• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 05:37Güneş 07:02Öğle 13:17İkindi 16:40Akşam 19:22Yatsı 20:41
    • 12°C Kocaeli
    • 13°C İstanbul
    • 11°C Ankara
    • 10°C Rize
  • BIST: 8840.69 1.41
  • Altın: 2238.898 -0.25
  • Dolar: 32.338 0.08
  • Euro: 35.0747 -0.38

AK Parti’de il başkan adayı Mehmet Ellibeş olacak!

AK Parti İl Bakanlığına Mehmet Ellibeş’in aday gösterileceği açıklandı.
AK Parti’de il başkan adayı Mehmet Ellibeş olacak!

AK Parti 7.Olağan İl Kongresi 8 Kasım günü yapılacak. İzmit Uluslararası Fuar Merkezi’nde yapılacak olan kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Kongrede atama ile gelen Mehmet Ellibeş il başkan adayı olarak seçime girecek. Adaylığı ile ilgili açıklama yapan Ellibeş; “604 delegemiz Pazar günü oyunu verecek ve atanmış başkan yerine Allah nasip ederse seçilmiş Başkan olarak 2023’e doğru yürüyeceğiz” dedi.

“3 KASIM TARİHİNDE “HER ÜYE BİR FİDAN” KAMPANYASI İLE 11 MİLYON FİDAN DİKECEĞİZ”

Konuşmasına başlayan Ellibeş; Mevlid Kandili ve Cumhuriyet bayramını kutluyorum. Bizim için önümüzde ki hafta iki güzel günümüz var. Birincisi 3 Kasım tarihidir. 3 Kasım 2002 iktidara gelişimizdir. Bu sebeple Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Temmuz ayında bir seferberlik başlatmıştık. Gönül siyasetinin yapılması konusunda AK Parti olarak yapılması istenmişti zaten AK Parti’yi milletin kendisi kurmuştur. AK Parti’nin üye sayısı takriben 11 milyon üye sayısına ulaştı. 1 Temmuz tarihinde başladık ve bugüne kadar 1 milyon yeni üye AK Parti’ye kazandırılmış oldu. 3 Kasım’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Online katılımıyla “Her üye bir dan” kapsamında 11 milyon dan dikeceğiz. Kocaeli’de 20 bine yakın üye yaptık. Bu 1 milyon üyeyi yıl sonuna kadar planlamıştı genel merkezimiz fakat biz Kasım ayında bu sayıyı yakaladık. Bu programı SEKA Park Kongre Merkezinde yapacağız. Saat 13.00’te program başlayacak ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’da 81 ile seslenecek. 

“8 KASIM’DA CUMHURBAŞKANIMIZ KONGREMİZE KATILACAK”

Konuşmasına devam eden AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş; 8 Kasım’da kongremiz var, bu husus önemli fakat bundan da önemlisi Cumhurbaşkanımızın kongremize katılacak olmasıdır. Göreve geldiğim günden bu yana Cumhurbaşkanımız 4. kez Kocaeli’ye gelmiş olacak. Hatırlatsanız bu durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan grup toplantısında açıklamıştı. Kongremiz için gerekli komisyonları oluşturduk ve 8 Kasım’da kongremizi inşallah sorunsuz şekilde gerçekleştireceğiz. Gündem çok yoğun, ülkemizin üzerine karabulutlar çöktürmek isteyenlerin arttığını görüyoruz. Biz bağımsız bir devlet olarak kendi kararlarımızı aldığımız için şer odaklarının rahat olması düşünülemez. Şer odaklarının hedende Cumhurbaşkanı Erdoğan bulunuyor buda Türkiye’yi hedef aldıklarını gösteriyor. Türkiye olarak olmamız gereken neresi varsa orada olacağız. Türkiye olacak her türlü saldırıyı bertaraf etme noktasında ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Avrupa milli ve manevi değerlerimizede saldırmaya başladılar. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde herkese ders vereceğiz inşallah. Böyle bir süreçte kongremizi gerçekleştireceğiz. İnandığımız bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz. Bu siyaseti yaparak Kocaeli’de bugüne kadar başarılı olduk ve bu hedee yolumuza devam edeceğiz.” dedi. 

“SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLARAK KOCAELİ’DE 2023’E DOĞRU YÜRÜYECEĞİZ”

Basın mensuplarının İl Başkanlığı için aday olup olmadığı sonrasında konuşan Ellibeş; “604 delegemiz Pazar günü oyunu verecek ve atanmış başkan yerine Allah nasip ederse seçilmiş Başkan olarak Kocaeli’de  2023’e doğru yürüyeceğiz.”  Basın mensuplarının kongreye katılım nasıl olacak sorusunu cevaplayan Ellibeş; “Delege ve konuk ağırlıklı bir kongre süreci yaşayacağız. Öncelik ülke sağlığıdır. Bu husustada ağırlıklı olarak delege odaklı olacaktır. Davet edeceğimiz STK’lar olacak ve genel merkezden gelecek misarlerimizle kongremizi gerçekleştireceğiz. Açık havada kongremizi yapmayı planlıyoruz fakat her türlü hava muhalefeti ihtimaline karşı interteks fuar alanı içindeki salonlarımızı da hazır tutacağız. İl yöneticileri ve ilçe yöneticileri tabiki katılacak. Kendi istekleriyle gelenler olacaktır fakat herkesi içeriye almak tabiki mümkün olmayacaktır.” dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim