• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 15°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

Başkan Bıyık, muhtarları unutmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Darıca’nın 14 mahalle muhtarını eşleriyle birlikte yemekte ağırladı.
Başkan Bıyık, muhtarları unutmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Darıca’nın 14 mahalle muhtarını yemekte ağırladı. Darıca Belediyesi Konferans Salonu’nda Başkan Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe Darıca İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya ile birlikte 14 mahalle muhtarı ve eşleri katıldı.

baskan-biyik,-muhtarlari-unutmadi-(2)-(1).jpg

MUHTARLAR DEVLET VE MİLLET İÇİN ÇALIŞIYOR

Muhtarlar buluşmasında ilk konuşmayı yapan Darıca Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Sırasöğütler Mahalle Muhtarı Tuncay Odlukaya, “Muhtarlar devlet ve millet için çalışıyor. Mahallelerimizde vatandaşlarımızın en küçük sorunlarını bile çözebilmek adına ilçemizdeki bütün kurumlarla arada köprü oluyoruz. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bizleri unutmayan ve bir araya getiren Darıca Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

baskan-biyik,-muhtarlari-unutmadi-(4).jpg

MAHALLELERDEKİ SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ

Muhtarları önemsediklerini ve sürekli diyalog halinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da mahallelerdeki her sorunu birlikte çözmek için ortak çalıştıklarını kaydederek şöyle konuştu: “19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir araya geldik ama aslında her zaman bir aradayız. Bizler sizlerle paydaşız. Vatandaşla aramızda köprü sizlersiniz. Mahallelerde zaman zaman sizlerle bir araya geliyor ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için istişareler yapıyoruz. Her mahallenin öncelikli sorunlarını bizler elbette biliyoruz ama sizler de belirlediğiniz öncelikli sorunları rapor halinde bizlere verirseniz ekiplerimiz ve muhtarlıklarımızla birlikte her sorunu çözüme kavuşturmak istiyoruz.”

VATANDAŞLARIMIZLA ARAMIZDA GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURUYORUZ

Mahallelerde vatandaşlarla aralarında köprü görevi üstlenen muhtarlara teşekkür eden Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Yaklaşık 3.5 yıldır görevdeyiz ve kentimizin problemlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz. Bunu yaparken vatandaşlarımızla aramızdaki gönül bağlarımızı da köprüler kurarak güçlendirmemiz gerekiyor. Bunda sizlerin de çok büyük katkısı var. Ben her muhtarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum. Tekrar muhtarlar gününüz kutlu olsun” diye konuştu.

MUHTARLARA HEDİYE TAKDİM ETTİ

Darıca’nın 14 mahalle muhtarının yer aldığı programda konuşmaların ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva  Bıyık, muhtarlara hediye takdiminde bulundu. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona ererken muhtarlar da kendilerini unutmayan ve özel bir gecede ağırlayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

baskan-biyik,-muhtarlari-unutmadi-(5).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim