• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:38Güneş 06:12Öğle 13:08İkindi 16:53Akşam 19:55Yatsı 21:22
    • 12°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9524.59 -0.06
  • Altın: 2492.18 0.33
  • Dolar: 32.552 0.01
  • Euro: 34.7034 0.00

Akbulut, Başkan Şayir'e sahip çıktı!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir'e yönelik açıklamalarda bulunan Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanına cevap AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’tan geldi. Akbulut: “ Sen önce zehirlemeye çalıştığın Dilovası halkına hesap ver’ diye seslendi.
Akbulut, Başkan Şayir'e sahip çıktı!

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait Dilovası’nda ki kaçak yapılarına yönelik cezai işlemler yapılmıştı. Yapılan yasal yaptırımlar sonrası Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı hedef saptırmak için geçtiğimiz günlerde mesnetsiz iddialar ortaya attı. Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanına cevap AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut’tan geldi. Akbulut: “ Sen önce zehirlemeye çalıştığın Dilovası halkına hesap ver’ diye seslendi.

GENEL SİYASETİN DİLOVASI’NA YANSIMASI

Kocaeli AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu geçtiğimiz hafta TBMM’de, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a ait olan kaçak yapılarını gündeme getirip yetkilileri göreve çağırmıştı. Milletvekili Katırcıoğlu’nun çağrısı sonrası Gebze Orman İşletme Şefliği, Orman arazisi üzerine yapılan kaçak yapılarla ilgili işlem yapmış ve kaçak alan mühürlenmişti. Yine aynı şekilde Dilovası Belediyesi, Türkkan’ın çiftliğinde imara aykırı yapılan kaçak yapılara yönelik cezai işlemler yapmıştı.

SİZLER ÖNCE KAÇAK YAPILARIN HESABINI VERİN

Yapılan yasal cezai işlemler sonrası gündemi manipüle etmek isteyen Dilovası İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz, Belediye Başkanı Hamza Şayir ile ilgili mesnetsiz iddialar gündeme getirdi. İlçe Başkanı Yılmaz’ın gündeme getirdiği tutarsız iddialara Dilovası AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut cevap verdi. Yılmaz’ın hedef saptırmak için konuştuğunu dile getiren Akbulut: “ Lütfü beyin adaletten dem vurarak Dilovası’nda yapmış olduğu kaçak yapıları tüm Türkiye öğrendi. Siyaseten hem kendi tabanına hem de Türkiye halkına açıklama yapmakta zorlanan Milletvekilinin yardımına ilçe başkanı yetişmeye çalışıyor. Devletin arazisini gasp edenler yaptıklarını gölgelemek ve gündem saptırmak için Belediye Başkanımıza dil uzatıyorlar. Sizler önce yaptığınız bu kaçak yapılardan dolayı kamuoyundan özür dileyin sonra başkanımızla ilgili konuşma hakkını kendinizde bulun” ifadelerini kullandı.

DİLOVASINI ZEHİRLEDİĞİNİZ GÜNLERİ BU HALK UNUTMADI

Konuşmasının devamında İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Yılmaz’ın geçtiğimiz aylarda Dilovasın’daki arazisinde yakalanan kimyasal zehirli atıkları hatırlatan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut; “Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Dilovası’nda halkımız kimyasal kokudan dolayı nefes alamaz duruma gelmişti. Belediyemizin başarılı çalışmaları neticesinde söz konusu İlçe Başkanının arazisi içerisinde kanallara dökülen kimyasal maddeler yakalanmış ve ilgili kişilere yüklü miktarda cezalar kesilmişti. Siyaset uğruna Dilovası halkımızın sağlığını hiçe sayan bu kişilerin bu topluma söyleyeceği hiçbir şey yoktur. Toplumumuzun artık bu tür siyasetçilerin söylemlerine inanmadıklarını kendilerine hatırlatmak istiyorum” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim