• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 26°C Kocaeli
    • 23°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9057.95 2.85
  • Altın: 2296.889 0.92
  • Dolar: 32.3247 0.23
  • Euro: 35.0593 -0.16

Bir ayda, 300 bin üye ziyaret edilecek

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, yeni bir teşkilat çalışmasının daha startını verdiklerini açıkladı. Buna göre aktif yönetici, meclis üyesi ve mahalle başkanından oluşan 4 bin 93 kişilik ekip bir ay boyunca 300 bine yakın üyeyi evlerinde ziyare
Bir ayda, 300 bin üye ziyaret edilecek

2023’ÜN ÖNEMİ
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, dün akşam gerçekleşen AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 101.Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nin ardından önemli açıklamalar yaptı. Gündemi değerlendiren Ellibeş, yeni bir teşkilat çalışmasının daha startını verdiklerini de duyurdu: “Türkiye’nin yalnızca bölgesinde değil, dünyada ne kadar önemli bir konuma geldiğine, hak ettiği değer ve itibarı gördüğüne hep birlikte şahit oluyoruz”.

photo-2022-10-19-09-51-36.jpgESKİ TÜRKİYE DEĞİLİZ

“Kabul etmek gerekir ki, Türkiye eski Türkiye değil. Kendi göbeğini kendi kesebiliyor. Yüzlerce dev yatırım ve projenin meyvelerini toplayacağımız bir döneme girmiş durumdayız. İşte doğalgaz arama çalışmalarımız. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi 2023’ün ilk aylarında yerli doğalgaz hanelerimize girdiğinde enerjide tarihi bir dönem başlayacak”.

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ
“Küresel etkilere dayalı yüksek enflasyon karşısında milletimizi koruma kalkanı altına almaya devam ediyoruz. Asgari ücrette Aralık ayında vatandaşlarımızı enflasyon karşısındaki tahribattan koruyacak en kapsamlı müdahale yapılacağı açıklandı. Bugüne kadar yapılan çalışmaların devamı noktasındaki bu düzenleme ile milletimiz daha derin bir nefes almış olacak.”

photo-2022-10-19-09-51-38-(1).jpg
AK PARTİ’YE GÜVEN TAM
“Türkiye Cumhuriyet’nin en büyük toplu konut projesine milletimizin gösterdiği yüksek teveccüh, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye olan güvenin göstergesidir. Burada sadece konut değil, vatandaşlarımız müstakil arsaya da başvurarak kendi evini kendi yapabilecek. Bu da Cumhuriyet tarihimizde AK Parti’nin başardığı ilklerden biridir”.
DURMADAN, YORULMADAN
“Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 21 yıldır durmadan, yorulmadan çalışan bir teşkilatın mensuplarıyız. 2023 seçimlerinin Türkiye için öneminin çok iyi farkındayız. Bu nedenle her zamankinden daha hazır ve kararlı olmak zorundayız. Yaz, kış demeden yaptığımız çalışmalara, Genel Merkezimizin planladığı program kapsamında şimdi bir yenisini ekliyoruz”.

photo-2022-10-19-09-51-39.jpg
4 BİN 93 KİŞİ GÖREVLİ
“Kocaeli’nin tamamında 300 bine yakın üyemizi tek tek evlerinde ziyaret edeceğiz. Üç ayda bir tekrarladığımız danışma meclisleri, istişare kurulu toplantıları, mahalle yönetim toplantılarıyla yetinmiyor, kıymetli yol arkadaşlarımızın şimdi evlerine konuk olacağız. İlçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, meclis üyelerimiz ile mahalle başkanlarımızdan oluşan 4 bin 93 kişilik ekip bir ayda bu çalışmayı tamamlayacak”.
ESKİ-YENİ AYRIMI YOK
Üye ziyaretlerinin ilk gününde Körfez İlçesinde Özkan Yeşiltaş, İbrahim Ethem Güllüce ve Asker Gümüş’ün evlerine konuk olan Ellibeş, “Geçmişten bugüne kadar davamıza gönül vermiş bütün teşkilat üyelerimizi ziyaret edeceğiz. Eski, yeni ayrımı olmaksızın en son kayıt olan üyemizin de, kuruluşta kayıt olmuş üyemizin de görüşünü, önerisini evine giderek dinleyeceğiz” dedi.

photo-2022-10-19-09-51-42.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim