• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9524.59 0.00
  • Altın: 2523.397 1.59
  • Dolar: 32.5629 0.08
  • Euro: 34.6325 -0.23

Bıyık, “Gençlerin daima yanındayız”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarının Yönetim Kurulu toplantısına katıldı. AK Gençliğin Kocaeli’deki temsilcileri gençlerle buluştuğunu dile getiren Başkan Bıyık, “gençlerin daima yanındayız.” dedi.
Bıyık, “Gençlerin daima yanındayız”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca belediye başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk, Darıca belediye başkanı Özel Kalem müdürü Mesut Abdurrezzak ve Darıca gençlik kolları başkanı Cengizhan Ramazanoğlu ile birlikte AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kollarının Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.

“KOCAELİ GENÇLERLE GÜZEL”                 

Toplantıda konuşan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, “Kocaeli gençlerle güzel” diyerek, Başkan Muzaffer Bıyık’a gençlik kollarından çıkan Darıca belediye başkan yardımcısı Cüneyt Şentürk ve Özel Kalem müdürü Mesut Abdurrezzak’ı belediye kadrosuna kattığı için teşekkür etti. Kahraman, ‘Gençlere her daim şans verilmesi gerektiğini söyleyerek, ‘Biz gençler ülkenin aydınlık geleceğiyiz. Kendimizi her alanda geliştirmeli, ülkemizin geleceğinde söz sahibi olan bireyler olmalıyız. İyinin, doğrunun ve güzelin yanında olarak çalışmalarınızı gerçekleştirmeliyiz. Bu yüzden verilen şansları iyi değerlendirmeli vatanımıza ve milletimize katkı sağlayan projeler gerçekleştirmeliyiz” dedi.

80040378_302113717355428_2626404133938135040_n.jpg

“İŞİMİZE DÖRT ELLE SARILACAĞIZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise, Gençlik için faydalı işlere imza atan Kahraman ve yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek, gençlerin her zaman doğrunun ve güzelin yanında olmalarını tavsiye etti. Başkan Bıyık, "Cumhurbaşkanımızın da dile getirdiği gibi en büyük meselemiz kutlu davamıza, şehirlerimize hizmet sunmak, tevazu ve samimiyetle milletimizin gönlünde nadide bir yer edinmek, gök kubbe de hoş bir sada bırakmaktır. Siz gençlerin de desteği ile işimize dört elle sarılacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milletimizin destekleriyle 18 yıllık kutlu yürüyüşü sürdüren AK Parti'mizin çıtasını daha yükseğe çıkarmak için çalışacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde Darıca’mıza, Kocaeli’mize ve milletimize hizmet sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

“İÇİMİZDEN GEÇEN NEYSE DİLİMİZE DÖKÜLEN O”

Belediye çalışmalarından bahsederek sözlerini sürdüren Başkan Bıyık, “3 dönem ilçe başkanlığının ardından geçtiğimiz yerel seçimde halkımızın takdiri ile başkan seçildik. İlçe Başkanlığım sürecince de Belediye Başkanlığı koltuğunu devraldığımdan günden bu zamana da kadar da çok şükür en ufak bir şaibeye neden olacak tavır içerisinde yer almadık. Çünkü her zaman şeffaf olduk. Her şeyimizi kamuoyuyla paylaştık. Gizli kapaklı, bilinmeyenli, gizemli işlerde yer almadık. Belediyede arkadaşlarımızla birlikte neyi istişare ediyorsak kamuoyunun önünde de dışarıda da bu konuları gündeme getirdik. İçimizden geçen neyse dilimize dökülen o oldu. Milletvekillerimizle, il başkanımızla, teşkilatlarımızla, yerel yönetimlerimizle uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Darıca’mıza katkı sağlayacak projelerimi gerçekleştirmeye vatandaşımızın teveccühüne layık olmaya çalışıyoruz.” dedi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ GİBİ TARİH YAZABİLİRSİNİZ”

Her anlamda kendini yetiştirmiş, milli ve manevi değerlere sahip bir nesil için gayret gösteriyoruz.” diyen Başkan Bıyık, “Sizler bizlerin her zaman destekçisi oldunuz bizler de bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemlerde de sizlere yönelik birçok projeye katkı sağlayarak sizlerin yanında olacağız. Gençler bizim için çok önemli. Neden önemli biliyor musunuz, çünkü ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak gençlerimiz AK Parti hareketini geleceğe taşıyacaklar. Gerek teşkilat gerek belediyeler gerekse meclise giden kardeşlerimiz olarak zaman içerisinde bu görevleri sizler yükleneceksiniz. AK Parti iktidarı ile kaderi değişen yeni Türkiye’nin geleceğini sizler belirleyeceksiniz. Eğer kendinizi yeteri kadar donanımlı ve altyapısı sağlam bir şekilde yetiştirirseniz gelecekte Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi tarih yazabilirsiniz.  Daha güçlü bir Türkiye sizlerle, sizin gayretlerinizle yaşayacak” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim