• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 18°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10953.28 0.32
  • Altın: 5771.12 0.54
  • Dolar: 42.5104 -0.13
  • Euro: 49.5706 -0.24

Basın yayın çalışanı dünya evine girdi

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün basın ekibinde yer alan İsmail Yılmaz hayatını Kübra Kaçar ile birleştirdi.
Basın yayın çalışanı dünya evine girdi

Gebze Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü çalışanı dünya evine girdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün basın ekibinde yer alan İsmail Yılmaz hayatını Kübra Kaçar ile birleştirdi. Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün nikah akdini gerçekleştirdiği düğün töreni Rüyam 2 Düğün salonunda yapıldı. Cemile ile Ahmet Kaçar'ın kızları Kübra ile Perihan ve Alaattin (merhum)  Yılmaz'ın oğulları İsmail’i bu mutlu günlerinde akraba ve dostları yalnız bırakmadı. İlçe protokolünün de katılım gösterdiği düğün merasiminde genç çiftin nikahını kıyan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Nikah akdini gerçekleştirdiğimiz belediye personelimiz İsmail Yılmaz ile Kübra Kaçar'ı can-ı gönülden kutluyorum. Rabbim, gençlerimize iki cihan saadeti nasip eylesin; yolları ve bahtları açık olsun” ifadelerini kullandı. Genç çiftin nikah şahidi olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya nikah cüzdanını gelin hanıma takdim etti. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim