• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:00Güneş 05:44Öğle 13:06İkindi 16:59Akşam 20:17Yatsı 21:53
    • 15°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 10218.58 -0.49
  • Altın: 2454.351 1.02
  • Dolar: 32.2192 -0.01
  • Euro: 34.7005 -0.15

Akar: Milletvekili adayları ön seçimle belirlenecek

CHP İlçe Örgütü’nün organize ettiği “Teşekkür yemeğinde” konuşan Milletvekili Haydar Akar, 2015 seçimlerinde milletvekili adaylarının parti içinde yapılacak ön seçim ile belirleneceğini açıkladı.
Akar: Milletvekili adayları ön seçimle belirlenecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit İlçe Örgütü’nün düzenlediği “Teşekkür yemeği” Yahya Kaptan’daki İmperial Park Otel’de gerçekleştirildi. Partiye emeği geçen önceki başkanların onuruna verilen yemeğe; Milletvekili Haydar Akar, İl Başkanı Yalçın Kuşkan, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, eski Milletvekili Sefa Sirmen, İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Yolcubağ, eski İzmit Belediye Başkanı Erol Köse, eski İzmit İlçe Başkanları Alpaslan Seymen ile Selman Yıldırım, eski Bekirpaşa Belediye Başkanı Fikret Toker ve önceki dönemlerde partide yöneticilik yapmış çok sayıda isim ile meclis üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

 

FELSEFE DEĞİŞİKLİĞİ GEREKLİ
Gecede ev sahibi sıfatı ile ilk sözü alan Mehmet Ümit Küçükkaya CHP’de felsefe değişikliği olması gerektiğini ve partililerin birbirine kenetlenmesine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak “Bu partide bazı şeylerin felsefe olarak değişmesi lazım. En çok oyu almamıza rağmen 2014’te en çok umudumuz olan İzmit’i kaybettik. Ama bir şeyi, birbirimize teşekkür etmeyi unuttuk. Eski yöneticilerimize, kazanamamış olsak bile CHP bayrağını mahallerde sallandıran arkadaşlara bir teşekkür etmek istedik. Filistinli çocukların İsrail ile mücadele etmesi gibi şu anda CHP’de siyaset yapıyorsunuz. O yüzden CHP’de bazı şeyleri değiştireceğiz” dedi.

 

HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİ
Küçükkaya’nın ardından kürsüye gelen CHP eski İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, hayatının en güzel günlerinin CHP’de ilçe başkanlığı yaptığı dönem olduğunu söyleyerek şunları belirtti; “Beraber çalıştığım yönetici arkadaşlarıma sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Sevgili arkadaşlar başka CHP, başka Türkiye yok o yüzden el ele yürek yüreğe CHP’yi iktidar yapmalıyız. Birbirimize saygı göstermeliyiz.. Görev süremde belki kırdığım bazı arkadaşlarım olmuştur. Hepsinden helallik istiyorum. Ben bilmeden zarar verdiğim bütün arkadaşlarıma hakkımı helal ediyorum.”

 

VEKİLLER ÖN SEÇİMLE BELİRLENECEK
Daha sonra söz alan Haydar Akar 2015 seçimlerinde aday olacak milletvekillerinin ön seçimle belirleneceğini açıkladı. Akar şunları söyledi “İzmit ilçe 30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlandı. Belki kazanamadık doğru, ama oy oranlarımızı ciddi oranda arttırdık. Sonuç başarılı olmadı, olmayabilir ama nedenlerini anlayacağımız yerde yine birbirimize yüklenmeye başladık. İki CHP’li bir araya geldiğimizde hemen partimizi çekiştirmeye başlıyoruz. Önümüzde milletvekili seçimleri var bu demokrasi şöleni devam edecek hiç kimsenin şüphesi olmasın. Milletvekili adaylarımız da ön seçimle belirlenecek” dedi.

 

PARTİLİLERE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Gecede son konuşmacı olarak, salondakilere seslenen İl Başkanı Yalçın Kuşkan, Akar’ın sözlerine atıf yaparak milletvekillerinin ön seçim ile belirleneceğini deklare etti. Kuşkan açıklamasının Yaklaşık 8 ay içinde bir milletvekili seçimi yaşayacağız. Kocaeli İl Örgütü yerel seçimlerde nasıl davrandıysa, yani ön seçimi uyguladıysa milletvekili seçimlerinde de tavrımız öyle olacak. Bunu kesinlikle bilin. Zaman zaman birbirimizi çok eleştiriyoruz. Bu yemek için çok memnun oldum Ben katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Kuşkan’ın konuşmasının ardından CHP’de emeği geçen partililere teşekkür belgesi verildi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim