• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:43Güneş 05:33Öğle 13:06İkindi 17:03Akşam 20:28Yatsı 22:11
    • 10°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 10895.25 1.45
  • Altın: 2507.506 0.02
  • Dolar: 32.2119 0.14
  • Euro: 34.9305 0.33

Bayrak,‘Çayırova için hepimiz aynı fikirdeyiz’

İYİ Parti Çayırova Belediyesi Başkan Adayı İlhami Bayrak, Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiği programla projelerini kamuoyuna açıkladı.
Bayrak,‘Çayırova için hepimiz aynı fikirdeyiz’

Adaylığını açıkladığından bu yana birçok farklı siyasi partilerden destek alan ve ‘Çayırova için hepimiz aynı fikirdeyiz’ sloganıyla yola devam eden İyi Parti Çayırova Belediyesi Başkan Adayı İlhami Bayrak, seçim beyannamesini duyurdu. Çayırova Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen programa Bayrak’ın yanı sıra, İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, İyi Parti Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu, Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Dr. Serdar Kaman, İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, meclis üyesi adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Bayrak’ın beyan ettiği projeler salondakilerden büyük alkış aldı. Bayrak seçilmeleri takdirinde Çayırova Belediyesi’nin mevcut binasını protokolle Sağlık Bakanlığı’na hastane yapılması için devredeceklerini açıkladı. Proje tanıtım programının açılış konuşmasını Mehmet Şeref Uzunal yaptı. Uzunal, “Adayımızı açıklarken, Çayırova’nın makus tarihinin değiştiği gün olarak açıklamıştık. Bugün Çayırova’ya İyi Parti’nin güneşinin doğacağının müjdelendiği gündür” dedi.

“ÇAYIROVA’DA SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”
Uzunal’ın akabinde açıklamalarda bulunan Şanbaz Yıldız ise şunları dile getirdi; “İlhami Bayrak siyasetin netice alma sanatı olduğunu bilen biri. Çok sevilen ve kabul görmüş bir kardeşimizdir. Serdar Kaman’la birlikte Çayırova’da bir başarı elde edilecek. Çayırova ülkenin tüm insanlarının toplandığı küçük bir Türkiye. Bu adımı atmak için sizlerle bu yolu yürüyeceğiz. Biz bir yıl önce kurulan siyasi hareketin insanlarıyız. Hiç kimseyi ötelemeden ve itmeden herkesi kucaklayarak bu yolu yürüyeceğiz. İlhami Bayrak’a vereceğiniz destekle Çayırova’da seçimi kazanacağız.”

İLHAMİ BAYRAK’A TAM DESTEK SÖZÜ
Yıldız’ın hemen ardından kürsüden partililere seslenen Dr. Serdar Kaman, “24 Haziran’da biz sıfır noktasından başlayarak, Türkiye’de bir başarıya imza attık. Toprağa attığımız tohumların artık kök salma zamanıdır. Bunu fark edenler anketlere inanmadıklarını söylüyorlar. Bizler insan odaklı hizmet yapacağız. Çayırova’da İlhami Bayrak kardeşimizin güzel bir sonuca imza atacağına inancım tamdır. Allah nasip ederse birlikte çalıştığımızda onun projelerine tam destek vereceğime söz veriyorum” açıklamasında bulundu.

“BİZİM HAREKETİMİZİN ADI İYİ”
Kürsüye büyük alkışlarla gelen Grup Başkanvekili Yavuz Alioğlu konuşmasında şunları aktardı; “Biz memleketin ve milletin hizmetini görme noktasında kimseyi düşmanımız görmüyoruz. Namuslu hakkaniyetli vatan evlatlarını halkımızın önüne sunuyoruz. Mevcut iktidarın iyi yaptıkları her işi devam ettirmeye, kötü yaptıkları ne varsa onlara irade koymaya geliyoruz. Memleket millet gündeminin beka problemine çevrilmesinde aslında AK Parti’nin gidecek yolu kalmadığını gösteriyor. Bu hükümetten artık randıman alamıyoruz. Seçim kazanacağız diye memleketin bir yarısına PKK’lı deme nezaketsizliğini size iade ediyoruz. Biz kimsenin düşmanı değiliz. Hepimiz kardeşiz. Nerden bakarsanız bakın bizim hareketimizin adı İYİ."

“MİLLET OLARAK BİR ŞEY SÖYLEMEK GEREK”
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ise konuşmasında, “Her seçimin kendine göre bir parametresi var. Millet olarak darda ve sıkıntıdayız. Herkesin ekmeği ve aşı küçüldü. Bu ülke büyük bir işsizlikle karşı karşıya. Milyonlarca evladımız iş bulabilmek için kapı kapı dolaşıyor. Ülkeyi yönetenler hiçbir şeyi ciddiye almıyorlar. Bu yaşanan sıkıntıların da üstünü örtmeye çalışıyorlar. Bütün yaşananları görmezden gelen bir iktidarla karşı karşıyayız. Onlara göre herkes suçlu. Bütün yaşanan sıkıntıları vatandaşa yıktılar. Ülkeyi idare edenler saltanat sürer gibi davranıyorlar. Bir şatafat ortamında yaşıyoruz.  Böyle bir israf ve vurdumduymazlık dünyanın hiçbir yerinde yok. Buna millet olarak bir şey söylememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BELEDİYE BİNASI BAKANLIĞA DEVREDİLECEK
Programda son olarak konuşan İyi Parti Çayırova Belediyesi Başkan Adayı Bayrak ise kendini ilgiyle takip eden coşkulu kalabalığa projelerini açıkladı. Hastaneden, otogara, küçük sanayi sitesinden, kent meydanına kadar birçok detayın yer aldığı beyannamede, en dikkat çeken vaat hastane oldu. Bayrak, Çayırova Belediyesi’nin mevcut binasını yapılacak protokolle Sağlık Bakanlığı’na devredileceği ve hastane olarak vatandaşların hizmetine sunulacağını açıkladı. Şekerpınar’da Çayırova’nın ihtiyaç duyduğu otogarı da hizmete sunacaklarını açıklayan Bayrak, küçük sanayi sitesine de seçim beyannamesinde yer verdi.

ÇAYIROVA’YA ULUSLARARASI FUAR MERKEZİ
Çayırova’ya uluslararası bir fuar merkezi yapacaklarını belirten İlhami Bayrak, 9 mahallenin tamamına spor kompleksi kuracakların, gençlik merkezleri oluşturacaklarını da dile getirdi. Öğretmen ve polis evlerini Çayırova’ya kazandıracaklarını da proje tanıtımı sırasında açıklayan Bayrak, sanatsal estetiğe fazlasıyla önem vereceklerini aktardı. “Vatandaşlarımız belediyenin nesi var nesi yok bilecek” diyen Bayrak, Çayırova genelinde oluşturacakları bölünmüş yollarla hem yayaların hem bisiklet kullananların hem de araçların rahat edeceği ortamlar oluşturacaklarını beyan etti.

“HAK ETTİĞİMİZ SINIRLARI ALACAĞIZ”
Peyzaj master planını uygulamaya sokarak çalışmalar yapacaklarını aktaran Bayrak, “3’te 2’si yeşil alandan oluşan bir kent meydanını da Çayırova’ya kazandıracağız” şeklinde konuştu. Yer altı otoparklarıyla park sıkıntısını da çözeceklerini açıkladı. Afet toplanma merkezlerini tespitinin yapıldığını ve bu alanların oluşturulacağını sözlerine ekleyen Bayrak, parklara çocukların güvenliği için mobese sistemi kuracaklarını da söyledi. “Çayırova’nın hak ettiği sınırları da, ilçede yaşayan vatandaşların desteğiyle geri alacağız” ifadelerini kullanan Bayrak, Kocaeli’nde 12 ilçede sadece Çayırova’nın denize kıyısı olmadığını ve bunu da Çayırova’nın hakkı olan sınırları geri alarak bu durumu ortadan kaldıracaklarını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim