• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 17°C Kocaeli
    • 18°C İstanbul
    • 21°C Ankara
    • 22°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

AK Parti Gebze SKM Özdemir’e emanet!

AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın SKM Başkanı Hasan Özdemir olurken, SKM yönetimi, de belli oldu.
AK Parti Gebze SKM Özdemir’e emanet!

Seçim tarihinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayınlanmasıyla birlikte AK Parti de SKM başkanları da netleşti. Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya tarafından teşkilatın tecrübeli isimlerinden Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Özdemir SKM Başkanı oldu. Böylesine önemli bir görevde seçimini tecrübeden yana yapan Recep Kaya, güçlü bir yönetim yapısıyla AK Parti’yi Gebze’de 2023 seçimlerine hazırlayacak. 2008 yılında İlçe yöneticisi olarak yer aldığı AK Parti Gebze teşkilatında uzun yıllar Teşkilat Başkanlığı ve Halkla İlişkiler Başkanlığı görevlerinde bulunan Hasan Özdemir, 2019 yerel seçimlerinden beri Meclis Üyeliği görevini başarıyla yürütüyor.

 

MİLETİMİZ GEREKENİ SANDIKTA YAPACAKTIR

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya yaptığı açıklamada Hasan Özdemir ve SKM ekibininin başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını belirterek, “Her zaman sahada olan AK Partimiz, şimdi SKM kadrosuyla daha da güçlü hale geldi. 14 Mayıs seçimlerinde inanıyoruz ki bir kez daha Genel Başkanımız halkımızın desteğiyle Cumhurbaşkanı seçilecek, AK Partimiz ve Cumhur İttifakımız güçlü bir şekilde TBMM’de yerini alacaktır. Bizler de bir oy daha fazla kazanmak için tüm birimlerimizle yoğun bir mesai içerisinde olacağız. Milletimiz son günlerde yaşanan olaylarda karşımızdaki bloğun gerçek yüzünü bir kez daha görmüştür. Cumhur İttifakı ne Noter masasıdır ne de Kumar masasıdır. Cumhur İttifakı bu milletin ta kendisi ve kaderidir. İktidar hesaplarını pazarlıklar üzerine kuranlara karşı milletimiz gereken cevabı sandıkta verecektir. Biz her zaman olduğu gibi seçime hazırız ve SKM ekibimizle daha da etkin olacağız.”dedi.

 

HASAN ÖZDEMİR KİMDİR?

1972 Üsküdar doğumlu Aslen İstanbul Şile’li olan Hasan Özdemir, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana çeşitli kademelerde görev aldı. Mahalle yönetiminden ana kademeye geçiş yapan Özdemir, 2008 yılında İlçe yönetim kurulu üyesi oldu. 2010-2012 yılları arasında Gebze İlçe Halkla ilişkiler Başkanlığı yapan Özdemir, 2012-2018 yılları arasında da Teşkilat Başkanlığı yaptı. Yerel seçimlerde adaylık için bu görevinden ayrılan Özdemir 2019 yerel seçimlerinde Gebze Belediyesi Meclis üyesi seçildi. Halen bu görevini sürdüren Özdemir Izgara Izgara markasıyla Gebze ticari hayatında da sevilen bir isim.

 

İŞTE AK PARTİ GEBZE SKM YÖNETİMİ

SKM BAŞKANI – HASAN ÖZDEMİR
SKM BAŞKAN YARDIMCISI – EMRULLAH BİLGİN
SKM BAŞKAN YARDIMCISI – HALİM TURGUT
SKM BAŞKAN YARDIMCISI – HAKAN KAPLANER
SKM BAŞKAN YARDIMCISI – MUSTAFA DEMİR
PROGRAM SORUMLUSU – MURAT YELEK
TANITIM MEDYA VE İZLEME – SELİM MALKOÇ
HUKUK VE EĞİTİM İŞLERİ – FUAT HAN
SEKRETERYA VE BİLGİ İŞLEM – BİRNAZ SAĞLAM
SEÇMEN TAKİP – FİKRİ ÜNVER
MALİ VE İDARİ İŞLER – MEHMET CEYLAN
DEPO MALZEME VE DAĞITIM KORDİNASYON – SALİH AKSU
SEÇİM İRTİBAT BÜROLARI VE STAND – FARUK CİHAD GEVHER
ULAŞIM VE ARAÇ KORDİNASYONU – SAMET ÖZÇELİK
KÖY MAHALLE – VEDAT GÜLCAN

Etiketler: , ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim