• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:20Güneş 06:47Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:31Yatsı 20:52
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 17°C Ankara
    • 13°C Rize
  • BIST: 9079.97 3.10
  • Altın: 2308.523 1.43
  • Dolar: 32.3143 0.23
  • Euro: 35.0465 -0.05

Aziz Yıldırım futbolculara böyle veda etti

Şike davasında aldığı ceza onanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcularla bir araya geldi. Yıldırım, 'Fenerbahçe şike yapmaz, bunu böyle bilin' dedi.
Aziz Yıldırım futbolculara böyle veda etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırımve Asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu, Beşiktaş derbisine futbolcuları ziyaret etti. Can Bartu Tesisleri’ndeki buluşmada oyunculara hitaben bir konuşma yapan Aziz Yıldırım şunları söyledi.

"Fermanı verdiler, kalemimizi kırmışlar zaten, Önemli değil. AYM’ye başvurumuz var; İlhan Bey’le ikimizin. Biz öyle olmadığını, sizin o alın terlerinize ihanet olduğu için bugüne kadar hayır dedik, hiçbir pazarlık yapmadık, hiçbir şeyin içinde olmadık ve bugüne kadar geldik. Önemli değil, yatarız o da önemli değil. Bunu başından beri söylüyorum. Benim sizden ricam bizden sonra gelen yönetim kim olursa olsun onlarla beraber diyalog içinde Fenerbahçe’yi layık olduğu yerlere götürün. Bu da sadece Türkiye’de şampiyonluk değil, Avrupa’da muhakkak bir kupa kaldırın, Fenerbahçe’nin buna ihtiyacı var. Bunu yapın gerisi önemli değil."

FENERBAHÇE ŞİKE YAPMAZ, BUNU BİLİN

Fenerbahçe’de bir boşluk olmaz. Herkes gerekeni, görevini yapar. Siz de görevinizi yapın. Fenerbahçe şike yapmaz, bunu bilin. Tamam mı? Fenerbahçe hayatında şike yapmamıştır, bize kimse para teklif edememiştir. Biz de bunların içinde olmamışızdır. Ama sizden ricam, pazar günü yenmek için elinizden geleni yapın. Ama maçtan sonra da sahanın ortasında tribünleri alkışlayın, jest yapın. Benim diyeceğim bu kadar. Allah yolunuzu açık etsin, hepinize başarılar diliyorum.."

EMRE’DEN DUYGUSAL KONUŞMA

Takım adına bir konuşma yapan kaptan Emre Belözoğlu ise, "3 Temmuz sürecinden beri hepimizin yaşadıkları zaten ortada. Çektiğimiz acılar, sıkıntılar… Dağ büyüklüğüne göre kar alıyor, rüzgar alıyor, yağmur alıyor. Ona göre de sıkıntısı büyük oluyor başkanım. Sizler bu ailenin babasısınız, abisisiniz. Her zaman öyle gördük. Bizler size çok inandık. Sizle beraber sıkıntı çekmiş ağabeylerimize de çok inandık. Sizler dışarıda, bizler da sahanın içinde bu camianın başarısı için elimizden geleni yaptık. Bu camiaya en ufak bir leke sürdürmedik. Her zaman buna inandık. Sizleri çok sevdiğimizi söylemek istiyorum; hepimiz. Bize zamanında bir ağabey gibi, bir baba gibi kızdınız, zamanında sevdiniz. Sizi çok seviyoruz. Bugün bir ayrılık konuşması gibi oldu böyle bilmiyorum. Ama biz hiçbir zaman bunu bir ayrılık gibi görmüyoruz. Çünkü siz bizim ağabeyimizsiniz, babamızsınız, her zaman da böyle olacak. Çocuklarımıza şanlı bir şampiyonluk anlatacağız inşallah. Fenerbahçe için insanlarla dost olduk ama Fenerbahçe için insanlarla düşman olmak da güzel. Bu süreci bize yaşatanlar utansınlar. Yine bu sene şampiyonluğumuzu ilan ederken bizlere bunu yaşatanlar utansın" dedi.

O ŞAMPİYONLUK MADALYASINI VERMEK İSTEDİ

Emre, kariyerinin en değerli anılarından biri olarak gördüğü 2010-2011 şampiyonluk madalyasını Başkan Yıldırım’a takdim etti. Başkan ise bunun Ömer Akif’in hakkı olduğunu düşünerek, Emre’ye teşekkürlerini iletti.

Samandıra’da bir süre daha oyuncularla görüşen Başkan, antrenmanı takip ettikten sonra, takıma başarılar dileyerek tesislerden ayrıldı.

1-003.jpg2_485413.jpg3_485414.jpg4_485416.jpg5_485417.jpg6_485418.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim