• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:12Güneş 05:52Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:10Yatsı 21:43
    • 11°C Kocaeli
    • 12°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10208.65 1.62
  • Altın: 2395.066 -1.33
  • Dolar: 32.3403 -0.46
  • Euro: 34.7603 -0.24

Başkan Karaosmanoğlu' Basın Onur Günü Kutlamalarına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle Kasr-ı Humayun Saray Müzesi’nde gerçekleştirilen törene katıldı.
Başkan Karaosmanoğlu' Basın Onur Günü Kutlamalarına Katıldı

16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle gerçekleştiren törende Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Atilla Serter, Kocaeli Milletvekilleri Zeki Aygün, Hilal Kaplan, Hurşit Güneş ve Lütfi Türkkan’ın yanı sıra İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi hazır bulundu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, törende Basın Onur gününü kutlayarak, ödül alan konukları ve gazetecileri de tebrik etti. 

 

CUMHURİYETİMİZİN TEMELİ BU TOPLANTIDA ATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Basın Onur Günü’nde bir konuşma gerçekleştirerek, “Bugün burada tarihimizde altın harflerle yerini almış olan önemli bir olayı hep birlikte anıyoruz. Kurtuluş Savaşı’nın henüz neticelendiği o buhranlı günlerde devletimizin kurucusu Atatürk’ün, yeni kurulacak devletin temellerini attığı bu toplantı Türk basını açısından da çok önemli bir başarıdır” ifadelerine yer verdi. Devletimizin kurucusu Atatürk’ün ilk basın toplantısını İzmit’te gerçekleştirdiğini bir kez daha hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, “Akşam 9’da başlayan toplantı, sabah 3’e kadar sürdü. Bu toplantı, Erzurum ve Sivas Kongreleri kadar önemli bir toplantıydı. Çünkü kongrelerde Millî Mücadele’ye ilişkin kararlar alınmıştı. İzmit Basın Toplantısı’nda ise Türkiye’nin yeni rotası çizilmişti” dedi.

 

16 OCAK, KOCAELİ İÇİNDE ÇOK ÖNEMLİDİR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasında, “16 Ocak’ın Basın Onur Günü olarak kutlanması, basın mensuplarının, yazarlarımızın, Türkiye’nin kurtuluşu ve inşasına sundukları benzersiz katkıdan dolayı büyük bir öneme sahiptir. 16 Ocak, aynı zamanda Kocaeli tarihinin en önemli günlerinden biridir. Zira 92 yıl önce bugün, burada, Türkiye’nin yeni profili çizilmişti. Bu nedenle basın önemlidir. Çünkü gazetecilik, aynı zamanda milletin müşterek sesi olmaktır” dedi.

 

BAŞKAN ÖDÜL VERDİ

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ocak Gazeteciler onuru nedeniyle gerçekleştirilen yarışmada röportaj dalında dereceye giren, Bölge Haber Gazetesinden Lale Kalaycıoğlu, Milliyet Gazetesi’nden Gönül Efe, Körfez Dergisi’nden Doğukan Koyuncuoğlu ve mansiyonu Demokrat Gazetesi’nden Nurşah Şahin, Başkan Karaosmanoğlu’nun elinden ödüllerini aldılar. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da, Başkan Karaosmanoğlu’na cemiyete yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.  Ödül töreninden sonra toplu çekilen hatıra fotoğrafı sonrası, davetliler Kasr-ı Humayun’u gezerek geçmişte yolculuğa çıktılar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim