• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 12°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 11°C Rize
  • BIST: 9079.97 0.00
  • Altın: 2324.29 0.76
  • Dolar: 32.3631 0.11
  • Euro: 34.9427 -0.36

Belki De Dünya Futbol Tarihinde Bir İlk !

Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, 14 futbolcularının YGS’ye girecek olmasında dolayı TFF’den maçları için erteleme talebinde bulunduklarını ama olumlu cevap alamadıklarını söyledi.PTT 1. Lig...
Belki De Dünya Futbol Tarihinde Bir İlk !

Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, 14 futbolcularının YGS’ye girecek olmasında dolayı TFF’den maçları için erteleme talebinde bulunduklarını ama olumlu cevap alamadıklarını söyledi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor’da takımın 18 kişilik kadrosunda yer alan 14 futbolcunun üniversite sınavına girecek olması ve Osmanlıspor maçının aynı gün oynanması moral ve motivasyon olarak olumsuzluğa sebep oluyor. Kulübün TFF’ye durumu bildirmesi sonucu maç saati aynı gün 13.30’dan 15.00’e alınsa da il dışında sınava girecek oyuncular için bu zaman yeterli olmuyor. Kulüp olarak durumu 3 gün öncesinden TFF’ye bildirdiklerini ve hala olumlu yanıt alamadıklarını belirten Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, maçın ertelenmemesi durumunda takımın sahaya çıkamayacağını ve maçı oynayamayacaklarını söyledi.

"OYUNCULAR MAÇA KOŞARAK MI GELECEK"

Futbolcuların farklı il ve ilçelerde sınava gireceğini ve maça yetişmelerinin oldukça zor olacağını ifade eden Selim Şener, "Kulübümüzün 14 oyuncusunun üniversiteye giriş belgeleri mevcut. Biz bu belgeleri 3 gün öncesinden federasyona bildirerek ne zaman ve nerede sınava gireceklerini ilettik. Bu doğrultuda Osmanlıspor maçının Pazartesini gününe alınmasını istedik. Futbolcularımız farklı il ve ilçelerde sınava girecek, dolayısıyla sınav 10.00’da başlayıp 13.00’te bitiyor. Federasyonun talimatına göre futbolcular maç saatinden 1,5 saat önce stadyumda olmaları gerekiyor, bu durumda benim futbolcularım maça koşarak mı gelecekler? Orduspor zor günler geçiriyor diye bu çocukların moral motivasyonlarını etkileyerek eğitimlerine engel olamayız. Bu durumda çocukları maça çıkarmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu federasyonun taktirine bırakıyoruz" diye konuştu.

"MAÇ ERTELENMEZ İSE SAHAYA ÇIKAMAYACAĞIZ"

Orduspor’un eğitim mantığı ile hareket ettiğini belirten Selim Şener, hiç kimsenin bu çocukların eğitimine engel olamayacağını söyledi. TFF’nin daha önceleri bu şekilde değişiklikler yaptığına dikkat çeken Şener, "Eğitim mantığı ile hareket ettiğimiz Orduspor’da sınava girecek 14 oyuncumuz bu takımın 18 kişilik kadrosunda yer alıyor. Bu sebeple maçın saat 15.00’te olması bizim şartlarımıza uymuyor. Bu doğrultuda ben takımımı sahaya çıkaramayacağım. Bu durumun elbette cezası olacak ama buna rağmen bizim ricamız bu maçın Pazartesi gününe alınmasıdır. Bu ülkede futbol federasyonu zamanı geldiğinde maç ertelemiş, yeri geldiğinde mağdur takıma elinden gelen her desteği yapmıştır. Biz ise 3 resmi evrak ile durumumuzu bildirmemize rağmen aldığımız cevap yalnızca 2 saat sonrası 15.00’e alınması oldu. Biz en azından Pazar günü maçın saatinin 17.00’ye alınmasını, Osmanlıspor’un da Trabzon’dan son uçakla gitmesinin sağlanmasını istiyoruz. TFF maçı ertelemez ise sahaya çıkamayıp bu maçı oynatamayacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim