• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:05Güneş 05:48Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:14Yatsı 21:49
    • 17°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 18°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10336.5 0.68
  • Altın: 2400.893 -0.46
  • Dolar: 32.2647 -0.16
  • Euro: 34.6857 -0.36

Başkan Kurt Bakan Karaismailoğlu’nu ağırladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Kocaeli MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u makamında ziyaret etti.
Başkan Kurt Bakan Karaismailoğlu’nu ağırladı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kandıra Kaynarca yolu açılış törenine katılmak üzere bugün kentimizi ziyaret etti. İzmit Kandıra Kaynarca Yolu 4,8 kilometrelik alan ile Çubuklu Osmaniye arasındaki 2,2 kilometrelik yolun açılışına katılacak olan bakan Karaismailoğlu’nun ilk durağı Kocaeli Valiliği oldu. Valilik  sonrası AK Parti Kocaeli İl binasını ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu daha sonra MHP Kocaeli il binasını ziyaret ederek MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile yurdumuzun ve kentimizin gündemine dair fikir alışverişinde bulundu.

ÇOK SAYIDA PARTİLİ KATILDI

Ziyarette MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre ve yönetiminin yanı sıra AK Parti Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile BBP İl Başkanı Remzi Kaya, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

“BU ZİYARET ÇOK KIYMETLİ”

Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Kurt, “ İlimizdeki bu ittifakın ruhunu tüm vatandaşlarımıza hissettirmeye çalışıyoruz. Bu ziyareti çok kıymetli buluyorum” dedi. Bakan Karaismailoğlu, ise “ 2023 seçimlerini atlattıktan sonra önümüzde hiçbir engel kalmayacak” ifadelerine yer verdi.

“ÇOK KIYMETLİ KADROMUZ VAR”

Ziyarette konuşmasını  yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kocaeli’de önemli bir projemizin önemli bir kesiminin açılışı için bulunuyoruz. Son 20 yıldır ulaştırma altyapı hamlesini yapıyoruz çok kıymetli işlerin arefesindeyiz. Bir yandan yapılan işlemlere devam ediyoruz, bir yandan da yeni projeler üretiyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak vatanımızın, milletimizin en iyi ulaştırma altyapısına sahip olması için canla başla çalışan çok kıymetli bir kadromuz var.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

 Sizler dava arkadaşlarımız, teşkilatımız olarak en büyük destekçimizsiniz. Biz arazide iş yaparken milletimizin gönlünü alarak Cum İttifakı olarak el birliği ile2023 ‘ü atlattıktan sonra Türkiye’nin önünde hiçbir engel kalmayacak. O yüzden bir ekip olarak canla başla çalışıp vatanımızın gönlüne girmeye çalışacağız. Sizler teşkilat olarak kılcal damarlara ulaşıp yaptığımız projeleri anlatıyorsunuz. Bundan sonraki hedefimiz Kandıra Yolu’nun tamamlanmasıdır. Karadeniz sahil yolu olarak Şile Ağva Kandıra arasındaki çalışmaları devam ediyor.

“AMACIMIZ VATANDAŞIN DUASI”

Kocaeli genelinde büyük bir rahatlık sağladı. Bununla beraber İzmir İstanbul yolunu yapılması Kocaeli’yi ulaşılabilir bir şehir haline getirdi Kocaeli’ye ne yapsak azdır raylı sistem projelerimiz devam ediyor el birliğiyle projelerimize devam ediyor. Amacımız vatandaşımızın duasını almak. Bizler biriz ekibiz yapılan işlerde sizin de emeği var bunun bilinci içerisindeyiz. Kocaeli’ye gelmeye devam edeceğiz. Sizlerle birlikte olduğum için mutluyum. Görüşmeleri istişarelerimiz devam edecek istişarelerimiz çok öneli çünkü siz araziden geliyorsunuz, vatandaşla iç içesiniz. Vatandaşımızın derdini sorununu bize anlatacaksınız. İnşallah Türkiye’yi dünyanı en iyi ekonomileri arasında koyacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim