• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:25Güneş 06:02Öğle 13:07İkindi 16:55Akşam 20:02Yatsı 21:32
    • 18°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 23°C Ankara
    • 26°C Rize
  • BIST: 9760.97 0.45
  • Altın: 2435.681 0.33
  • Dolar: 32.5203 -0.13
  • Euro: 34.8906 -0.16

Başkan Şayir’den Türkiye’ye örnek sözleşme!

Geçtiğimiz hafta yapılan sözleşme ile işçileri sevindiren Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir önceki günde belediyede çalışan memurların Sosyal Denge Sözleşmesini de imzalayarak memurları sevindirdi.
Başkan Şayir’den Türkiye’ye örnek sözleşme!

Dilovası Belediyesi’nde görev yapan 49 memur ve 14 sözleşmeli memuru kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in imzası ile mutlu şekilde sona erdi. Türkiye’ye örnek olacak oranda yapılan zam ile sonuçlanan sözleşme imza töreni düzenlenen yemekte gerçekleşti. 

BAŞKAN ŞAYİR, MEMURLARLA YEMEKTE BULUŞTU
Dilovası’nda bulunan Güllüova Restaurant’ta gerçekleşen imza törenine Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Faruk Zihni, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, İl yöneticileri Osman Akbulut ve Halil İbrahim Arslan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Bem-Bir-Sen Dilovası Belediyesi İş yeri temsilcisi Çetin Polat ve memurlar katıldı.
TÜRKİYE’YE ÖRNEK SÖZLEŞME
İmza töreni öncesi birer konuşma yapan Kocaeli Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Faruk Zihni, “Kocaeli’de ki son sosyal denge sözleşme törenini Dilovası’nda güzel bir ortamda gerçekleştiriyoruz. Kocaeli’nin siyasi ve sendikal anlamda ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha burada görüyoruz. Sayın Başkanımıza Hamza Şayir’e 2022-2023 yıllarını kapsayan bu sözleşmeden dolayı teşekkür ediyorum. Kocaeli’de Bem-Bir-Sen olarak 11 belediyede 3300 üyesi ile Türkiye’de de bir numarayız. Düzenlediğimiz sözleşmelerde de Dilovası Belediyemiz hem Kocaeli’de hem de ülkemizde bir numara olacak şekilde bir oran ortaya koymuştur. Başkanımıza gösterdiği ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Sağlanan zam oranlarıyla memur arkadaşlarımıza ekonomik anlamda katkı sağlarken ayrıca bu katkının Dilovası’nda ki esnaf arkadaşlarımıza da yansıması olacaktır. Sözleşmemizin memur arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyorum”dedi.
ADALETLİ VE İLKELİ BİR ANLAYIŞLA HİZMET EDECEĞİZ
Şube Başkanı Zihni’nin ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ise yaptığı açıklama da; “Sözleşmenin ilçemize ve memur arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Biz içimizden gelerek verdik. Her zaman daha iyisini vermek istedik. Kocaeli’de ve Türkiye’de bir numara olmak değildi amacımız. Mesai arkadaşlarımızın her şeyin en iyisini hak ettiğini düşünüyorum. Memur arkadaşlarımızın aldıkları zamla ilçemiz esnafımıza katkı sunacaklarına da inanıyorum. Biz verdikçe Allah verdi. Çok şükür hep birlikte ilçemiz için canla başla çalışıyoruz. Dilovası’nın büyümesi gelişmesi ve Yükselen Şehir Dilovası’nı hep birlikte inşa etmek için çalışıyoruz. Merkeze insanı koyarak, adaletli ve ilkeli, kimseyi ötekileştirmeyen bir anlayışla halkımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu noktada da sizlere büyük işler düşüyor. Sizler ne kadar özverili çalışır, kurumumuza katkı sağlarsanız, bizlerde o kadar güçlü olur ve çalışmalarımızı daha iyi bir şekilde yapmaya çalışırız. Sizlere güveniyorum. Hepinize çalışmalarınızdan dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sözleşmemizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
SENDİKA BAŞKANINDAN ŞAYİR’E TEŞEKKÜR 
Konuşmaların ardından Bem-Bir-Sen Dilovası Belediyesi İş yeri temsilcisi Çetin Polat, Başkan Şayir’e desteklerinden ve yapılan sözleşmeden dolayı ve mesai arkadaşlarına da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından Kocaeli Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Faruk Zihni, Başkan Şayir’e teşekkür plaketi takdim ederken, Başkan Şayir’de Şube Başkanı Zihni’ye günün anısına dokuma halı hediye etti.

memurlar-sozlesme-(4).jpgmemurlar-sozlesme-(2).jpgmemurlar-sozlesme-(1).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim