• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 13°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 13°C Ankara
    • 15°C Rize
  • BIST: 10268.58 0.20
  • Altın: 2432.948 0.16
  • Dolar: 32.2359 0.10
  • Euro: 34.7716 0.07

Arapçeşme Aras’a Emanet

Geleceğin gençlerde olduğunun bilincinde olan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Nurettin Çelik, yapılan istişare çalışmalarının ardından gençlerin ve büyüklerin ortak fikirleri neticesinde Arapçeşme Mahallesine Sinan Aras’ı Mahalle Temsilcisi olarak atadı
Arapçeşme Aras’a Emanet

Arapçeşme mahalle temsilcisi Emrullah Us’un görevi gençlere bırakmak istemesinin ardından yapılan istişareler sonucunda ortak isim olarak ortaya çıkan Sinan Aras’ın mahalle temsilcisi oldu. Arapçeşme mahallesinde gerçekleşen toplantıya İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Arapçeşme Mahalle Sorumlusu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Gemiksiz, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Halil İbrahim Yıldız, Cafer Damar, Ramazan Yalçınkaya, Fatih Köse ve Arapçeşme Mahalle Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

 

“BAYRAĞI SİNAN KARDEŞİMİZE DEVREDİYORUZ”

Arapçeşme Mahallesinde uzun yıllar mahalle temsilciliği görevini başarı ile yürüten Emrullah Us, görevi artık gençlere teslim etmek gerekir diyerek böyle bir çalışma içine girdiklerini söyleyerek, “Konuyu İlçe Başkanımıza ilettik. Biz yıllarca bu davaya hizmet ettik ve etmeye de devam edeceğiz. Ama zaman değişiyor. Gençlere yol vermek lazım. Bizler gelip geçiciyiz. Aslolan bu davadır. Şimdi bayrağı yaptığımız istişareler sonucunda Başkanımızın da onayını alarak Sinan kardeşimize devrediyoruz ve her zaman yanında emrinde olacağımızı kendisine söylüyoruz” dedi.

 

“BÜYÜĞÜNDEN KÜÇÜĞÜNE HERKES SİNAN ARAS DEDİ”

Gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Çelik, “Bizim ilçe yönetim kurulu üyelerimizin büyük çoğunluğu otuzlu yaşlardadır. Gençlerin bakış açılarına, fikirlerine ve çalışma azimlerine ihtiyacımız var. Bu anlamda Arapçeşme Mahalle temsilcimiz değerli büyüğümüz Emrullah ağabeyimiz bayrağı artık gençlere bırakmanın vakti gelmiştir dedi ve mahallede yaptığımız uzun istişareler sonucunda Sinan kardeşimizin ismi herker tarafından söylendi. Bu genç yaşta büyüğünden küçüğüne bu kadar sevilmek ve takdir edilmek herkese nasip olmaz. Biz de mahallemizin isteğini uygun görerek bu görevi Sinan Aras kardeşimize tevdi ettik. İnanıyoruz ki büyüklerimiz de Sinan kardeşimiz ile birlikte olup çalışmalara destek olacaklardır.” dedi.

 

“BİZE HAYIR DEMEK YAKIŞMAK ÇOK ÇALIŞMAK YAKIŞIR”

Önemli olan davada zerre olabilmektir anlayışı ile hareket ettiğini ifade ederek sözlerine başlayan Arapçeşme Mahalle Temsilcisi Sinan Aras, “Biz bu davada görev istenmez verilir anlayışı ile büyüdük. Bu anlamda değerli büyüklerimiz yapılan istişareler sonucunda bizi bu göreve layık görmüşler. Ben biliyorum ki bu görevi benden daha iyi yapacak mahallemizde birçok değerli büyüğümüz kardeşimiz var. Ama bu görevi değil mi biz bize tevdi ettiler. Bize hayır demek yakışmaz. Bize yakışan terimizin son damlası akıncaya kadar çalışmak çalışmak ve çok çalışmaktır. Bu anlamda şuan itibari ile çalışmalarımıza yine büyüklerimizle istişare ederek başlayacağız. Arapçeşme mahallemiz ve Gebze’miz için hayırlı olsun” dedi.

20140504_073929.png

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim