• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 10°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 14°C Rize
  • BIST: 10158.63 0.00
  • Altın: 2470.889 -0.01
  • Dolar: 32.1326 -0.06
  • Euro: 34.9943 0.18

Asıl bombayı sandıktan"EVET" çıkınca görecekler

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında muhalefetin hayır kampanyasını eleştirerek, “Başbakanımız da gençlerimize güveniyor. Gençler sandıkta evet çıkarttığı zaman bombanın nasıl patladığını görece
Asıl bombayı sandıktan"EVET" çıkınca görecekler

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan partisinin il binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Basın açıklamasında, “ 2016 – 2017 eğitim öğretim yılının ikinci yarıyılı hayırlı uğurlu olsun diyerek sözlerine başlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “ Devletimiz terörle mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. Yurt içindeki terör örgütleri ile devletimiz emniyet güçleriyle onları toparlayarak adalete teslim ediyor. Bu mücadele sürerken özellikle Fırat Kalkanı Operasyonunda El Bab’ta sona yaklaşıldı.” dedi.

HATALARIMIZDAN DERS ALDIK

7 Şubat tarihinin bizle için ayrı bir önemi var diyen Ceyhan, “ Çünkü 7 Şubat 2015’te il başkanlığa görevine geldim. Sanki 2 yıl değil de 10 yıllık il başkanlığı yapmış gibi olaylar silsilesi yaşadık. 7 Haziran sürecine ve iki yıllık sürece baktığımız zaman, yaşananlar, Kocaeli’de ilk defa oyumuzun düşmesi gibi sıkıntılı süreçleri yaşadık. Fakat 5 aylık dönemden sonra hatalarımızdan dersler alarak 1 Kasım’da da 7 Haziran’ın yaşattığı hüznü giderdik. 5 ayda hüznü de mutluluğu da millet bizlere yaşattı. 7 Haziran’dan ders çıkardığımız gibi 1 Kasım’dan  sonra da zafer sarhoşluğu yaşamamayı öğrenmiş olduk” diye konuştu.

 

DİSİPLİNİMİZDEN VAZGEÇMEDİK

15 Temmuz akşamını da yönetmenin kendilerine nasip olduğunu vurgulayan Ceyhan, “ Hamd olsun bunları milletimizle birlikte aşmış olduk bu da bize nasip oldu. Şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyoruz. Bunlar yaşadığımız büyük olaylardı. Teşkilat Performans Sisteminin 24 ayının 18’inde Kocaeli birinci oldu. 4 ayda üçü ikincilik olmak üzere Kocaeli ailesi olarak disiplinimizden vazgeçmedik. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Aynı masaları paylaşan il, ilçe yönetimlerinin birbirlerinin ailelerini tanımasını kendi adıma önemsedim. Geçen yıl il yönetimimizi 2’li üçlü gruplar olarak ev ziyaretleri yapma noktasında teşvik ettik” ifadelerini kullandı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

STK’larımızı da çok önemsedik. STK’larımızı bizler yerinde ziyaret etmeyi, onlarla hashıbal etmeyi ihmal etmedik diyen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, “  Bunların 6 ilçemizde de tamamladık. 12 Belediyemizdeki seçim beyanname toplantılarımızı tamamlamış olduk. Biz yaklaşık 3 yılını tamamlayan belediyelerimizin söz verdiği konuları istişare ettik. Çalışmaların nerede olduğunu müzakere ettik. Genel olarak belediyelerimizin çoğu çalışmaların yüzde 70’ini tamamlamış. Ama bazı ilçelerimizde önemli projelerin yapımı ile ilgili arsa ve başka sorunları vardı, bunlarda görev dağılımı yapıldı. 2019’da AK Parti ailesi olarak milletin huzuruna çıkmaya yüzümüz olacaktır” dedi.

BİRBİRİMİZE SAYGI GÖSTERİYORUZ

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen il başkanları toplantısına dair değerlendirmelerde bulunan Ceyhan, “ 7 il başkanı olarak sekizinci toplantımızı yaptık. O masada olan il başkanları herkes referandumda aynı şeyi düşünmüyordu. Birbirimizin hukukuna saygı göstermek anlamında bir fikir birliğinde bulunduk. Atfedilen iftiralara cevap vermeyeceğiz anlamı çıkmasın. Kürsüde bel altı konulara girmeme konusunda bir mutabakata vardık. Umuyorum ki diğer il başkanlarımız bu konuya riayet edecektir. Mart ayının ev sahibi olarak da kent merkezinde yapacağımız il başkanları toplantımızı yapacağız” diye konuştu.

65 ORANINA ULAŞACAĞIZ

SKM çalışmalarımız dolu dizgin gittiğini ifade eden Ceyhan, “  Partimizin üst katında bir SKM binamızı hazırladık. Kadın ve gençlik kollarımızda çalışmalarını özgün olarak yaptılar, güzel çalışmaları var. Ev ziyaretlerini kadınlarımız ve ana kademe teşkilatlarıyla kişi kişi çalışmalarımızı yaparak neden evet dediğimizi anlatarak mücadelemizi vereceğiz. Yine hedeflediğimiz yüzde 65 oranına ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

EVET ÇALIŞMALARINI BAŞLATTIK

Referandumla ilgili eğitim çalışmalarını iki aşamalı şekilde yapacaklarını belirten Ceyhan, “ Bir kitapçık bastırdık. Biz genel olarak halk oylaması hakkında detaylar var. Şubat ayının ilk yarısında evetle ilgili eğitim çalışmalarımızı başlattık. Eğitimlerimizi iki aşamada yapacağız. Birincisi teşkilata, ikincisi eğitim ikincisi muhalefetin yalanları ve iftiralarına yönelik halkı bilgilendirmek. Hayırcıların bizlere atmış oldukları iftiraların ne kadar boş olduğunu anlatır broşürlerimizin hazırlığını yapıyoruz. Bugün hayırcılara sorduğunuzda neden hayır diyorsunuz diye CHP’nin söylediği rejim değişikliği söyleminin etkisinin olduğunu görüyorsunuz. Bilmeyen vatandaşlar buradan böyle bir sonuç çıkarabilir” ifadelerini kullandı.

TEK VESAYET MİLLETİNDİR

Biz bu referandum oylamasının rejim değil  hükümet sistemi ile ilgili olduğunu her toplantımızda dile getiriyoruz diyen Ceyhan, “ Rejime 1923’te karar verilmiştir. Yalan ve iftiralarla dolu kampanyanın sonuca ulaşamayacağı açıktır. Çaptan düşüyorlar.Milletin temel sorunu hükümet olma problemidir. Söz de karar da milletin diyor, hayırcılar söz de karar da vesayetin diyor. Hayır diyenler kim CHP, SP, hayırı destekleyenler kim PKK, FETÖ’cüler ve AB. Biz buna göre pozisyon alıyoruz. Çıkan karar neyse başımızın üstünedir. Milletten yana bir endişemiz yoktur. Tek vesayet vardır o da milletin vesayetidir” değerlendirmesinde bulundu.

BOMBAYI GEÇLER PATLATACAK

CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet’in 18 yeni anayasa maddesinin meclise atılmış 18 bomba gibi olacağını ifade etmesine yönelik açıklamalarda bulunan Ceyhan, “Eğer bir gence 18-25 arasına seçilme yaşı getirmek bomba atmaksa evet. Ama gençlere bu özgüveni vermezsek biz ülkemizin kalkınamayacağını düşünüyoruz. Biz Fatih’in torunlarıyız diyoruz bir de. Ben geçlere inanıyorum. Başbakanımız da gençlerimize güveniyor. Bu temsiliyetleri istiyoruz. Gençler sandıkta evet çıkarttığı zaman bombanın nasıl patladığını göreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim