• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2499.907 0.64
  • Dolar: 32.5633 0.04
  • Euro: 34.7694 0.15

Bahçeli: Oyumuz Yüzde 50 De Gözükse...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin anketlerdeki oy oranı hakkında, “Anketlere güvenim yok. Yüzde 50 de olsa benim yüzümde değişiklik olmaz. Sandık önemli” dedi.MHP lideri Bahçeli, partisinin gr...
Bahçeli: Oyumuz Yüzde 50 De Gözükse...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP’nin anketlerdeki oy oranı hakkında, “Anketlere güvenim yok. Yüzde 50 de olsa benim yüzümde değişiklik olmaz. Sandık önemli” dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında gazetecilerle bir araya geldi.

Bahçeli, İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nın bu şekilde Genel kurula gelmesinin yanlış olduğunu söyleyerek, tasarının çekilmesinde yarar olduğunu belirtti. Bahçeli, MHP’nin anketlerdeki oy oranına yönelik olarak, “Anketlere güvenim yok. Yüzde 50 de olsa benim yüzümde değişiklik olmaz. Sandık önemli” ifadelerini kullandı. MHP’nin oy oranı hedefi konusunda Bahçeli, “İktidar olmaya yeter rakam ne ise biz onu hedefleriz” şeklinde konuştu.

’YALAN RÜZGARI’ BENZETMESİ

Başbakan Davutoğlu’nun eleştirilerini ile ilgili ise Bahçeli, “Brezilya filmi vardı, ‘Yalan Rüzgarı’ diye. O hale gelmişler artık. Ciddiye alınacak tarafları kalmamış. Hiçbir inandırıcılığı yok” diye konuştu.

PKK’ın toprak talebi ile ilgili Bahçeli, “1978 Diyarbakır Lice ilçesi Fis köyünde birinci kongrede almış oldukları karardır. Bu karardan vazgeçeceklerini ihtimalini vermiyorum. Verirlerse söylenecek bir şey kalmaz” dedi.

Akil insanlar grubunun devleti ve terör örgütü arasında gözlemci rolünü aldığı iddiasına ilişkin Bahçeli, “Üçüncü dönem yasağı oylan 68 kişi. Akil insanlar 63 kişi. Beşinin dışarıda bırakmak koşuluyla Akil insanları Meclise taşımanın ve Türkiye’nin yönetimini bu zevata teslim etmelerinde yarar var” ifadelerini kullandı.

KANDİL’DE PETROL ARANMASI

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız’ın ‘Kandil eteklerinde petrol arayacağız’ sözlerine yönelik olarak Bahçeli, “Türkiye toprakları bitmiş mi acaba? Petrolle mi kandırmaya çalışıyor? Bugünkü siyasi iktidar bütün inandırıcılığını kaybetmiştir. Ne söylediklerinin farkında değiller. Bakanlar Kurulu’nda çok seslilik hakim oldu” şeklinde konuştu.

MERKEZ BANKASI ELEŞTİRİLERİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Merkez Bankası’na yönelik eleştirilerine Bahçeli, şu değerlendirmeyi yaptı:

“Döviz sahiplerini zenginleştirir. Dövizle borçlanmış olanlar felakete sürüklenir. İktidar Merkez Bankası’na bu kadar saldırgan olmaması lazım. Bakanlar Kurulu’nda Ekonomi’den sorumlu Bakanlar var. Merkez bankası ile muhatap olmak istiyorlarsa, onların muhatap olması doğru olur. Recep Tayyip Erdoğan’ın faiz hakkında kanaati olur.”

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel ile ilgili olarak ise Bahçeli, “Bana göre çekilmesinde fayda vardı. 37 kilometreden bir nakil işlemi Türk tarihinde altın sayfalar yazmış Silahlı Kuvvetler için olağanüstü başarı gibi takdim edilmesi zaten ne maksatla yapıldığının işaretidir. Ya bunu cevaplandıracaktı ya da çekilecekti” ifadelerini kullandı.

MEHMET BARANSU

Baransu’nun tutuklanmasına ilişkin olarak Bahçeli, “Ona bavulu kim vermişse onunla birlikte almaları lazımdı. Bavulun içinde ne vardı” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim