• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 22°C Kocaeli
    • 19°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 20°C Rize
  • BIST: 9058.02 2.85
  • Altın: 2295.671 0.87
  • Dolar: 32.3229 0.22
  • Euro: 35.1342 0.08

Bakan Güllüce: “Millet, Gönlünün İçinde Kimin Olduğunu Seçimde Söyledi”

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili milletin gönlünde kimin olduğunu yerel seçimlerde söylediğini belirterek, “Sayın Başbakanın aday olmamasını söyleyenler, önce kayıplarının hesabını kendi partililerine vermeli”
Bakan Güllüce: “Millet, Gönlünün İçinde Kimin Olduğunu Seçimde Söyledi”

- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili milletin gönlünde kimin olduğunu yerel seçimlerde söylediğini belirterek, “Sayın Başbakanın aday olmamasını söyleyenler, önce kayıplarının hesabını kendi partililerine vermeli” dedi.

Bakan Güllüce, 3 dönem başkanlığını yürüttüğü Tuzla Belediyesi’ni ziyaret etti. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı yerel seçimlerdeki başarısından dolayı kutlayan Güllüce, “Tuzla ziyareti diğerlerine göre farklı oluyor. Bu odada ben belediye başkanlığı yaptım. Onun için biraz daha duygusal hale dönüşüyor. Başkanımızı tebrik ediyorum başarısından dolayı. Daha güzel şeyler yapacağını ümit ediyorum” dedi.

Bir basın mensubunun, “Şadi Bey'in çalışmalarını nasıl buluyorsunuz?” sorusu üzerine ise Güllüce, “Vatandaş iyi buldu ki seçti. AK Partili belediye başkanı olunca bu sorulmaz. Muhakkak iyi çalışıyordur” yanıtını verdi.

TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel’in görevden alınmasıyla ilgili bir soru üzerine Güllüce, “Herkes bir gün geliyor, bir gün gidiyor. O giden arkadaşımız çok uzun zaman hizmet etti, değerli bir kardeşimiz. Gelen arkadaşımız da bizim çok kadim arkadaşımızdır. Olur bunlar, hayırlı olsun. Zaten Ergün Bey daha önce Büyükşehir Meclisi’nde başkan vekilliği yaptı, Meclis'te İmar Komisyonu Başkanlığı yaptı. Eski bir siyasi arkadaşımız, başarılı olacağına inanıyorum. Karabel de belirli hizmetler yapmıştır. Çok hizmeti oldu. Kendisine bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. Hepimiz gelir gideriz” şeklinde konuştu.

Bakan Güllüce, yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili bir soruya da yanıt verdi. Bir basın mensubunun, “Gönlünüzden geçen bir isim var mı?” sorusu üzerine Güllüce, “Millet gönlünün içinde kim olduğunu seçimde söyledi. Bütün dünyanın koalisyonuna rağmen, küresel güçlerin koalisyonuna rağmen, akla hayale gelmeyen organizasyon, çirkin kara kampanyaya rağmen milli irade gönlünde kim olduğunu söyledi. Onu siz de biliyorsunuz. Milli iradenin önünde hiçbir güç duramaz. Sayın Başbakanın aday olmamasını söyleyenlerin de önce kendi partilerinin içindeki düzeni ve kayıplarının hesaplarını kendi partililerine vermeleri lazım. AK Parti’den kimin aday olup olmayacağı onları ilgilendiren bir konu değil. Şık da değil bu. AK Parti’nin kimin aday edip etmeyeceğini oturup tartışmalarına gerek yok. Yanlış bu, şık değil. Onların, ‘60 senedir niye iktidar olmuyoruz, bu millet bizi niye sevmiyor ve seçmiyor, biz niye 407 ilçede yüzde 10 barajının altında kaldık, biz niye 26 ilde yüzde 1’e yakın oy alabildik, Türkiye’de niye bu kadar kara kampanyaya rağmen bir yere gelemiyoruz, biz niye bu iç bütünlüğümüzü sağlayamıyoruz’ sorularını sorup, kendi partilerinin içinde bunlara cevap arayarak, 'Güçlü bir muhalefet nasıl olunur'un çalışmalarını yapmaları lazım. AK Parti’nin kimi aday gösterip göstermeyeceğini AK Partililer bilir. Milli iradeye en çok hürmet eden, saygı gösteren parti olarak millete sorduk, millet bir şeyler söyledi, biz ona uyarız” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim