çokluğu ile seçildi. Meclis toplantısında son olarak 2018 Mali Yılı İdari Faaliyet Raporu okunup görüşüldü ve oy çokluğu ile kabul edildi.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim