• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:23Güneş 06:00Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:03Yatsı 21:34
    • 13°C Kocaeli
    • 16°C İstanbul
    • 19°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2440.177 0.51
  • Dolar: 32.4575 -0.23
  • Euro: 34.7559 -0.63

Ayaz; “Fatma hanımın kuyruk acısını çok iyi biliyorum”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet AK Parti eski İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz ile ilgili yaptığı “uçak biletini Belediye’ye ödetti” sözlerinin ardından gazetemize açıklama yapan Ayaz, “Fatma hanımın kuyruk acısını çok iyi biliyorum, biz Mardin’
Ayaz; “Fatma hanımın kuyruk acısını çok iyi biliyorum”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün belediye hizmet binasında geçmiş döneme ait harcamaları kamuoyu ile paylaştı. Hürriyet, İzmit Belediyesi’nin Mardin Kızıltepe’de düzenlediği pişmaniye festivali ile ilgili yapılan etkinlikte İzmit Kaymakamını örnek göstererek, “Pişmaniye Festivali için buradan Mardin Kızıltepe’ye gidilmiş. O dönem AKP İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz’ın uçak biletinden tutun da bütün kalma masrafına kadar belediye neden karşılar? Aynı şeyi ben yapsam beni topa tutarlar.

Ben yapsam da kesinlikle doğru değil. Kaymakam bey karısını götürmüş ve parasını kendi ödemiş. İşte devlet adamlığı budu” sözleri damgasını vurmuştu.  Konu ile ilgili Kocaeli Koz’u arayan Hasan Ayaz, Fatma Kaplan Hürriyet’in kuyruk acısı bulunduğuna dikkat çekerek, “Kızıltepe’de düzenlenen etkinliğe Milletvekillerimiz Cemil Yaman, Emine Zeybek, meclis üyelerimiz ve daire başkanlarımızda katıldı. O etkinliğe CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Yalçınöz’de katılacağını bildirdi. Bizde iktidarın ilçe başkanı olarak katıldık.

Fakat Çakar ve Yalçınöz son dakika etkinliğe gelmekten vazgeçtiler. Kaymakam beye uçak parasını ödenmesi noktasında bildirim yapılmış bize neden yapılmadı? Bize de söyleselerdi bizde ödeme yapardık” dedi. 

 ‘’FATMA HANIM KİMSENİN ONURUYLA OYNAMASIN’’ 

Ayaz, “Elhamdülillah bizler uçak paramızı verebilecek imkâna sahibiz. Mardin’de ailemle gittim gezdim, biz Mardin’e gidemeyecek insanlar değiliz. O etkinlikte Mardin’deki dostlarla bir araya geldik, istişare ettik bölgenin sorunlarını konuştuk ve çok verimli geçirdik. Ben Fatma hanımın kuyruk acısının nereden geldiğini çok iyi biliyorum. Seçmene hırsız, namussuz dediğinde kendisine beş basın toplantımda da özre davet ettim. Kendisi tek kelam etmedi. Kuyruk acısının bundan geldiğini çok iyi biliyorum. İzmit’e göreve geldiği günden bu güne polemiklerle çok gerdi. Bir an önce bu tutumundan vazgeçsin, İzmit’e hizmet etsin, millet kendisinden hizmet bekliyor. Artık parti rozetini çıkarsın nefret duygularından arınsın. Gerçek görevi olan Belediye Başkanlığı görevini yapsın. Kendisi artık kin ve nefret saçan bir hüviyete büründü. Kendisine bir dost tavsiyesi, İzmit halkı değişim istedi kendisini Belediye Başkanı seçti, bu şekilde devam ederse bu millet onu nasıl belediye başkanı yaptıysa indirmesini de bilir. Benden para istenmemiş kaymakam beyden istenmişse bunu da kınıyorum. Ayrıca Fatma hanımdan kaymakam beyin ödediği uçak biletinin tahakkukumunu da yapmasını bekliyorum. Kimsenin onuru, hayası ile oynamasın Fatma hanım” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim