• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 18°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2310.292 1.51
  • Dolar: 32.3369 0.28
  • Euro: 35.0786 -0.06

Beşiktaş’ın Doğum Gününü Bu Mesajla Kutladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek kulübün 112. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın, Beşiktaş Dergisi’nin mart sayısınd...
Beşiktaş’ın Doğum Gününü Bu Mesajla Kutladı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı taraftarlara seslenerek kulübün 112. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman’ın, Beşiktaş Dergisi’nin mart sayısında bir yazısı yayımlandı. Orman’ın Beşiktaş Dergisi’nde yer alan yazısı şu şekilde:

Sevgili Beşiktaş Ailesi,

19.03.2015’te Beşiktaşımız’ın 112. yılını kutlayacağız. Hepimiz, dünyadaki tüm Beşiktaşlılar için en gururlu, en onurlu gün... Beşiktaşımız, Serencebey semtinde yirmi iki yürekli büyüğümüz tarafından kurulmuş, 112 yıldır nesillerden nesillere gururla taşınmış, milyonların sevgisiyle bugünkü çağdaş düzeyine ulaşmıştır. Beşiktaş’ı 112 yıldır tertemiz duygular, sevgi, aşk, fedakarlık, emek, hizmet, dayanışma, birlik ve beraberlik ayakta tutmuştur. Bizim en büyük gücümüz, bu değerlerimizdir.

Beşiktaşımız, Türkiye’nin en büyük, ilk ve öncü kulübüdür. 112 yıldır ezeli rekabet, ebedi dostluk çerçevesinde gerçekleştirdiğimiz sportif yarışta büyük bir tarih yazdık. Beşiktaşımız’ı bir semt takımı olarak doğup, dünyanın tanıdığı bir kulüp haline getiren şanlı tarihine; yeni zaferler, yeni şampiyonluklar, Avrupa ve dünya arenasında başarılarla dolu devamlılık, çağdaş vizyon kazandırmak için hep beraber omuz omuza, yılmadan, azimle çalışmaya devam edeceğiz. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 112 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün başkanı olarak kulübümüzün 112. yılında dünyadaki tüm Beşiktaşlılar’ı en içten dileklerimle kutluyor, Beşiktaşımız’ın bugünlere gelmesinde emek vermiş tüm değerli Beşiktaşlılar’ı minnetle, şükranla anıyorum.

18 Mart 1915… Dünya tarihinin önemli savaşları arasında yer alan ve her iki taraftan da binlerce insanın yaşamını yitirdiği Çanakkale Savaşı’nın üzerinden 100 yıl geçti. Çanakkale Savaşı, Türk halkı için bir kahramanlık destanı olduğu kadar, aynı zamanda bir hüzün abidesidir. “Çanakkale geçilmez” efsanesinin doğduğu bu savaşta kulübümüzün sporcuları da diğer askerlerimiz gibi canlarını ulusumuzun topraklarını korumak adına feda etti. Çanakkale ve diğer cephelerde de savaşan ve şehitlik mertebesine ulaşan sporcularımız, Beşiktaşımız’ın gururu, onuru ve övünç kaynağı olmuşlardır. Çanakkale Savaşı’nda kaybetiğimiz kulübümüzün sporcularının da aralarında bulunduğu çok sayıda vatan evladını saygıyla ve sevgiyle anıyorum.

Kadın; merhametin, sevginin, hoşgörünün, özverinin timsalidir. Kadın, annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen ve bunun yanında yaşamın her zorluğunu omuzlarında taşıyan fevkalade bir varlıktır. Ülkemizde kadınların modern yaşamda yerinin ve kimliğinin hak ettikleri noktaya yükselmesi Cumhuriyetimiz’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün girişimleriyle başlamış ve kadınlar, yaşamın her alanında kendisini gösterme fırsatı elde etmiştir. Kulübümüz bünyesinde de birbirinden değerli kadın sporcularımız ve çalışanlarımız Beşiktaşımız’ı ileriye taşımak için emek vermektedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle kadınlarımıza aile ve iş yaşamlarında sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum. Ancak yazımda üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ı da anmadan gecemeyeceğim. Hunharca hislerle işlenen bu cinayetin sanıklarının, adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inanıyor, genç kızımıza Allah’tan rahmet; acılı ailesine, arkadaşlarına ve tüm kadınlarımıza başsağlığı diliyorum.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim