• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 06:35Güneş 08:06Öğle 13:00İkindi 15:22Akşam 17:43Yatsı 19:09
    • 16°C Kocaeli
    • 17°C İstanbul
    • 9°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10996.39 0.71
  • Altın: 5769.318 0.51
  • Dolar: 42.5059 -0.13
  • Euro: 49.546 -0.29

Armağan Çağlayan’dan olay yaratan Gebze yorumu

Ünlü televizyon programcısı Armağan Çağlayan, YouTube’daki 196Sekiz kanalında yayınlanan programında yaptığı Gebze yorumu ile gündeme oturdu.
Armağan Çağlayan’dan olay yaratan Gebze yorumu

Sanatçı Çelik’i konuk eden Çağlayan, sohbet sırasında Gebze’deki yaşam koşullarına değinerek dikkat çeken ifadeler kullandı. Çelik’in babasının Arçelik’te çalıştığını söylemesi üzerine ikili arasında şu diyalog yaşandı:

Çelik: “Orası öyle bir bölge zaten, büyük büyük fabrikalar var. Sanayi bölgesi. Ben orada lojmanlarda kaldım, biliyorum orayı yani. Çayırova’yı çok iyi biliyorum.”

Armağan Çağlayan: “Benim babam da Arçelik’in yanındaki Bayer’de çalışırdı. Gebze’de büyüdüm. Ama Türkiye’de daha sevimsiz başka ilçe yoktur.”

Çelik: “Sanayi bölgesi sonuçta, çalışma alanı.”

Armağan Çağlayan: “Çok sevimsizdir.”

Çağlayan’ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı ünlü programcının ifadelerine tepki gösterirken, bazıları ise yorumun kişisel deneyimlere dayalı olabileceğini savundu.

İŞTE O SOHBET

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim