• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:18Güneş 05:56Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:06Yatsı 21:38
    • 17°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10115.25 0.32
  • Altın: 2428.149 -0.42
  • Dolar: 32.3702 -0.61
  • Euro: 34.6846 -0.82

Batıyakası Medya’dan 14.Yıla Özel Muhteşem Gece

Batıyakası Medya’nın 14. Kuruluş Yıldönümü sebebiyle düzenlediği özel gece iş, siyaset ve spor camiasını yine bir araya getirdi.
Batıyakası Medya’dan 14.Yıla Özel Muhteşem Gece

Batıyakası Medya İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü’nün geleneksel hale getirdiği Kaz Gecesi programı bu yıl da kurumun kuruluş yıldönümünde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Çayırova Şekerpınar’da bulunan Naim Süleymanoğlu Kültür Merkezi’nde akşam saatlerinde gerçekleşen programa bölge protokolü ve iş dünyası yoğun ilgi gösterdi.

6-045.jpg

GECE YOĞUN KATILIM

Zenay Şirketler Gurubu ana sponsorluğunda gerçekleşen programa katılanlar arasında; Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Arıkboğa, Ak Parti Kocaeli İl Yöneticisi Ertekin Akbulak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban, Darıca ve Çayırova Belediyesi Meclis Üyeleri, KC Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Cebrail Kamacı, Kocaeli Karslılar Derneği Başkanı Alican Kazgan, Gebze KAI Derneği Başkanı Metin Baytöre, Gebze Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Oğuz, Darıca Ardahanlılar Derneği Başkanı Bülent Işık, Çayırova KAI Derneği Başkanı Atila Kızılbuğa, İSU Çayırova Şube Müdürü Erdal Gültekin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkan Vekili Levent Altun, Bölge STK’larının başkan ve yöneticileri, Siyasi Parti temsilcileri, dernek yöneticileri, basın mensupları ile bölgemizin önde gelen, tanınmış İş Adamları yer aldı.

ELAZIĞ DEPREMİNDE VEFAT EDENLER İÇİN DULAR OKUNDU

Gecenin sunumunu bölgemizin sevilen simalarından, Özgürce Danışmanlık firmasının sahibi Özgür Agin üstlenirken, programda bölgemizin sevilen ses sanatçılarından Meyzen Serhat seslendirdiği türkülerle katılımcıların gönlünü bir kez daha fethetti. Saygı duruşu ve istikalal marşı ile başlayan program Elazığ’da yaşanan deprem sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlar için okunan Kuran-ı Kerim tilavi ile devam etti. Yaşanan bu elim olay sonrasında gecenin eğlence bölümü iptal edilirken program Batıyakası Medya İmtiyaz Sahibi Bülent Kömürcü’nün açılış konuşması ile devam etti.

BÜLENT KÖMÜRCÜ’DEN TEŞEKKÜR

Konuşmasını yapmak üzere sahneye gelen Bülent Kömürcü; “Kıymetli misafirler, değerli hazirun hepiniz Batıyakası Medya 14. Kuruluş Yıldönümü için hazırladığımız özel gecemize hoş geldiniz, safalar getirdiniz. Konuşmama başlamadan önce geçtiğimiz günlerde Elazığ’da meydana gelen ve çevre illerde de hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum. Tüm Ülkemiz gibi bizleri de derinden yaralayan bu afet sonrasında, daha önceden planladığımız programımızın eğlence bölümünü iptal etme kararı aldık. Bugün daha ziyade siz kıymetli dostlarımız ile birlikte olmanın mutluluğu ile güzel bir akşam yemeği geçirmek niyetindeyiz. Allah cennet vatanımıza bir kez daha böyle afetler göstermesin inşallah.

8-016.jpg

“SİZLERİN DESTEĞİ İLE BAĞIMSIZ BİR ŞEKİLDE AYAKTA KALDIK”

2005 yılından bu yana İlimizin batıyakası olarak adlandırdığımız, Gebze, Darıca, Dilovası ve Çayırova ilçelerinde medya alanında hizmet veren kurumumuz, yıllar içerisinde gazete, dergi, internet haberciliği ve internet televizyonu gibi birçok alanda halkımıza hizmet vermiştir ve vermeye devam etmektedir. Geçen süreç içerisinde kamuoyunu aydınlatmak adına üstlendiğimiz misyonumuzu bir çok zorluğa göğüs gererek, tüm imkansızlıklarla mücadele ederek objektif ve doğru bir şekilde yerine getirmenin haklı gurunu yaşıyoruz. Günümüzde özellikle yerel medya organlarının büyük maddi zorluklar çektiği ve kapanmak zorunda kaldığı bu dönemde siz kıymetli dostlarımızın destekleri ile ayakta kaldığımızı da belirtmek isterim. Ben bu özel gece vesilesiyle siz kıymetli misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadığınız için bir kez daha teşekkür ediyorum.

14-004.jpg

KÖMÜRCÜ’DEN BATIYAKASI TV MÜJDESİ

Umuyorum ki Batıyakası Medya Ailesi olarak daha uzun yıllar bölgemize hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışımızdan taviz vermeden yine siz kıymetli okuyucularımızdan aldığımız güçle, hiçbir kurum ve şahsa ihtimas tanımadan mesleğimizi layıkıyla yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Bu vesile il sizlere bir müjde vermek isterim Batıyakası Tv olarak ara verdiğimiz yayın hayatımıza kısa süre sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bugün ki program yaklaşık 3 aylık bir çalışma neticesinde ortaya çıktı, ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum, öte yandan başta gecemizin ana sponsoru Zenay Şirketler Gurubu olmak üzere bizlere destekleriniz esirgemeyen tüm sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

AYTEN SÜLEYMANOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR

Kömürcü’nün konuşmasının ardından gecenin ana sponsoru olan Zenay Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayten Süleymenoğlu konuşmasını yapmak üzere kürsüye geldi. Zenay Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu adına hepinizi saygıyla selamlıyorum diyerek sözlerine başlayan Süleymanoğlu: “Öncelikle bugün burada siz kıymetli hemşerilerim ve değerli dostlarımız ile bir arada olmaktan onur duyduğumu belirtmek isterim. Malumunuz kısa süre önce Elazığ’da hepimizi derinden üzen bir deprem yaşadık. Bu afette yaşamlarını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılara da bir kez daha acil şifalar diliyorum. Allah güzel ülkemize bir daha böyle afetler yaşatmaz inşallah. Ama tüm bu yaşananlar neticesinde gördük ki Ülkemiz her daim bir bütün ve böyle zamanlarda kenetlenerek tüm dünyaya örnek olmaktadır. Bu birliği sağlayan şey ise hiç şüphesiz ki inancımız ve vatanseverliğimizden kaynaklanıyor.

16-007.jpg

“GECEDE İKRAM EDİLEN KAZ ETİ KENDİ ÇİFTLİĞİMİZİN ÜRÜNLERİ”

Kısaca sizlere Zenay Şirketler Gurbundan bahsetmek isterim. Zenay markası İnşaat, otomotiv, restoran  ve kuyumculuk gibi bir çok alanda faaliyet göstermektedir. Bugünde yatırımlarımıza devam ederek doğduğumuz topraklar olan Kars’ta 13 dönümlük bir arazi üzerinde Zenay Şirketler Gurubu bünyesinde faaliyet gösteren bir kaz çiftliği kurarak, bu yöresel lezzetimizi ülkemizin bir çok noktasına ulaştırıyoruz. Bu akşamda sizlere kendi kaz çiftliğimizin yetiştirdiğimiz bu ürünlerini ikram edeceğiz. Bu güzel gecede sizler ile bizleri buluşturan kıymetli kardeşim Bülent Kömürcü’ye de teşekkür ediyor, bundan sonraki mesleki yaşamında da başarılar diliyorum.

SÜLEYMANOĞLU’NDAN ALKIŞ ALAN BAYRAK MESAJI

Birşeyin daha altını çizmek istiyorum, biz Müslümanlar namusu ve şerefi için yaşarız. Bizim namusumuz ve şerefimiz ise bayrağımızdır. Bayrağımıza el uzatılırsa o eli keseriz, dil uzatılırsa o dili keseriz. Zenay Şirketler Gurubu olarak bu gecede ana sponsor olmak bizleri mutlu etti, daha nice programlarda da yine sizlerle birlikte olmayı umuyor hepinize hayırlı akşamlar diliyorum” dedi. Türk Bayrağı açarak davetlileri selamlayan Ayten Süleymanoğlu yoğun alkış aldı.

KAYMAKAM GÖZEN’DE BATIYAKASI’NI KUTLADI

Süleymanoğlu’nun konuşmasının ardından ise kendisine bir teşekkür plaketi takdim edildi. Plaketi takdim etmek üzere kürsüye gelen Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen plaket takdiminin ardından ise bir selamlama konuşması yaptı. Batıyakası Medya’yı 14. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle kutlayan Kaymakam Gözen: “Bu özel gecede emeği geçen herkesi kutluyorum. Geçtiğimiz günlerde Elazığ’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyorum. Birlik ve bütünlüğümüzün yerel manada ki göstergesi olan bu tarz programlarda sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” şeklinde konuştu.

MEYZEN SERHAT YÖRSEL TÜRKÜLER SESLENDİRDİ

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’in konuşmasının ardından ise program Batıyakası Medya sponsorlarına verilen teşekkür plaketleri ile devam etti. Plaket törenin sonun ise bölgemizin başarılı sosyal sorumluluk projelerinden olan İylik Kervanı yöneticileri medya alanında ki katkılarından ötürü Bülent Kömürcü’ye sürpriz bir plaket takdim ettiler. Program daha sonra yöresel ikramlar ve kaz eti ikramı eşliğinde devam ederken, Meyzen Serhat’ta gecede sahne alarak yöresel türküler seslendirdi. Geç saatlere kadar devam eden program hatıra fotoğrafları ve sohbetler eşliğinde son buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim