• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:21Güneş 05:59Öğle 13:07İkindi 16:56Akşam 20:04Yatsı 21:35
    • 13°C Kocaeli
    • 14°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 9915.62 2.05
  • Altın: 2439.282 0.00
  • Dolar: 32.4246 0.00
  • Euro: 34.6533 0.00

AK Parti Dilovası istişarede buluştu

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığının düzenlediği ve çok sayıda partilinin katıldığı istişare toplantısı önceki gün gerçekleşti.
AK Parti Dilovası istişarede buluştu

AK Parti Dilovası İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen istişare toplantısı önceki gün Aksu Business Otel'de gerçekeleşti. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'ında da katılıdığı istişare toplantısına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediyesi mecls üyeleri, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca ve çok sayıda partili katıldı.
KENETLENME ZAMANI
İstişare toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, "AK Parti'nin 16 yıllık iktidarı döneminde gerek ülkemizde gerekse ilçemizde çok büyük hizmetler yapılmıştır. Bu hizmetlerin her kademesinde AK Parti ailesinin her kademesinde görev yapan yada yapmayan her partilinin emeği vardır. Bu hizmetlerin devam edebilmesi ve ülkemizin emin adımlarla yoluna devam edebilmesi için yine kenetlenmemiz yine birada olmamız gerekiyor. 
ÖNÜMÜZDE ÖNEMLİ BİR SÜREÇ VAR
Önümüzde hem ülkemiz hemde partimiz açısından önemli bir süreç başlıyor. 2019'da hem ülkemizin hemde bizlerin kaderini belirleyecek bir seçim sürecine doğru adım adım yaklaşıyoruz. Artık bizlerin küslüğe kırgınlığa ayıracak zamanı yok. Eksiklerimiz hatalarımız varsa hep birlikte konuşacak tartışacak ve sorunlarımızı çözerek yolumuza emin adımlarla gideceğiz. Güçlü olmamız için birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İnşallah bu birlikteliği daha güçlü hale getirerek 2019'da güçlü çıkacağız. Aramızdan ayrılan partililerimizi de unutamayız. Emekleri bizlerin yanında olmaları hep bize güç verdi. Allah onlardan razı olsun. Mekanları cennet olsun."dedi.
ÜLKEMİZİN KALKINMASINDAN RAHATSIZ OLUYORLAR
Akbulut'un ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "AK Parti 2002 yılında kurulduğunda ülkemizde siyaset müessesi dibe vurmuş siyasetçiye güven kalmamıştı.  Ancak AK Parti ile bu düşünceler tamamen ortadan kalktı. Ülkemizde yapılan onlarca devasa projeler ile bırakın ülkenin kalkınması dünyada büyük ses getirmeye başlarken, ülkemizin kalkınmasından rahatsız olan dış güçler ülkemize ve ilk günden bu yana canı pahasına ülkenin kalkınması ve büyümesi için mücadele eden Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a saldırmaya başladılar. Tabi dış güçler Türkiye'nin büyümesinden rahatsız olurken içerdeki hain işbirlikçilerdi de devreye girerek hain 15 Temmuz darbe girişiminde dahi bulundular.
2018 YILINDA PROJELERİMİZ HAYAT BULACAK
Ancak Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız halkın kendisine olan sevgisiyle yine önde saf alarak hem dış güçlere hemde içerdeki hainlere dimdik durarak karşı çıktı. Milletimiz Cumhurbaşkanına sahip çıktı ve hainler amaçlarına ulaşamadılar. Allah'ın izniyle Güçlü Türkiye yoluna devam ediyor. Tabi AK Parti ile yerelde de çok büyük kalkınmalar sağlandı. İllerde ilçelerde çok büyük projeler hayata geçti. Bizde bu hizmet sevdasında ilçemize elimizden geldiğince hizmet etmek için çalışıyoruz. Eksikliklerimiz, hatalarımız olabilir. Her geçen gün bu hatalarımızı düzelterek görevimiz süresince halkımıza verdiğimiz taahhütleri yerine getirmeye devam edeceğiz. İnşallah 2018 yılında projelerimiz tek tek hayata geçecektir.  
2023 İÇİN 2019 ÖNEMLİ
Önümüzde 2019 gibi çok önemli bir seçim var. Biz resme büyük bakmak zorundayız. Çünkü biz AK Partiliyiz. Öncelikli amacımız "Güçlü Türkiye, Büyük Türkiye" Hedefimiz 2023 onun için 2019 seçimleri hepimiz için çok önemli hataları eksiklikleri bir kenara bırakarak kenetlenerek yola çıkmamaız lazım. Gelin bir olalım birlik olalım ve yarınların güçlü Türkiye'sine sahip çıkalım. Gün kardeşlik günüdür. Ülkemize bayrağımıza sahip çıkalım."dedi.
AK PARTİ BİR DAVA HAREKETİDİR
AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Yola çıktığımız ilk günden bu yana hep beraber çalıştığımız dava arkadaşlarımla bugün burada bir araya gelmekten onur duydum. Biz büyük bir aileyiz. Sizin içinizden çıkan bir vekilim. AK Parti kurulmadan önceki Türkiye'yi ve AK Parti'den sonraki Türkiye'yi sizlere anlatmayacağım. Hepiniz o günleri ve şimdiki günleri çok iyi biliyorsunuz. Bugün Allah'a hamd olsun. Türkiye yapılan yatırımlar hayata geçen dev projelerle güçlü bir Türkiye yoluna devam etmektedir. Biz bir dava hareketiyiz. Bizlerin mevki makam hesapları yoktur. Olanlarda içimizde kaybolacaklardır. Bizim derdimiz davamız halkımıza hizmet etmektir. Bizim derdimiz davamız bize gönül bağlamış İslam coğrafyasının, mazlumların derdidir. Şuanki oy oranlarımızla en az iki dönem daha AK Parti iktidarda yoluna devam ederdi. Ancak bizim mevki makam derdimiz olmadı. Biz bu millete uygun olan yönetim modelini getirmek ve ülkemizin önünü açmak istiyoruz. Biz yine halkımıza güveniyoruz. İnşallah 2019 da da hep birlikte kenetlenecek ve 2023 Güçlü Türkiye hedefine doğru emin adımlarla gidecektir. 
%50'NİN ÜZERİNDE OY ALMAMIZ LAZIM
Toplantıda son olarak konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardım vekili Mehmet Uzunoğlu ise yaptığı konuşmada "Parti olarak yeni bir sürece başlıyoruz. Sorumluluğumuzun bilincinde yeni döneme hazırlanmak istiyoruz. Onun için önce kongrelerimizi ardından da mahalle yapılanmalarımızı bitiriyoruz. Ardından başlattığımız istişareler yaparak eksiklerimizi hatalarımızı görmeye çalışacağız. Ardından ilçelerimizin yerel ve genel konuları için çalışmalar başlatacağız. Parti büyüklerimizle bri araya gelerek seçim beyannamelerimizde gelinen durumları değerlendiriyoruz. Eksik olan hizmetlerin yerine getirilmesi için konuları yeniden ele alıyoruz. İnşallah tüm ilçelerimizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalışacağız. Birde kongrelerimiz sonrası yeni yapılanmadan dolayı tem teşkilatlarımızla eğitim çalışması yapacağız. Bu ailenin bir ortak söylem gelirtirmemiz lazım. Bunun içinde yaklaşık 2 ay sürecek bir eğitim çalışmasına başlayacağız. Tüm bunların amacı 2019'da %50'nin üzerinde oy almamız için çalışacağız. Onun için kolları sıvadık ve ilçelerimizde partililerimizle istişareler başlattık. Sizleri dinleyeceğiz. Sizlerin istek ve taleplerini değerlendireceğiz."dedi.
Konuşmaların ardından toplantıya katılan partililer tek tek söz alarak eksiklikler, sorunlar üzerine talep ve temennilerini dile getirdiler.   

dsc_0005.jpgdsc_0039-001.jpgdsc_0058.jpgdsc_0073.jpgdsc_0080.jpg26229874_1578610962174643_1701511011504475583_n.jpg

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim