• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:56Güneş 05:41Öğle 13:05İkindi 17:00Akşam 20:20Yatsı 21:58
    • 11°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10168.83 -0.49
  • Altın: 2431.231 -0.55
  • Dolar: 32.2121 -0.01
  • Euro: 34.7405 -0.51

Başkan Toltar ve Akbulut'tan gazetemize ziyaret

16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumu için sahada çalışmalarını sürdüren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve SKM yönetimi gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdil
Başkan Toltar ve Akbulut'tan gazetemize ziyaret

GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİLER

AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı, 16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Sistemi referandumu çalışmaları kapsamında ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Gün boyu Seçim Koordinasyon Merkezi’nin hazırladığı programlar dahilinde ev, işyeri ve vatandaş buluşmaları çalışmalarına gazete ziyaretlerini de eklediler. Bugün Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, SKM Yöneticileri Saim Karakaya, İhsan Şanlı, meclis üyesi Cemil Daşdemir, SKM Gençlik Kolları Başkanı Muhammet İnci ve Gençlik Kolları Yöneticisi Ufuk Birol Polat gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Barış Ateş ile bir süre görüşen Başkan Toltar, Akbulut ve beraberindekiler çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

15 YILDA ÜLKEMİZ DÜNYANIN PARLAYAN YILDIZI OLDU

Ziyarette gündeme dair ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar,  “15 yıllık Ak Parti iktidarımız ile ülkemiz her alanda hızla büyüdü, gelişti, kalkındı; devrim ve reform niteliğinde değişim ve dönüşüm, ilerleme ve gelişmenin öncüsü, adeta dünyanın parlayan yıldızı oldu.

TÜM GÜCCÜMÜZLE SAHADA ÇALIŞIYORUZ

Ülkemizin istikrarı, istikbali ve istiklali için yeni anayasanın güçlü Türkiye’nin önünü açacağını düşünerek 16 Nisan’da yapılacak referandumun ülkemizin ve milletimizin geleceğine ışık tutacağına inanıyoruz. Yatırımların devamı için Cumhurbaşkanlığı sisteminin hayata geçmesi bizler için çok önemlidir. Hem ülkemizin hemde ilçemizin gelişimi için milletimizin yeni anayasamızı Cumhurbaşkanlığı sistemi ile taçlandıracağına inanıyorum. Bizde yeni ve güçlü Türkiye’nin hedefine daha güçlü bir şekilde yürümesi için sahada tüm gücümüzle çalışıyoruz. Dilovası halkıda ülkemize ve şehrimize yapılan hizmetleri görüyor. Halkımız her seçimde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’ye desteğini verecektir.”dedi.

BÜYÜYEN TÜRKİYE’NİN HIZINA YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ

Gündeme dair açıklamasının ardından yapılan hizmetlere değinen Başkan Toltar, “Bizde göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar Hükümetimiz, Büyükşehir Belediyemiz ve Dilovası Belediyesi olarak Hakk’a ve halka hizmet etme gayretiyle çalışıyor, çabalıyoruz. Güçlü Türkiye’nin değişen ve büyüyen Türkiye’nin hızına ayak uydurmak ve daha güzel bir Dilovası’nı inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

2017 YILINDADA HİZMET AŞKIYLA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Halkımıza hizmet etme gayretiyle alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, spordan kültür sanata kadar her alanda çalıştık, çabaladık ve hizmet üretme gayreti içinde olduk. 2017 yılında da aynı gayret ve hizmet aşkıyla projelerimizi hayata geçirip, ilçemize ve halkımıza sunmaya devam edeceğiz.

ÇÖP DEPONİ ALANI KALKIYOR

Bakanımızın girişimleri ile Nisan ayı sonuna kadar kalkacak olan Çöp tesisiyle birlikte ilçemiz daha yaşanılabilir bir kent olacaktır. Artık çöp araçlarımız Gebze’de toplanıp oradan aktarmalı olarak İzmit’e taşınacaktır. Artık Dilovası’na bir çöp arabası dahi girmeyecek.

KOMPLEKSİN TEMELİNİ ATACAĞIZ

Gebze Ticaret Odası ve Dilovası Kaymakamlığı ile ortaklaşa başlattığımız Dilovası Halk Eğitim Merkezi, Aile Sağlığı Merkezi, İki mahalle muhtarlık birimleri ve Gebze Ticaret Odası’nında bir ofisinin olacağı 4 katlı modern kompleksin temelini yakında atacağız inşallah.

BATI KAVŞAĞI BAŞLIYOR VE CUMHURİYET MAHALLESİNE GİRİŞ YAPILACAK

Dilovası Eynerce Kavşağı, Yavuz Sultan Selim Caddesine bağlantı yolu ve Batı Kavşağı Dilovası Şehir Merkezine giriş ve çıkışı ile alakalı sorunları çözmek amacıyla geçtiğimiz hafta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay ile bir araya geldik. Belediyemiz tarafından projelendirilen çalışmalarımızı inceledik. İnşallah kısa sürede çalışmasına başlayarak Dilovalı hemşerilerimizin hizmetine sunacağız.

2017 DİLİSKELESİ’NİN YILI OLACAK

Bu yıl Diliskelesi’nin hizmet yılı olacak. Diliskelesi mahallemize Seyir Tepesi Sosyal yaşam alanına ilk kazmaya vurduk, çalışmalarımız başladı. Önümüzdeki günlerde yeni semt konağı çalışmamız başlayacak. Ayrıca Mahalle Muhtarımızla birlikte yaptığımız istişareler sonrası içerisinde gençlerimizin sportif alanda her türlü ihtiyacını karşılanabileceği bir tesis yapmaya çalışıyoruz. Projesi hazır inşallah bu yıl bu tesisimizin de temelini hep birlikte atacağız. Bunlarla birlikte alt yapı v üst yapıda çalışmalarımız devam edecek.”dedi.

16 NİSAN’DAN SONRA GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNA DEVAM EDECEK
Seçim çalışmaları hakkında bilgiler veren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise yaptığı açıklamada “16 Nisan ülkemiz için geleceğimiz için çok önemli bir tarihtir. 16 Nisan’da yapılacak referandum sonrası ülkemiz daha güçlü ve istikrarlı bir ülke olarak yoluna devam edecektir. Bizde Dilovası teşkilatı olarak üzerimize düşeni yapmak için gece gündüz Belediye Başkanımız, ana kadememiz, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız ile sahadayız.

HALKIMIZ 16 NİSAN’DA KİRLİ İTTİFAKA DUR DİYECEK

Halkımız hem ülkemizde yapılan hizmetleri hemde ilçemize yapılan hizmetleri görüyor. Hizmetlerin devamı için geçmişte olduğu gibi 16 Nisan’da da halkımız bizlere olan güvenini gösterecektir. Dilovası’nda hedefimiz en az %65 oy almaktır. Biz biliyoruz. Dilovası halkı Cumhurbaşkanına, ülkesine ve bayrağına sahip çıkacak, güçlü ve büyük Türkiye’nin yoluna devam etmesini isteyecektir. Halkımız son zamanlarda ülkemiz üzerinde oynana oyunları görüyor. Ülkemizin kalkınmasını istemeyenlerin ittifakını görüyor. İnşallah halkımız 16 Nisan’da bu kirli ittifakı bozacaktır.”dedi. 

17352054_1844137629184347_6838937427904433947_n.jpg17425955_1844137652517678_9002582702181906377_n.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim