• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:48Güneş 05:36Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:25Yatsı 22:05
    • 11°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 12°C Ankara
    • 12°C Rize
  • BIST: 10643.58 3.14
  • Altın: 2504.005 0.06
  • Dolar: 32.1989 -0.09
  • Euro: 34.8984 0.11

Aygün : Ülkemiz Yedi Düvelle Savaşıyor

Ak Parti Başiskele Barbaros Mahallesi ve Sahil Mahallesi Danışma Meclislerini yaptı.
Aygün : Ülkemiz Yedi Düvelle Savaşıyor

Danışma Meclisine Ak Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, il Başkan yardımcısı Mustafa Kocaman, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle yönetimleri katıldı.  Danışma Meclisi Barbaros Mahalle Başkanı Tahsin Hoylan’ın konuşması ile başladı. Ardından İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve Milletvekili Zeki Aygün konuşma yaptı. Teşkilat Başkanı Yakup Zenbiloğlu’nun mahallelerle ilgili sunum yaptığı danışma meclisi, soru cevap kısmıyla birlikte son buldu.

TALUS: MUHALEFET İL DANIŞMA YAPAMAZKEN BİZ MAHALLE DANIŞMA YAPIYORUZ

Dr. Şahin Talus” Bizler Ak Parti olarak çok büyük bir aileyiz¬¬¬¬. Muhalefet il danışma yapamazken biz mahalle danışma yapıyoruz. Allah’ın izniyle bu referandumdan da birbirine kenetlenmiş teşkilatımız ve sağduyulu, onurlu milletimiz sayesinde alnımızın akıyla çıkacağız. 1 Kasım’da %67,7 oy aldık. Referandumda %80 oy almamız lazım. Referandum sürecinde 15 Şubat’a kadar eğitimler tamamlanacak. Bu süreci hep birlikte yürüteceğiz.” 

TALUS AYAZ’I TEBRİK ETTİ

İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus, geçtiğimiz hafta Türkiye genelinde Büyükşehir ve ilçeler arasında yapılan kamuoyu araştırmasında Türkiye’de en başarılı 7. belediye başkanı seçilen Hüseyin Ayaz’ı tebrik etti. Talus “7 yıldızlı kent Türkiye’de 7. Oldu. Belediyemiz ve teşkilatımızın, birlik ve beraberlik içinde uyumlu çalışması başarıyı getirmiştir. Bu tabii ki hepimizin başarısıdır. Ama durmak yok, gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

AYAZ : BAŞİSKELE’DE 2 ÇEŞİT İNSAN VAR, EVET DİYENLER VE EVET VERMEYE ADAY OLANLAR

Ayaz “ Vatandaşlarımızla sevinçli günlerimizde de mutlu günlerimizde de hep bir arada olmayı bildik. Milletimiz sayesinde ayakta kaldık. Bundan sonraki mesele mahalle başkanlarının, muhtarların meselesi değil. Hak, batıl meselesi. Artık safımızı belli etme zamanı. 15 Temmuz’da şehit ve gazi olamadık ama şimdi terleme zamanı. Hepimiz bu yolda terimizi dökmeye hazırız. Başiskele’de 2 çeşit insan var. Evet verecekler ve evet vermeye aday olanlar. Başiskele’de hayır yok. “

AYGÜN : ÜLKEMİZ YEDİ DÜVELLE SAVAŞIYOR

Aygün” Ülkemizin yedi düvelle dövüştüğü bir ortamda teşkilatların canlı olmasının bir sebebi var. Bu millete hizmet ederseniz karşılığını alırsınız. Zalimlerin olduğu bir ortamda, teşkilatın zalimlerle mücadele eden bir başkanı olursa teşkilat canlı olur. İşini eğlence gibi, namazını istirahat gibi yaparsan yorulmazsın. Referandumda da 15 Temmuz’da olduğu gibi yedi düvele karşı mücadele edeceğiz. Bundan hiçbir kuşkum yok. Böyle canlı, dinamik ve değerlerine bağlı bir teşkilatın üyesi olmaktan gurur duyuyorum.”

 

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim