• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:47Güneş 05:36Öğle 13:06İkindi 17:02Akşam 20:26Yatsı 22:07
    • 21°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 10643.58 3.14
  • Altın: 2504.005 0.00
  • Dolar: 32.1989 0.00
  • Euro: 34.8984 0.00

Artut, Şayir için destek istedi

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, 31 Mart yerel seçimleri öncesi evleri ziyaret edip AK Parti Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir'e destek istiyor.
Artut, Şayir için destek istedi

Sabahın erken saatlerinden, gecenin geç saatlerine kadar yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçede ikamet eden tüm kadınlara dokunmaya çalışan AK Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut, kadınlardan Cumhur İttifakı AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Hamza Şayir'e destek istiyor. Kadın seçmenlere AK Partinin hizmetlerini anlatan Artut, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye ve Dilovası için olan önemini vurguluyor.

dilovasinda-ak-kadinlar-ziyaretlerini-surduruyor-(1).jpg


DOKUNMADIĞIMIZ GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ
AK Parti'nin hizmet partisini olduğunu anlatan Artut "Dilovası'nın hak ettiği hizmetleri almaya devam etmesi için vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. AK Parti ve ak kadınlar olarak sıkılmadık el, çalmadık kapı, dokunmadığımız gönül bırakmayacağız. Dilovası'nda 15 Bin kadın seçmenimizden en az 10 bin oy almak istiyoruz. Onun için gece gündüz durmadan çalışacağız." dedi.

dilovasinda-ak-kadinlar-ziyaretlerini-surduruyor-(2).jpg
DİLOVASI'NIN AK HİZMETLERE İHTİYACI VAR
AK Parti iktidarları döneminde Dilovası'na önemli hizmetlerin yapıldığını, Dilovası'nın her geçen gün daha da yaşanılabilir bir kent konumuna geldiğini anlatan Artut, "31 Mart yerel seçimleri ülkemiz için Dilovamız için çok önemlidir. 31 Mart yerel seçimleri sadece bir yerel yönetim seçimi değildir. Ülkemizin bekasının seçimidir. Bunu çok iyi bir şekilde kadın seçmenimize anlatmaya çalışıyoruz. Ayrıca Dilovası'nın AK Parti'ye ihtiyacı var. Çocuklarımızın geleceği için Dilovası'nın AK hizmetlere ihtiyacı var. Son 10 yılda önemli hizmetler almaya çalışan ilçemizin önümüzdeki dönemde hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyemizin de desteği ile daha güzel hizmetler alacaktır." ifadelerini kullandı.

dilovasinda-ak-kadinlar-ziyaretlerini-surduruyor-(3).jpg
GELECEĞİNİZİ DÜŞÜNEREK OYUNUZU KULLANIN

Zaman zaman AK Parti Dilovası Kadın Kolları çalışmalarına katılan Dilovası Belediye Başkan adayı Hamza Şayir, 31 Mart'ta yaşanacak zaferde en büyük desteği kadınlardan beklediğini söyleyerek " Tüm Türkiye'de AK Parti ile hizmet atağına geçen belediyelerin bu hizmetlerine devam etmesi için kadınlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ülkemizin ve Dilovası'nın kaderinin belirleneceği 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala kadınlarımızdan istediğim, çocuklarının geleceğini düşünerek oylarını kullanmalarıdır. AK Partili kadroların dışında kimse Dilovası'nın ihtiyacı olan hizmetleri vermesi imkansız. İnşallah kadınlarımızın desteği ile göreve gelirsek ilçemize çok güzel projeler kazandıracağız. Dilovası son 10 yılda olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da çok güzel hizmetler alacak ve daha yaşanılabilir bir kent olacaktır" dedi.

dilovasinda-ak-kadinlar-ziyaretlerini-surduruyor-(5).jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim