• Bir Ayet
  • Bir Hadis
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • "Görmedikleri hâlde Rablerinden korkanlar için bir bağışlanma ve büyük bir mükâfat vardır. Sözünüzü gizleyin, yahut onu açığa vurun; (fark etmez). Şüphesiz Allah, sinelerin özünü (kalplerde olanı) hakkıyla bilir. Yaratan bilmez mi? O, en gizli şeyleri bilir, (her şeyden) hakkıyla haberdardır."(Mülk, 12-14)
  • "Her kim aşura gününde ailesine ve ev halkına ikramda bulunursa Cenab-ı Hak da senenin tamamında onun rızkına bereket ve genişlik ihsan eder."(et-Tergîb ve'l-Terhİb 2/116)
  • için namaz vakitleri
    İmsak 04:16Güneş 05:55Öğle 13:06İkindi 16:57Akşam 20:08Yatsı 21:40
    • 14°C Kocaeli
    • 15°C İstanbul
    • 16°C Ankara
    • 17°C Rize
  • BIST: 10045.74 -0.37
  • Altın: 2383.337 -0.37
  • Dolar: 32.4134 0.06
  • Euro: 34.5567 -0.23

AK Parti Başiskele seçim çalışmasına start verdi

AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Dr. Şahin ­Talus, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ve SKM Başkanı Fahri Uslu halk oylaması öncesi Başiskele Teşkilatını topladı.
AK Parti Başiskele seçim çalışmasına start verdi

AK Parti Başiskele İlçe Yöneticileri, Gençlik Kolları Başkanı Melih Özkaraaslan ve yönetimi, Kadın Kolları Başkan Vekili Nejla Tezer ve kadın kolları yönetimi, Meclis Üyeleri, Mahalle Ba­şkanları ve mahalle yönetimleri toplantıda hazır bulundu.

 

TALUS: BU SEÇİMLE TÜRKİYE’NİN KADERİ DEĞİŞECEK

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Dr. Şahin Talus “Önümüzde çok önemli bir halkoylaması var. Cumhurbaşkanlığı sistemi anayasa değişiklikleriyle ilgili vatandaşlara bilgi aktarımlarını son derece açık ve anlaşılır yapmamız şarttır.  Bunun için de bu 18 maddeyi çok iyi öğrenmemiz gerekiyor.  Bu konuda en kısa sürede sizlerin eğitimleri tamamlanacaktır. Ülkemiz güçlendikçe büyüdükçe düşmanlarımız daha çok ülkemize saldırmaktadır. Yeni anayasa paketinin meclise gönderilmesi ile geleceğin yeni Türkiye'sinin temelleri atılmıştır ve tüm bu gelişmeler de düşmanlarımızı rahatsız etmiştir. Yeni anayasa hakkında olumsuz ve yalan bilgiler ile halkımızı yanlış bilgilendirmek isteyenlere karşı uyanık olmalıyız. CHP’nin algı operasyonu yaptığına dikkat çekerek, “ CHP,  şu süreçte kampanyalarına başladı. Halkımızı yalan yanlış bilgilerle kandırarak algı operasyonu yapmaya başladılar. Bu konuya özellikle dikkat etmemiz gerekiyor. Onlara dur diyebilmenin en güzel yolu, iyi anlaşılmış bu 18 maddenin vatandaşlarımıza en doğru, en güzel şekilde sabırla, iyi niyetle aktarılmasıdır” dedi. Vatandaşımıza bu sureci ve yeni anayasayı iyi anlatmalıyız. Yeni anayasa da başbakanlık olmayacak, halk direk kendini yönetecek Cumhurbaşkanını seçecek, milletvekilleri ayrı seçilecek. Anayasa değişikliği sürecinin sevk ve idaresinin çok iyi yönetilmesi gerektiğinin altını çizen Dr. Şahin Talus, ayrıca mahalle başkanlarına hitaben” Sizler bizim mahallelerdeki gözümüz kulağımızsınız. Her seçim önemlidir. Bu seçim daha önemlidir. Bu seçimde Türkiye’nin kaderi değişecek ve halkın seçtiği bizleri yönetecektir” dedi.

 

IMG-20170206-WA0009

 

AYAZ: HAİNLER ABİLERİNİN ŞEMSİYESİNİN ALTINA SIĞINDILAR

Toplantıda konuşan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ülke gündemine ve seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ayaz; “Eğer 15 Temmuz gerçekleşmiş olsaydı, bizler burada toplanamayacaktık. Eğer darbe girişimi başarılı olsaydı hiçbirimiz başka bir ülkeye, Yunanistan’a, Amerika’ya, Almanya’ya kaçmayacaktık. Kaçmayı düşünmeyecektik bile. Ama o hainlerin abileri kimlerse onların şemsiyesinin altına sığındılar. Tabi insan emir aldığı yere kaçar. Bu halk oylaması cumhurbaşkanımızın seçilmesiyle birlikte başlayan süreci tamamlayan bir dönüşüm. Sayın Kılıçdaroğlu anayasa görüşmeleri başladığında ilk 3 maddesi değişmemesi şartıyla destek veririz dediği sürece bugün başka diyor. Kimden aldığı emirle o gün başka bugün başka konuşuyor. Mahalle başkanlarına ve kadın kollarına teşekkür eden Hüseyin Ayaz “ Toplantılarımızda ülkemizin gündemini ve yerel sorunları dile getirdik. Mahalle başkanlarına engellilerle, yaşlılarla, hastalarla bizleri buluşturduğu için, düğün, cenaze merasimlerinde bizlere önayak olduğu ve bilgilendirmeleri yaptığı için çok teşekkür ediyorum. Ev ziyaretlerinde her türlü destek veren kadın kollarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. 2009’da 50000 nüfusla başladığımız neredeyse 10 yıl dolmadan 2 katına çıktık. Buranın sahibi bizleriz. Yeni taşınanlara yol gösterecek olan bizleriz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 Milli Hakimiyet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Scripti: CM Bilişim