• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 03:51Güneş 05:38Öğle 13:05İkindi 17:01Akşam 20:23Yatsı 22:02
    • 15°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 15°C Ankara
    • 16°C Rize
  • BIST: 10178.47 0.20
  • Altın: 2470.889 -0.01
  • Dolar: 32.1326 -0.06
  • Euro: 34.9943 0.18

AK Parti seçim startını verdi; Hedef yüzde 10 artış

İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti, resmen seçim startını verdi. İlk olarak mahallelerden başlayacak AK kadrolar, Mart'ın sonuna kadar seçmenle görüşmeleri tamamlamış olacak. Kadroların hedefi ise 2014 seçimlerine kıyasla yüzde 10 oylarını arttırmak
AK Parti seçim startını verdi; Hedef yüzde 10 artış

İlçe kongrelerini tamamlayan AK Parti teşkilatı, İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın öncülüğünde ilk kez toplandı. Parti teşkilat binasında bir araya gelen 12 ilçe başkanının gündeminde 2019 yerel ve genel seçimleri vardı. Kadrolarını oluşturan AK Parti tam anlamıyla seçim startını vermiş oldu. Mahallelerle çalışmalara başlayacak seçim çalışmalarında hedef her mahalledeki 10 kişiden 3’ünü üye yapmak olacak. 2019 seçimleri için ise hedef 2014 seçimlerindeki oranları yüzde 10 arttırmak. Açıklamaya ilçe başkanlarının yanında İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve il başkan yardımcıları katıldı. 

2018 FAALİYETLERİ OLUŞTURULDU

Kongreleri tamamladıklarını belirterek söze başlayan AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan şu açıklamalarda bulundu: “Tek bir kongremiz Gebze olmak üzere bütün ilçelerimizde kongrelerimizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bugün özellikle ilçe başkanlarımızla 2018 faaliyet planlarımızı ve 2019 seçimleri için gerekli istişareleri tamamladık. Mahalle başkanlarımız, gençlik ve kadın kollarımız da neticelendi. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak artık bir eylem planı çerçevesinde sürecimizi mahalle koordinasyonları adında bir çalışma başlatıyoruz.

HER MAHALLEDE 10’DA 3’Ü ÜYE OLACAK

Mahallelerimizde bir toplantı periyodu ortaya koyuyoruz. Bir formumuz var. 10 mahallesi olan ilçemiz Ocak ayında, 30 mahallesi olanlar Şubat ayında, 30 mahallenin üstünde olan ilçelerimiz de Mart ayına kadar çalışmalarını tamamlamış olacak. 40 kişilik heyetlerle mahallelilerle bir araya geleceğiz. Teşkilat konularında müzakere edeceğiz. Mahalledeki üye hedefimizle ilgili sunumlar yapılacak. 10 kişiden en az 3 kişiyi partimize üye yapmak hedefindeyiz. 2014 seçimlerinde ne oy aldıysak, bunlar değerlendirilecek ve önümüzdeki dönem için en az oyları yüzde 10 arttırmak gibi bir oran belirledik.

3 İLÇEDE TOPLANTI

1 yıllık periyotta sayısal hedeerimizi kadrolarımızla beraber seçmenimizle görüşmüş olacağız. Mart ayının sonunda tüm merkez mahallelerimizde bu çalışmaları bitireceğiz. İlçelerimizin istişare toplantılarını Ocak ayına kadar bitirmiş olacağız. Son kalan Kartepe, Gölcük ve Karamürsel ilçelerimizde danışma toplantılarımızı gerçekleştireceğiz. Belediye başkanlarımızın faaliyetlerini ve yerel yönetimlerin çalışmaları hakkındaki her konuyu Ocak ayının sonuna kadar tamamlamış olacağız. Beyannamelerdeki değerlendirmeleri yapmak için Perşembe günü saat 10.00’da Kartepe, 12.00’de Karamürsel, 13.00’da da Gölcük ilçesiyle toplantılarımızı gerçekleştireceğiz.

ÇALIŞMALARI BAŞLATAN İLK İL'İZ

Cumartesi günü de 2’nci kısımda yer alan diğer 3 ilçemizin yerel yönetimleriyle bir araya geleceğiz. Eğitim çalışmalarımızı Şubat ayı itibariyle yapmayı planlıyoruz. Eğitmenleriyle daha profesyonel ve 2019 seçimlerinde neler yapabileceğimizin görüşmelerini yapacağız. Seçimi beklemeden seçime hazırlanmayı iyi bilen bir partiyiz. Vatandaşımızla görüşmez onlara gitmezsek, seçimde gözyaşı dökeceğimizi biliyoruz. Bunu yaşamamak için tüm teşkilatlarımızla sistemli bir şekilde çalışmaya başlayacağız. Böylesi büyük bir çalışmayı hızlı bir şekilde başlatan tek iliz. Teşkilatımla gurur duyuyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim