• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 1°C Kocaeli
    • 9°C İstanbul
    • 1°C Ankara
    • 9°C Rize
  • BIST: 8718.11 0.00
  • Altın: 2246.154 0.08
  • Dolar: 32.3335 0.07
  • Euro: 35.1959 -0.01

Başkanlardan Cumhuriyet bayramı mesajı

Başkanlardan 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı yayımladı.
Başkanlardan Cumhuriyet bayramı mesajı

Başkan Çiftçi’den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayımladı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde milletimizin, tarihindeki her aşamada olduğu gibi hür yaşama idealinden bir an olsun vazgeçmediğini, eşi görülmemiş bir mücadelenin sonunda  istikbali ve istiklali hakkında tek söz ve yetkinin yine kendisinde olacağına dair kararlılığını 97 yıl önce tüm dünyaya bir kez daha gösterdiğini ifade eden Başkan Çiftçi mesajında şunları söyledi; "29 Ekim 1923, yedi düvelin ayağımıza vurmak istediği pranganın sökülüp atıldığı, işgalci zorbaların vatan toprağından kovulduğu şanlı zaferin bir nişanesidir.
Cumhuriyetimiz, asil bir direniş uğruna, yüce bir karaktere, tavizsiz bir hürriyet şuuruna sahip necip milletimizin en kıymetli ve en büyük eseridir. Büyük milletimiz, 29 Ekim 1923'te, şanlı mazisinin en önemli silkinişlerinden birini daha gerçekleştirmiş, bağımsızlığın bu milletin karakteri olduğunu bir kez daha tüm cihana haykırmıştır. Bu duygu ve düşüncelerle Çayırova halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı tebrik ediyor, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum.”

Başkan Bıyık'tan Cumhuriyet Bayramı mesajı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yayınladığı mesajda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılını kutladı.Darıca Belediyesi, Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. Yılı dolayısıyla üstü açık moral otobüsüyle bando eşliğinde şehir turu atarak 29 Ekim coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşayacak. Başkan Muzaffer Bıyık da vatandaşları ellerinde Türk bayraklarıyla balkonlara davet etti. Cumhuriyet coşkusunu Darıcalılarla birlikte yaşamak istediklerini ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, vatandaşları ellerinde Türk bayraklarıyla balkonlara davet etti. Cumhuriyetin geleceğe güçlü bir şekilde taşınacağını belirten Başkan Muzaffer Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bağımsızlığımızın nişanesi olan Cumhuriyetimizin ilanının 97’nci yıldönümü kutlu olsun.

Başkan Büyükgöz'den Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tebrik mesajı yayımladı.Gebze Belediye  Başkanı Zinnur Büyükgöz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle bir tebrik mesajı yayımladı. “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünü, milletçe kutlamanın haklı gururu ve coşkusu içindeyiz” diyen Başkan Büyükgöz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyet, her türlü zorluk ve yokluğa rağmen, Türk Milletinin özünde var olan birlik ve beraberliğin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının, muasır medeniyet seviyesine erişmiş güçlü bir Türkiye kurma azim ve kararlılığının gurur verici eseridir. Kahraman ecdadımızın, bizlere bıraktığı en değerli miras olan Cumhuriyetimizi, erdem ve faziletinden ödün vermeden yaşatmak, layık olduğu şekilde geleceğe aktarmak milli görevimizdir. Bu bilinç ve inançla bizlere bu toprakları ebedi yurt kılan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün silah arkadaşlarını, kahramanlarımızı ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve onurlu mücadeleye destek veren yüreğinde bağımsızlık aşkı ve vatan sevdası olan kahraman milletimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. Cumhuriyetin 100. Yılına doğru koşarken Türkiye, her zamankinden daha güçlü ve emin adımlarla geleceğe yürüyor. Karadeniz’de bulunan Doğalgaz rezervleriyle, inşallah kısa bir süre çerisinde Akdeniz’de de alacağımız müjdeli haberlerle bizi bölmek ve zayıflatmak isteyenlere en güzel cevabı vermiş olacağız. Bundan 100 yıl önce başlattığımız ve yeni devletimiz Cumhuriyetimizi kurarak taçlandırdığımız İstiklal Harbimizin bir benzerini, farklı görüntüler ve yöntemlerle bugün yeniden veriyoruz. Milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik her türlü oyun, her türlü fitne sergileniyor. Bize düşen ise her zamanki gibi kenetlenmek ve birlik olmaktır. Bin yıl önce Malazgirt’te başlayan bu kutlu yürüyüş, Kurtuluş Savaşı’nda Çanakkale’de, Sakarya’da, 1974’te Kıbrıs’ta ve bugün de Akdeniz’de devam ediyor. 7 düvel bir araya gelse de bu kutlu yürüyüşe engel olamayacak. İnşallah Cumhuriyetimizi daha nice yıllara çok daha güçlü bir şekilde taşıyacağız. Bu yıl koronavirüs salgını nedeniyle kutlamaları buruk yaşasak da Moral Otobüsümüzle bando eşliğinde şehir turu atarak Cumhuriyet Bayramı coşkusunu hep birlikte yaşayacağız. Sizlerin de Türk bayraklarıyla evlerinizin balkonlarından coşkuya ortak olmanızı bekliyoruz. Bu düşüncelerle ülkemizin gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyor, milletimize sağlık ve huzur diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Cumhuriyetimizin 97’nci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.”

Başkan Şayir'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı nedeniyle kutlama mesajı yayınlayan, 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “İstiklal ve İstikbal destanı sonucunda, Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz” dedi. 
Başkan Şayir, yayınladığı mesajında; “97. yıl dönümünü idrak ettiğimiz Cumhuriyetimizin tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımda ders almamız gereken bir dönemdir. 
EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ MİLLİ BİRLİĞİMİZ 
Eşitlik ve hürriyet temeline dayanan Cumhuriyetimiz, çok ağır bedeller ödenerek kazanılmış bir istiklal mücadelesinin sonucudur. Kurulduğu günden beri, yüce milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkararak, hem her alanda ilerleyişin kaynağı hem de milli birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olmuştur. 
BAĞIMSIZLIĞIMIZI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ 
Türk milletinin sonsuz varlığı ve devamı noktasında yeni nesillere bu büyük düşünceyi ve iradeyi aktarmak bizim sorumluluğumuzdadır. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğünü korumak, bu yolda emin ve güçlü adımlarla ilerlemek zorundayız. Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin kazanımlarını koruyarak,  bundan sonra da tüm gayretimizle bağımsızlığımızı ve birlik beraberliğimizi savunmaya devam edeceğiz. Sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla şehrimize, milletimize, vatanımıza hizmet edeceğiz. 
AYDINLIK GELECEĞE İLHAM VERECEK 
Cumhuriyetimizin kazanımlarının her geçen gün daha da artması temennisiyle, Cumhuriyeti bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman ecdadımızı ve aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımızı, Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yıl dönümünde, aydınlık bir geleceğe ilham verecek heyecanla kutluyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun” ifadelerine yer verdi. 
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim