• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:36Güneş 06:10Öğle 13:08İkindi 16:54Akşam 19:56Yatsı 21:23
    • 14°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 20°C Ankara
    • 18°C Rize
  • BIST: 9693.46 1.77
  • Altın: 2496.161 0.03
  • Dolar: 32.4971 0.13
  • Euro: 34.5977 -0.09

AK Parti Kartepe’nin yeni yönetimi!

AK Parti Kartepe ilçe kongresi yapıldı. Sadık Yılmaz yeniden ilçe başkanı seçildi.
AK Parti Kartepe’nin yeni yönetimi!

Kongre sürecine giren AK Parti teşkilatları ilçe başkanlarını seçmeye Karamürsel’in ardından Kartepe’yle devam ediyor. Uzunçiftlik Kültür Merkezi’nde Sadık Yılmaz’ın tek adaylı olduğu, 401 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu 5. Olağan Kartepe ilçe kongresinde 30 yönetim kurulu üyesi, 43 il delegesi seçildi. Kongrede video gösterimi yapıldıktan sonra kongre başladı.

KATILIM YOĞUN OLDU

Büyük heyecana sahne olan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Genel Merkez İl Kongre Koordinatörü Hikmet Ayar, Kocaeli milletvekilleri Fikri Işık, Emine Zeybek, İlyas Şeker, Cemil Yaman, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve delegeler katıldı.  Divan başkanlığına Genel Merkez İl Kongre Koordinatörü Hikmet Ayar seçilirken yardımcıları İl yöneticisi Samet Taşdelen, Lütye Tanrıverdi, Emre Aydın, Şevval Emine Özarslan oldu. Divan Başkanı seçilen Genel Merkez İl Kongre Koordinatörü Hikmet Ayar yaptığı konuşmada; “Bilindiği üzere demokratik hayatımızın vaz geçilmez unsuru siyasi partilerimizdir. Kongreler siyasi partilerimizin bayram günleridir. Partimize yaraşır şekilde geçeceği barizdir. Delegelerimizi ve kongremize katılanları en içten duygularla selamlıyorum ve Kartepe kongremizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum” dedikten sonra kongre gündemini okudu.

SADIK YILMAZ KİMDİR?

AK Parti’de siyasete Gençlik Kolları’nda başlayan Yılmaz, ilçe başkan yardımcılığı ve yöneticiliği de yaptı. Yılmaz, 27 Aralık 2018’de belediye başkan adayı olan ve seçimi büyük bir farkla kazanan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın yerine ilçe başkanı olarak atanmıştı. Sakarya Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü mezunu olan Yılmaz, evli ve bir çocuk babası.

İŞTE YILMAZ’IN YÖNETİMİ;

İLÇE YÖNETİMİ Sadık Yılmaz, İlyas Akyıldız, Elif Durmuş, Emine Yıldırım, Emre Halil, Faruk Demiralay, Fatih Bal, Fatih Enes Subaşı, Furkan Ali Kandaz, Gökhan Koca, Halil Karataş, Halil Tanrıkulu, Hamdi Yayla, Hediye Yaykınlı, Hulusi Aktop, İlhan Sakın, Kamil Ceyhan, Kayna Baysal, Mehmet Taşpınar, Muhammet Duman, Murta Oktay, Murat Yılmaz, Ömer Faruk Yıldız, Özcan Aktoprak, Özgül Tetiker, Remzi Yılmaz, Sevil Bilge, Sıddık Yılmaz, Şevval Emine Özarslan, Yakup Elbüken

İL DELEGELERİ

Sadık Yılmaz, Mustafa Kocaman, Gültekin Görüm, Hasan Kandaz, Şükrü Karabalık, Hüseyin Üzülmez, Abdullah Sungur, Ali Koç, Arif Özkan, Aysen Yılmaz, Bekir Enes Arslan, Emine Kurt, Emine Tandoğan Özdemir, Emre Aydın, Ergün Berdan, Ersin Er, Emre Öçbe, Fahim Kılıç, Faruk Baysal, Fatih Bal, Fatih Çelikbilek, Habib Sarman, Hakkı Tandoğan, Hatice Güntepe, İbrahim Küçük, Kadir Şahin, Mehmet Tanta, Mete Aydın, Muharrem Küçük, Muharrem Top, Nihat Aslan, Orhan Arıkan, Özcan Öztoprak, Salih Sinanoğlu, Selahattin Karagöz, Sevim Balaban, Soner Sarı, Şaban Özer, Şemsi Aktoprak, Uğur Kabuz, Yasemin Ağra Alemdar, Yusuf Özdemir, Zafer Arat

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim