• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:18Güneş 06:45Öğle 13:14İkindi 16:45Akşam 19:32Yatsı 20:54
    • 22°C Kocaeli
    • 21°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 19°C Rize
  • BIST: 9099.05 0.21
  • Altın: 2324.897 0.79
  • Dolar: 32.3656 0.12
  • Euro: 34.97 -0.19

AK Parti’de önemli gün!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe kongreleri öncesi gerçekleşecek 106.Genişletilmiş İl Danışma Meclisi’ne geçmişten bugüne Kocaeli ve Türkiye için inandığı yolda yürüyen, teşkilata emek vermiş herkesi beklediklerini açıkladı.
AK Parti’de önemli gün!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkanlığında pazartesi günü gerçekleşen haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında konuştu. Tam katılımın sağlandığı toplantıda gündemi değerlendiren Ellibeş, “Öncelikle Elazığ depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Elazığ’da yaşanan acıyı elbette 17 Ağustos deprem felaketini yaşayanlar olarak en iyi biz anlıyoruz. Bu nedenle depremin meydana geldiği ilk dakikalardan itibaren bölgeye yardım konusunda başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere ilçe belediyelerimiz harekete geçti. Depremin yaşandığı bölgede kaosa ve karışıklığa izin vermemek adına AFAD’la ve Devletin ilgili kurumlarıyla koordineli şekilde, danışarak ve sürekli bilgi alarak yapılan yardım ve desteklerimiz devam ediyor. 

“ET VE TIRNAK GİBİ OLDUĞUMUZU BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ”
Millet olarak çok asil ve yardımseveriz. Halkımız dayanışmanın, kardeşliğin ne demek olduğunu Elazığ depreminde bir kez daha gösterdi. İmkanları ölçüsünde bütün yardım kampanyalarına katıldı, kenetlendi, bir bütün oldu. Etnik kimlik, dil, mezhep üzerinden bizleri bölmeye çalışanlara et ve tırnak gibi olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Depremin içinde yine ibretlik ve insanlık adına onur duyacağımız hikayeler yaşandı. Acıların yanında bunlara sarılarak gelecek adına umutlarımız yeşerdi. Enkazın altında yardım bekleyen Azize’ye ‘Sen hepimizin annesisin’ diye seslenen UMKE gönüllüsü kızımız Emine Kuştepe’yi, ellerini parçalayarak beton yığınları altından hayat kurtaran Suriyeli Mahmud’u, gece-gündüz demeden saatlerce enkaz başında bekleyerek bir kişi daha kurtarabilir miyim diye çalışan fedakar kurtarma ekiplerimizi ve onlara dualarıyla destek olan milyonlarca vatandaşımızı unutmayacağız. Yardım çağrısı beklemeden ekiplerini uçakla sesiz sedasız Elazığ’a gönderen başta Azerbaycan olmak üzere dost ve kardeş ülkeleri hep minnetle, şükranla anacağız” dedi.
DANIŞMAYA DAVET
Ellibeş, yönetim kurulu toplantısında parti çalışmaları hakkında da bilgi verdi. AK Parti olarak yeni bir sürece girdiklerini hatırlatan Başkan Ellibeş, şunları söyledi: “AK Parti, milletiyle her zaman iç içe olmuş, milletini en iyi anlayan, derdiyle dertlenen parti olmuştur. Bugüne kadar girdiği her seçimden birinci olarak çıkmasının en önemli sebebi bu güvendir. Biz bu güveni herşeyin üzerinde görüyor ve bu bilinçle çalışıyoruz. Şimdi önümüzde 7.Olağan Büyük Kongremiz var. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarıyla geçen yıl başlayan kongre takvimimize göre ilçe delege seçimlerimizi tamamladık. Şimdi önümüzde ilçe başkanlığı ve yönetimleri seçimleri olacak. AK Parti, davasına inanan, bu kutlu yolda verilen her görevi bir onur madalyası olarak kabul edenlerin partisidir. Bu sürecin de bu anlamda birliğimizi, bütünlüğümüzü sağlamlaştırarak tamamlanacağına inancımız tamdır. Kongreler öncesi teşkilatımıza emek vermiş, geçmişten bugüne Kocaeli için, Türkiye için inandığı yolda yürüyen bütün dava arkadaşlarımızla 106.İl Danışma Meclisimizde buluşmayı arzuluyoruz. Bu kutlu davayı 2023, 2071 hedeerine taşımak için elini değil gövdesini taşın altına koymaya hazır değerli teşkilatımızın 1 Şubat Cumartesi günü saat 09.30’da İzmit Antkkapı Restoran’da gerçekleşecek danışma meclisimize katılmalarından büyük onur duyacağız. Şimdiden katılan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim